Kendisi demek ki mukemmellik takintisina sahip.Ben İstanbul’un kötü bir semtinde oturuyorum zaten açık giyinemiyorum sadece düğün için aldım. O da bunu biliyor ama onun istediği kilolular düğünde bile istediğini giyemesin
Kendisi finans müdürü . Gayet iyi bir konumu ve maaşı var ama ne istiyor benden anlamıyorumKendisi demek ki mukemmellik takintisina sahip.
Istemis, olamamis; hirsini senden cikariyor.
Hani sey vardir ya; kendisi bi baltaya sap olamamis, genc yasinda kocaya kosmus ama kizina okumasi icin , meslek sahibi olmasi icin nutuk ceken ve basarisizliklarinda da onu surekli yerin dibine sokup cikaran tip anneler...
O hesap sizinki de.
Baştan attı konuşmaları sırf kiloyu değil ama haklısınızAnnen dengesizlik etmis demiş bunu arkadaş ekran resmi alıp sana niye diyor
Annene tepkini ver evet ama arkadaşınla ilişkini gözden geçir
Öncesinde atmaya başlamıştı, o da arada kaynadı maalesef. Ve ben eminim ne kadar arkadaş olursa olsun hoşuna gitti
Annen sana desin kilo ver diye arkadaşına kötü bir şeymiş gibi demesi koz vermesi doğru değil bazı şeyler aile içinde kalır arkadaşta yememis yutmamış sana demiş hata üstüne hataBaştan attı konuşmaları sırf kiloyu değil ama haklısınız
Çok haklısınız ya kimse kimseyi kandırmasın kadınlar arasında her zaman bir rekabet var. Ben yüzde yüz eminim ki hoşuna gitti ama neyse ne diyim suç annemdeAnnen sana desin kilo ver diye arkadaşına kötü bir şeymiş gibi demesi koz vermesi doğru değil bazı şeyler aile içinde kalır arkadaşta yememis yutmamış sana demiş hata üstüne hata
Çocukluğumdan beri böyle. Kiloluyum diye hiç bir şeye hakkım yok.
Siz kilolu değilsiniz ki. Olsa olsa balık etlisiniz. Bence annenizin başka bir niyeti var. Oturup açık açık konuşun.Ben İstanbul’un kötü bir semtinde oturuyorum zaten açık giyinemiyorum sadece düğün için aldım. O da bunu biliyor ama onun istediği kilolular düğünde bile istediğini giyemesin
Arkadaşıma söz verdim annem ona yemin ettirmiş ona söyleme diyeSiz kilolu değilsiniz ki. Olsa olsa balık etlisiniz. Bence annenizin başka bir niyeti var. Oturup açık açık konuşun.
Beni anneannemlere bırakıp işe giderdi hergün teyzelerimden şiddet hakaret gördüm neler neler çektim allah biliyorAnneniz kilonuza bu kadar takiyorsa cocukken dikkat etseymiş ne yedirdigine, içirdigine.
Bazi anneleri goruyorum cocugun duruşuna kadar dikkat ediyorlar. Bir tanidigim var kizi kambur dursa duzeltirdi baleye vs yolladi duruşu ve vucudu icin.
Bu şekilde emek vermediyse soylenmeye de hakki yok. Hoş emek bile verse "domuz vs diyerek hakaret edemez o ayri. Ayri eve cikan annenizin derdi sizin iyiliginiz degil de kendi stressini atmak gibi.
Mesajları Annenizin telefonunda görmüş gibi davransanız?Arkadaşıma söz verdim annem ona yemin ettirmiş ona söyleme diye
Haklısınız öyle yapacağımMesajları Annenizin telefonunda görmüş gibi davransanız?
Borç var 15 bin civarı ama birikim de var gideceğim...Bence arkadaşınız doğru davranmış.
Hiç haberiniz olmasa daha mı iyiydi? Bir çözüm olmadığını ve tepki almadığını görünce başka arkadaşınıza atacaktı mesaj. Sorunu çöz diye bilgi vermiş bana kalırsa.
Anneniz gerçekten sorunlu. Kendi evinize çıkın. Borç harç yoksa 6 bin lira ile bir şekilde geçinilir.
Annenize söyleyin ki bir daha bu kadar dert yanmasın kimseye. Yeminin bir yaramadığını anlasın. Bir dahaki sefere iki kere düşünür en azından.Arkadaşıma söz verdim annem ona yemin ettirmiş ona söyleme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?