- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Merhaba ben 24 yaşındayım. Bugünlerde eve geç geliyorum işim dolayısıyla annemle o yüzden aram bozuk. Geçen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların düğünü var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kaçta çıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GÖRDÜM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP ÖYLE GİYSİN ONDA Kİ ÖZGÜVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta düşmana güldürdü resmen bunu neden arkadaşıma söyledi gerçekten aşırı terbiyesiz evde kırıp döküp hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma söylemeyeceğime dair söz verdim. Evden ayrılmayı düşünüyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha geçen hafta başka bir şey için kavga ettik bana “anca ye bir tarafını büyüt herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum sürekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lütfen akıl verin
GÜNCELLEME: anneme söyledim 5.sayfada
GÜNCELLEME: anneme söyledim 5.sayfada
Son düzenleyen: Moderatör: