Annemin arkadaşıma kilom hakkında konuşması

Ben İstanbul’un kötü bir semtinde oturuyorum zaten açık giyinemiyorum sadece düğün için aldım. O da bunu biliyor ama onun istediği kilolular düğünde bile istediğini giyemesin
Kendisi demek ki mukemmellik takintisina sahip.
Istemis, olamamis; hirsini senden cikariyor.
Hani sey vardir ya; kendisi bi baltaya sap olamamis, genc yasinda kocaya kosmus ama kizina okumasi icin , meslek sahibi olmasi icin nutuk ceken ve basarisizliklarinda da onu surekli yerin dibine sokup cikaran tip anneler...
O hesap sizinki de.

Annen dengesizlik etmis demiş bunu arkadaş ekran resmi alıp sana niye diyor
Annene tepkini ver evet ama arkadaşınla ilişkini gözden geçir

Kendisi finans müdürü . Gayet iyi bir konumu ve maaşı var ama ne istiyor benden anlamıyorum

Annen dengesizlik etmis demiş bunu arkadaş ekran resmi alıp sana niye diyor
Annene tepkini ver evet ama arkadaşınla ilişkini gözden geçir
Baştan attı konuşmaları sırf kiloyu değil ama haklısınız

Öncesinde atmaya başlamıştı, o da arada kaynadı maalesef. Ve ben eminim ne kadar arkadaş olursa olsun hoşuna gitti

o sizin arkadaşınız değil
arkadaşınız olsa asla böyle bir durum oluşmazdı
annenize de allah biraz merhamet vicdan versin.
evleri ayırın diyenlere katılıyorum.

herkes arkadaşınıza yorum yapmış da bence doğru yapmış

yani annen bunu arkadaşına mesajla atabiliyorsa daha kimlere neler neler der

bunu öğrenmen gerektiği açık

lakin bir anne bunu neden kızının arkadaşına atar

onu dinlemediğinizi, ama arkadaşınızı dinleyeceğinizi mi düşünür

bir de bu kilo işi değişik

yani bazen kilolu olup da çok hoş olan kadınlar var

ben o sıfır beden takıntısını anlayamıyorum

Baştan attı konuşmaları sırf kiloyu değil ama haklısınız
Annen sana desin kilo ver diye arkadaşına kötü bir şeymiş gibi demesi koz vermesi doğru değil bazı şeyler aile içinde kalır arkadaşta yememis yutmamış sana demiş hata üstüne hata

Annen sana desin kilo ver diye arkadaşına kötü bir şeymiş gibi demesi koz vermesi doğru değil bazı şeyler aile içinde kalır arkadaşta yememis yutmamış sana demiş hata üstüne hata
Çok haklısınız ya kimse kimseyi kandırmasın kadınlar arasında her zaman bir rekabet var. Ben yüzde yüz eminim ki hoşuna gitti ama neyse ne diyim suç annemde

Çocukluğumdan beri böyle. Kiloluyum diye hiç bir şeye hakkım yok.

Anneniz kilonuza bu kadar takiyorsa cocukken dikkat etseymiş ne yedirdigine, içirdigine.
Bazi anneleri goruyorum cocugun duruşuna kadar dikkat ediyorlar. Bir tanidigim var kizi kambur dursa duzeltirdi baleye vs yolladi duruşu ve vucudu icin.

Bu şekilde emek vermediyse soylenmeye de hakki yok. Hoş emek bile verse "domuz vs diyerek hakaret edemez o ayri. Ayri eve cikan annenizin derdi sizin iyiliginiz degil de kendi stressini atmak gibi.

Ben İstanbul’un kötü bir semtinde oturuyorum zaten açık giyinemiyorum sadece düğün için aldım. O da bunu biliyor ama onun istediği kilolular düğünde bile istediğini giyemesin
Siz kilolu değilsiniz ki. Olsa olsa balık etlisiniz. Bence annenizin başka bir niyeti var. Oturup açık açık konuşun.

Beni anneannemlere bırakıp işe giderdi hergün teyzelerimden şiddet hakaret gördüm neler neler çektim allah biliyor

Bence arkadaşınız doğru davranmış.
Hiç haberiniz olmasa daha mı iyiydi? Bir çözüm olmadığını ve tepki almadığını görünce başka arkadaşınıza atacaktı mesaj. Sorunu çöz diye bilgi vermiş bana kalırsa.

Anneniz gerçekten sorunlu. Kendi evinize çıkın. Borç harç yoksa 6 bin lira ile bir şekilde geçinilir.

Borç var 15 bin civarı ama birikim de var gideceğim...

anneniz finans müdürü, konumu ve maaşı iyi. siz söylediğinize göre 6bin tl kazanıyorsunuz.
ama istanbul'un kötü bir semtinde yaşıyoruz diyorsunuz.
yani belki de anneniz gerçekten maaşı ve konumuna rağmen nasıl yaşanır, ne giyilir ne giyilmez hiç bilmiyordur. o yüzden böyle anlamsızca konuşuyordur.

arkadaşınıza yazması konusu çoook ayrı birşey. o aşırı çirkin olmuş.

Ben çoğunluğun aksine arkadaşınızın yaptığında hiçbir anormallik göremedim. Bana göre doğru olan da size söylemesi zaten. Sonuçta sizin arkadaşınız yani.
Ama annenize gelirsek gerçekten diyecek kelime bulamıyorum. Bu kadar toksik biriyle aynı evde yaşayıp kendinize eziyet etmeyin. En kısa sürede annenizle yaşamayı bırakın. Sizin arkadaşınıza bunu söyleyen kişi, kendi eş dost akrabasına neler söylüyordur kim bilir. Çok üzüldüm sizin adınıza, umarım en kısa sürede kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…