Annemin arkadaşıma kilom hakkında konuşması

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Merhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin

GÜNCELLEME: anneme söyledim 5.sayfada

Son düzenleyen: Moderatör:
Annenizin bunu arkadaşınıza söylemesi olmamış, arkadaşınızın bunu size söyleyip ekran resmini atması hiç olmamış.
Öncesinde atmaya başlamıştı, o da arada kaynadı maalesef. Ve ben eminim ne kadar arkadaş olursa olsun hoşuna gitti

Öncelikle neden bu şekilde davrandığını sorun. Ne kadar üzüldüğünüzü, kırıldığınızı belirtin. Baktınız değişmiyor, ayrı eve çıkmak mantıklı olabilir. Ama yapıcı bir konuşma yapmadan gemileri yakmayın bence.

arkadaşınızın yaptığı hiç doğru değil
arkadaşınızla ilişkinizi irdeleyin önce

annenizle anlaşamıyorsanız ev ayıracaksınız başka çare yok
Annem bile bana terbiyesizlik yapıyorken elin kızından ne beklenir ki

Çocukluğumdan beri böyle. Kiloluyum diye hiç bir şeye hakkım yok.

Anneniz dış görünüşüne çok mu önem veriyor? Kendisi çok mu bakımlı?
Kendisi bakımsız bahanesi ise ben evliyim çocuğum var. Kendiside kilolu tesettürlü diye saçı bembeyaz gezer. Tüylerini bile yılda bir alır

Kendisi bakımsız bahanesi ise ben evliyim çocuğum var. Kendiside kilolu tesettürlü diye saçı bembeyaz gezer. Tüylerini bile yılda bir alır
Çok ilginç. Böyle çocuklarının dış görünüşlerine çok takan anneler genelde çok bakımlı olurlar. Çocuklarını yanlarına yakıştırmak için baskı yaparlar. Sizde öyle bir durum da yokmuş. Acaba kıyafetlerinizi açık bulduğu için, daha kapalı giyinin diye mi yapıyor? Kiloyu da buna mı peşkeş çekiyor?

valla annene ağzım açık kaldı

resmen sana düşman gibi davranmış ,
Ben ona evden ayrılacağımı söyledim, geçen hafta yalvardı mesajlar attı tamam bebeğim sinirin geçsin bir daha sana karışmayacağım kötü laflar etmeyeceğim diye sözler verdi ama hala aynı

Ben İstanbul’un kötü bir semtinde oturuyorum zaten açık giyinemiyorum sadece düğün için aldım. O da bunu biliyor ama onun istediği kilolular düğünde bile istediğini giyemesin

Ben ona evden ayrılacağımı söyledim, geçen hafta yalvardı mesajlar attı tamam bebeğim sinirin geçsin bir daha sana karışmayacağım kötü laflar etmeyeceğim diye sözler verdi ama hala aynı

maddi imkanını bilmiyorum ama lafının arkasında dur ve ev bakmaya başla bence ,

Annene kendini küçük düşürdüğünü izah et, ama arkadaşlığını gözden geçir çünkü o senin en yakın arkadaşın değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…