-
- Konu Sahibi sinirliponcik
Teşekkür ederim ama bankalar yaş şartı istiyor bu pozisyonda istiyor mu bilmiyorum kimlik yaşıma göre yaş sınırını doldurdum bu seneBankalarin call centerları var .Oralari bir deneseniz.kariyernetten basvuru yapiliyor cv guncellemede ben yardimci olurum size .
Sanırım yazıyı iyi okumamışsınız ağır şartlarda çok çalıştım sürekli işten çıkarıldim hakkimi alamadigimda oldu hala iş arayış sürecindeyim sağlam iyi bir is arıyorum ki ayri eve cikarsam kirami ödeyebileyim ayrica ben köle değilim insani şartlarda iş arıyorum anlatabildim miKarşı tarafı da dinlemek lazım. Belli ki ablayı rakip bellemissin. Bu kadar hakarete uğrayan bir kişi ne iş olsa yapar, o evden kurtulmaya bakar...
Aksine annem burası kocamın evi sen defol git diyor komedi gibi)) babam da evde değil cogu zaman koye Kaçıyor birde baska yatili is buldu dırdırdan o da duramadi napsinEvde babanla aran nasıl? Babanla aranı iyi tut, bu ev babamın tapulu evi, sen kimsin, yerine başka anne getiririm, kapının önünde bulursun kendini de annene. Evladının değerini bilmeyene bunu demek lazım.
Adam gibi is arıyorum biz sizi ararız deyip dönmüyorlar hatta isin birinde tamam seni aldik bizden haber bekle dediler 1 yil geçti ses seda yok. Hala arıyorum iş sağlam olsun istiyorum iyi de olsun çünkü kirami odeyebilmem LAZİM uzun süre çalışmak istediğim icin de katlanabilir biryer olmasi lazim kimi yer diyor ki aylik 8 bin vercez sadece pazar tatil giriste telefonu dolaba kitliyosun falan kimisi 12 saat çalıştırmak istiyor asgari bile vermiyor kimisi ilanda yetiştirilmek üzere eleman diyor gidiyorum tecrube istiyorum diyorlar. Baska yere gidiyorum bana yakin olsun bildiğin metresim olsun istiyorlar üstelik koskoca sirkete gittim kendisi dedi böyle birini arıyorum vs diye iskurdan basvurmustum delirtmek istiyor bu ülke beniSu lafları duyacagima girer bir magazada tezgahtarlık yapar aynı zamanda da ders çalışırım
Bu kadar lafa bu muameleye nasil evde duruyorsunuz
Ne alaka başvur LCW ye boynere bakalımAdam gibi is arıyorum biz sizi ararız deyip dönmüyorlar hatta isin birinde tamam seni aldik bizden haber bekle dediler 1 yil geçti ses seda yok. Hala arıyorum iş sağlam olsun istiyorum iyi de olsun çünkü kirami odeyebilmem LAZİM uzun süre çalışmak istediğim icin de katlanabilir biryer olmasi lazim kimi yer diyor ki aylik 8 bin vercez sadece pazar tatil giriste telefonu dolaba kitliyosun falan kimisi 12 saat çalıştırmak istiyor asgari bile vermiyor kimisi ilanda yetiştirilmek üzere eleman diyor gidiyorum tecrube istiyorum diyorlar. Baska yere gidiyorum bana yakin olsun bildiğin metresim olsun istiyorlar üstelik koskoca sirkete gittim kendisi dedi böyle birini arıyorum vs diye iskurdan basvurmustum delirtmek istiyor bu ülke beni
Dediğin gibi hayatında zorluk çekmemişsin benim Hayatımı anlayamazsin nasreddin hoca bana damdan düşeni getirin demiş çünkü halimden o anlar diye. Hayatta asla büyük konuşma. Adam gibi is dediğim de hakkini verecek mobbing uygulamayacak insani şartlarda çalisabilecegim sartlar kusura bakmayın da ben köle değilim. Hem işte hem ailede sansliymişsin o isyeri senin moralini altüst etsin hakkini vermesin birde hayattan soğutsun bakalim benlik değilmiş diyecek misin durabilecek misinNe alaka başvur LCW ye boynere bakalım
Hem normal ücret alırsın hem de öyle çalışma saatleri falan da yok
Bence sen delirecek yer ariyorsun
Adam gibi işi suan sana neden versinler ki
Sonuçta tecrüben yok
4 yıl üniversite boyunca çalıştım bir gün şikayet etmedim bu iş bana göre değil demedim kardeşim de aynı şekilde
Kaldı ki bizim hersey önümüze geliyordu bir toz aldirmazdi annem ona rağmen
Bence siz rahaata alismissiniz
Gözümde solitaire oynayan devlet memuru canlandı hem herşeyden şikayet eder hem kendisi çalışmaz
Ben ailemden yana o sıkıntıyı yasamadigim halde girdim mağazada çalıştımDediğin gibi hayatında zorluk çekmemişsin benim Hayatımı anlayamazsin nasreddin hoca bana damdan düşeni getirin demiş çünkü halimden o anlar diye. Hayatta asla büyük konuşma. Adam gibi is dediğim de hakkini verecek mobbing uygulamayacak insani şartlarda çalisabilecegim sartlar kusura bakmayın da ben köle değilim. Hem işte hem ailede sansliymişsin o isyeri senin moralini altüst etsin hakkini vermesin birde hayattan soğutsun bakalim benlik değilmiş diyecek misin durabilecek misin
E biz köle miyiz gece üçlere kadar çalışıp 8.30’da tekrar mesaiye başladım zamanında sırf tecrübe edineyim diye. Şartlarım iyi olana kadar o işten o işe atladım, sabrettim, inat ettim. Siz istiyorsunuz ki ben çile çekmeyeyim, çaba sarfetmeyeyim, yorulmayayım en rahat işi birileri altın tepside önüme koysun. Öyle bir dünya yok.Dediğin gibi hayatında zorluk çekmemişsin benim Hayatımı anlayamazsin nasreddin hoca bana damdan düşeni getirin demiş çünkü halimden o anlar diye. Hayatta asla büyük konuşma. Adam gibi is dediğim de hakkini verecek mobbing uygulamayacak insani şartlarda çalisabilecegim sartlar kusura bakmayın da ben köle değilim. Hem işte hem ailede sansliymişsin o isyeri senin moralini altüst etsin hakkini vermesin birde hayattan soğutsun bakalim benlik değilmiş diyecek misin durabilecek misin
Ablami kıskanmak mi? Annemin de söylediği şeyi söyleyip yarama dokundun ben ablami neden kiskanayım bana haksizlik ve zulmedip nefret ettirdikleri için onlara nefret duyuşumu kiskanmak olarak mi algiladin sen okuduğunu anlamayı öğren önce bu kafayla yönetici olmuşsun kesin torpillidir bu zeka yapısındaki insanı neden alsınlar yoksa. Nasılmış biyerinden element uydurup insanları suclamak. Kesin çevrendekileri de kiskanlikla sucluyorsundur bu tavirlarinla insanları kendinden soğutup birde beni kıskanıyorlar diye avut kendini zavalliBen ailemden yana o sıkıntıyı yasamadigim halde girdim mağazada çalıştım
Orada çalışanlar köle değil
Sen evde otur milletin hakaretini dinlemeye, ablani kiskanmaya devam et o zaman
Bana gelince ben çok sıkıntı çektim ama pes etmedim
Şimdi kurumsal bir firmada yöneticilik yapıyorum
Bugün işsiz kalsam yine girer mağazada çalışırım boş durmaktansa gocunmam
Üniversite mezunu binlerce insan var farkın ne ki seni alsınlar yok ki almamışlar
Biraz etrafa suç bulacaginiza kendinize bakın ne yapabilirim diye
Tamam bende gece 4 e kadar çalışayım 2 saat uyuyup gün yüzü görmeyim tecrübe edinmiş olayım ama insanca calismayim oldu mu abicim aldin mi hırsınıE biz köle miyiz gece üçlere kadar çalışıp 8.30’da tekrar mesaiye başladım zamanında sırf tecrübe edineyim diye. Şartlarım iyi olana kadar o işten o işe atladım, sabrettim, inat ettim. Siz istiyorsunuz ki ben çile çekmeyeyim, çaba sarfetmeyeyim, yorulmayayım en rahat işi birileri altın tepside önüme koysun. Öyle bir dünya yok.
