- 12 Ocak 2010
- 16.668
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 798
Aylık kazancım 6 bin falan korkuyorum ama yapacağım ayrıca kalacak arkadaşlarım da çok var
iyi bir ders alması lazım ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylık kazancım 6 bin falan korkuyorum ama yapacağım ayrıca kalacak arkadaşlarım da çok var
Anneniz sizi rakip olarak görüyor sanki nedeni ne olabilir acaba ?Merhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
Evet evde vitrin var şaka gibi bir sürü evimiz araba var ama fakir gibiyiz. Mikrodalga klima yok evde (tamam şart değil ama durumumuz gerçekten çok iyi)anneniz finans müdürü, konumu ve maaşı iyi. siz söylediğinize göre 6bin tl kazanıyorsunuz.
ama istanbul'un kötü bir semtinde yaşıyoruz diyorsunuz.
yani belki de anneniz gerçekten maaşı ve konumuna rağmen nasıl yaşanır, ne giyilir ne giyilmez hiç bilmiyordur. o yüzden böyle anlamsızca konuşuyordur.
arkadaşınıza yazması konusu çoook ayrı birşey. o aşırı çirkin olmuş.
Herkes arkadaşı suçlamış ama sıkıntı arkadaşında değil annede ben asıl arkadaşım söylemese bozulurdum.
hayır yaaa kilolu filan değilsin. boyunla kilon arasında 8 fark var ki bu da seni balık etli yapar. benim kızım da kilolu muhtemelen buyuduğunde de kilo sorunu olacak gibi duruyor. ama bana göre dünyanın en güzel kızı. annenizin sorunları var. kafasındaki bazı sinapslarda salgılanan bazı kimyasallarda sorun var. incelenmeli.Çocukluğumdan beri böyle. Kiloluyum diye hiç bir şeye hakkım yok.
Annen zaten ayrı bir psikolojik vaka ama o resmi Atan da arkadasin degil aç gözünüMerhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
Her zaman anneler hakli derim. Ama sizin anneniz beyni farkli çalışıyor . Kilonuz fazla degil bu bir. 120 kilo olurum istedigimi giyerim kime ne? Ayrica arkadasa yazmak ne? Annenize ben bile kızdım.Merhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
Arkadaşınızın da hoşuna gitmiş olmalı ki, böyle birşeyin ekran görüntüsünü alıp, size attı. Yuh.Öncesinde atmaya başlamıştı, o da arada kaynadı maalesef. Ve ben eminim ne kadar arkadaş olursa olsun hoşuna gitti
Maddi durumunuz elveriyorsa evden ayrılma çok yerinde bir karar. Hem aranız düzelir sevgi-saygı geri gelir aile ilişkinize aynı evin içinde belli bir yaştan sonra zor yaşamak. Ben bu konuda Türk kültürünü hiç seviyorum 40-50 yasında kadın ya da adam anasının babasının dizinde evlenmemiş diye. Maddi özgürlüğe ulaşan herkes ayaklarının üstünde durmalı kendine bir hane açmalı bence. Sonrası onu ilgilendirir evlenir ya da bekar devam eder hayatına ...Her iki türlüsünde de kendi düzeni olur.Merhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
Niye bu kadar kapalısın eleştiriye. Gerçi bu eleştiri değil hakaretimsi bi şeyde olabilir ama özgüvenin yerinde değil galiba olsa umrunda olmaz. Ağlamak zaten çok uç bu yüzden ağlanılır mııMerhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
Fırsatını bulduğun anda kaç o evden, en doğru kararı vermişsin.Merhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin