- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi new smiles
aynı mantık gerçekten sanki tek anne onlar. benimkide zaten mama ağırlıklı besleniyor sen gez toz falan diyor ben bakarım diyor. bende biraz acındırıyorum dahada yapmam gerek sanırım. sonuçta evlat benimde aklım onda kalıyor. kendi doğurmuş gibi davranmaları çok çok itici. ben sanki anne değilde ablayım gibi hissediyorum.Benim annemde de var torununa duskunluk ve benim annemde alingan biri.
Ben ise basladiginda annem bakacak. Simdi arada birakiyorum eve geldigimde bu bana cok alisti sana gelmek istemiyor gibi laflar ettiginde hemen ters cikiyorum biraz. Anne onun annesi benim bak zaten birakip calismak cok zor olacak bu laflarinla uzme beni diyorum. Niye zor olsun ki bakiciya mi birakiyorsun diyor bu sefer. Anne beni anlamiyorsun ben anneyim kolay mi bebegi birakip calismak felan diyorum huzunlu huzunlu birazda gozlerim doluyor. Bu sefer yumusuyor. Tamam kizim sen onun annesisin senin yerini kim tutabilir diyor.
Yani o alingansa sizde alingan olun duygusal davranin hep cok zor olacak ben nasil dayanacagim bebegimi birakmaya diyip durumu biraz abartin sonucta sizde onun evladisiniz sizin uzulmenize dayanamayip yumusar hatta sizi teselli eder. Benin oyle oldu.