Yok siz hiç çalışmayın. Siz bir piremsessiniz çünkü, bizler sistemin kölesiyiz.Tamam bende gece 4 e kadar çalışayım 2 saat uyuyup gün yüzü görmeyim tecrübe edinmiş olayım ama insanca calismayim oldu mu abicim aldin mi hırsını
Ailem yüzünden is bulamiyorum demedim psikolojimi olumsuz yönde etkiledikleri için hayata karşı yasam enerjim kalmadi demek istedim okudugunuzu anlayin yaHiç bahane arama bence sen iş bulmaya bak. Hemen ailem yüzünden iş bulamıyorum en kolayı. Bu kadar bıkan insan arar tarar mücadele verir. Bir şekilde çıkar gider o evden. Kafasına koyan insan herşeyi yapar.
Ben sizi çözdümAblami kıskanmak mi? Annemin de söylediği şeyi söyleyip yarama dokundun ben ablami neden kiskanayım bana haksizlik ve zulmedip nefret ettirdikleri için onlara nefret duyuşumu kiskanmak olarak mi algiladin sen okuduğunu anlamayı öğren önce bu kafayla yönetici olmuşsun kesin torpillidir bu zeka yapısındaki insanı neden alsınlar yoksa. Nasılmış biyerinden element uydurup insanları suclamak. Kesin çevrendekileri de kiskanlikla sucluyorsundur bu tavirlarinla insanları kendinden soğutup birde beni kıskanıyorlar diye avut kendini zavalli
Abicim git isine herkes sizin komsunuz degil herkesi onlar gibi görmeyi bırakın. Benim hayatımı kamerada mi izledin de ahkam kesiyorsun benim hayatim yaşadığım travmalarla s.kilmis şamaroğlani gibi yaşadım itilip kakildim antidepresanlarla ömrümü tükettim hayatimi sen nerden bilebilirsin ben pes ettim mi dedim nerden biliyorsun uğraşmadigimi umudu olmayan insan ölür prenses gibi yasasaydim bu durumda olmazdim ben buraya içimi dökmeye geldim elestiri dinlemeye degilYok siz hiç çalışmayın. Siz bir piremsessiniz çünkü, bizler sistemin kölesiyiz.
Ben sizi çözdüm
Tipik kendinde hiç sorun olmayan ama hatalı hep etrafındakiler olan kişisin sen
Acil psikolojik destek almalisin bu kafa ile ise girsen kimseyle anlasamazsin
Bir de çağrı merkezi demişler size
Çağrı merkezinde 3 günde kovulursunuz bu kafa ile
Hakaretlerine gelince hepsini iade ediyorum
Zavallilik da çok göreceli bir kavram değil
Bana göre zavallı kişi hayatında birşeyler ters giderken hareket etmeyen ve sürekli
Buraya konu açtıysanız eleştiri de duyacaksınız. Yok öyle o yorumu istemem bu yorumu isterim.Abicim git isine herkes sizin komsunuz degil herkesi onlar gibi görmeyi bırakın. Benim hayatımı kamerada mi izledin de ahkam kesiyorsun benim hayatim yaşadığım travmalarla s.kilmis şamaroğlani gibi yaşadım itilip kakildim antidepresanlarla ömrümü tükettim hayatimi sen nerden bilebilirsin ben pes ettim mi dedim nerden biliyorsun uğraşmadigimi umudu olmayan insan ölür prenses gibi yasasaydim bu durumda olmazdim ben buraya içimi dökmeye geldim elestiri dinlemeye degil
Psikolojiö bozuk demişsin onuda ailene bağlamışsın özgüvensiz durduğunu yazmışsın dolaylı yoldan ailene atmışsın işte topu daha ne anlamaması. Bu yılgınlıkla işin zorAilem yüzünden is bulamiyorum demedim psikolojimi olumsuz yönde etkiledikleri için hayata karşı yasam enerjim kalmadi demek istedim okudugunuzu anlayin ya