İçten içe kendilerini tatmin ederler.Öncesinde atmaya başlamıştı, o da arada kaynadı maalesef. Ve ben eminim ne kadar arkadaş olursa olsun hoşuna gitti
Yani aynen sanki anne değil kardeş ya da arkadaş. Evet o kiloya mini elbise çok yakışmaz bence olabilir zayıflara daha hoş oluyorAnnem bile bana terbiyesizlik yapıyorken elin kızından ne beklenir ki
Kesinlikle çok doğruHerkes arkadaşı suçlamış ama sıkıntı arkadaşında değil annede ben asıl arkadaşım söylemese bozulurdum.
O ne biçim laflar öyle annenizin söylemesi açık açık konuş duygularını bilsin oda ona karşı ne hissediğiniMerhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
Ben kendime yakıştırdım belki?Yani aynen sanki anne değil kardeş ya da arkadaş. Evet o kiloya mini elbise çok yakışmaz bence olabilir zayıflara daha hoş oluyor
o kiloda biraz kapatmak gerekiyor ama bunu sana söyleşin bari, yani bir yabancıya söylemek ne alaka
Eleştiri insana yapışır arkadan yapılan dedikodudur hele de bir annenin kızı hakkında dedikodu yapması ve arkadaşın bundan zevk alması konu? Eleştiri değilNiye bu kadar kapalısın eleştiriye. Gerçi bu eleştiri değil hakaretimsi bi şeyde olabilir ama özgüvenin yerinde değil galiba olsa umrunda olmaz. Ağlamak zaten çok uç bu yüzden ağlanılır mıı
24 yaşında kendi kararlarını veren biriyim kilo verip vermemek sadece beni ilgilendirir. Annemi değilbence düzgünce söyledi olmadı, bu tarz yöntemlere başvuruyor. senin zayıflamanı istiyor. sen umursamadıkçada saçma yöntemlere gididyor. hırslandırmaya çalışıyor. onun gözünde zayıf bi kız olmalısın, kilolu görmek onu üzüzyor. üzüzldükçede sana saldırıyor
Evet 100 kiloydum 20 kilo verdim ne çektiğimi bir allah bir ben bilirim.. :))Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bundan yıllar önce ben kiloluyken benim annem de anneniz kadar olmasa da kilom konusunda bana çok ağır şeyler söylerdi. Sadece annem olsa iyi baskalarinin söyledikleri de canımı çok sikardi.
Bundan 9 sene önce is hayatına başladığım yıl birdenbire zayıflamaya karar verdim ve ideal kiloma ulaştım. Ama kimse dedi diye değil kendim istediğim için zayıfladım. Annem bile şaşırdı. Hatta artık verme yeter demeye başladı. Yemeyeyim diye sevdiğim hiçbir şeyi yapmayan kadın canın ne istiyor onu yapayım diye sorar oldu.
9, 10 yıl önce kilom konusunda duyduğum sözler aklıma geldikçe hala içim acır. O yüzden kirilmakta cok haklısınız. Annenize bu konuda tek bir kelime dahi duymak istemediğinizi ve yalnızca kendiniz isterseniz zayiflayacaginizi kesin bir dille anlatın bence.
Kötü niyetli mi sence arkadaşın veya annen? Bazı insanlar böyle muhabbetlere güler geçer her ne kadar karşısındaki rahatsızda olsa, mizaçları biraz patavatsızdır ama kötü niyetli değillerdir ikisini ayırt etmek lazımEleştiri insana yapışır arkadan yapılan dedikodudur hele de bir annenin kızı hakkında dedikodu yapması ve arkadaşın bundan zevk alması konu? Eleştiri değil
Bana dese anlardım arkadaşıma demesini kabul etmiyorumKötü niyetli mi sence arkadaşın veya annen? Bazı insanlar böyle muhabbetlere güler geçer her ne kadar karşısındaki rahatsızda olsa, mizaçları biraz patavatsızdır ama kötü niyetli değillerdir ikisini ayırt etmek lazım
-ooo bu sözler cok agirrrMerhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
GÜNCELLEME: anneme söyledim 5.sayfada
Bunun üstüne en en en kısa zamanda ayırmalısınız evinizi. Anneniz düşündüğümden daha da tehlikeli bir insan. Toksikliği bir yana yalan da söylüyor. Böyle annelik olmaz. Yazık değil mi ya size? Bir insan evladına nasıl bunları yapar? Nasıl bunları yaşatır? Bir ayıbınız olduğunda örtmesi gerekirken, sadece sizi ilgilendiren bir konuda olduk olmadık dedikodunuzu yapıyor. En kısa sürede kurtarın kendinizi. Anneniz gibi olmaktan korkun ve kurtarın.Bu arada dayanamadım anneme söyledim. Ben onu denemek istedim dedi suçu ona attı defalarca özür diledi istediğini giy banane evi ayırmak nedir dedi. Laflar saydı yalvardı ama benim kalbim bir kere kırıldı
evet doğru senin dediğin ,senin bakış açın o , bazı anneler çocuklarını organı gibi görürü kendi uzantısı , ayrı birey giib göremez.24 yaşında kendi kararlarını veren biriyim kilo verip vermemek sadece beni ilgilendirir. Annemi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?