Annemi sevmiyorum

Nedir bu kadınların çektiği ya...
Çok üzüldüm,o kadar hisli içli yazmışsınız ki...Ne kadar naif güzel bi insansınız,bu hayatı hak etmiyorsunuz.
Allah biran önce tüm bu olumsuzluklardan kurtarsın sizi, sizi rahatsız eden erkek müsveddelerini de Allah bildiği gibi yapsın,dilleri, elleri tutulsun pislikler,akbabalar!

Çok ağır şeyler yaşadıgın insan zaten boşandıktan sonra tekrar baba evine sığmakta zorlanıyor hele birde aile böyle olunca.maaşın yeterliyse küçücük bir ev tut çık evden.öldürecek değil ya seni.senin eziyetlerine katlanmak zorunda değilim dersin.hiç değilse huzurun olur

Çok üzüldüm ve etkilendim yazdıklarından. Lütfen başka eve çık çünkü ruhsal ve psikolojik olarak açılan yaraların kolay iyileşeceğini düşünmüyorum. Annen (ki bu sıfatı kimden bahsettiğimi belirtmek için kullandım) karşı çıkarsa akşamları üşüyorum, her gün psikolojimi bozuyorsun huzur vermiyorsun o nedenle işten yorgun geldiğimde sıcak bir evim ve huzurum olur. Beni buna sen mecbur ettin de ve dinleme.

Birşey yapamaz. Hayata bir kere geliyoruz...

Okudum ve nerdeyse aglayacagim yuregim sizladi.ayri eve cikmalisin bence ve bir sure evlilik dusunmeden yaralarini iyilestirmelisin suan tum yaralarin acik hala kaniyor .hersey gònĺūnce olsun.

Canım gercerketen çok duygulandım okurken
Yaklaşık olarak bende babamdan gördüm aynı şeyleri maalesef annemde ona çanak tutardı hep sırf onlardan kurtulmak için evlendim
Ama şu anki aklım olsa evlenmez kendime 1+1 ev tutardım yemin ederim
Sende biliyorsun evlilik sorumluluk demek
Her erkek bunu yapamaz
Sana tavsiyem kendine ev tut sanırım. İstanbul'da yaşıyorsun eğer tahmin ettiğim gibi Trakya ya yakın bir semtte calisiyor san kiralar 300civari enn fazla
İnan ayrıl o evden kısa sürede toparalarsin
İyi haberlerinle görüşmek dileğiyle

Bana alınma ve kızma lütfen!
Ama sen acizliği kabul etmişsin.
Öyle bir kabul etmişsin ki biri gelsinde seni kurtarsın istiyorsun.
Şimdi bir erkeğin seni kurtarmasını beklersen o erkekler daha çok ezer seni. Zayıf durdukça zayıf olursun.
Bu konuda düşüncelerini değiştir bence.

Anne konusunda bir şey diyemeceğim.
Benim annemde melek değildi ama seninki vicdansızmış kusuruma bakma.
O evden uzaklaşmaya çalış ama bunu bir erkeğin yapmasını bekleme!

Cok üzüldüm. Maslak yada bostanci tarafinda calisiyorsun sanirim.o civarlara cok yakin makul fiyatli semtler var.ev tut çık. Kafani dinle huzuru bul.

Allah kolaylik versin canım dua et inşallah öyle biri çıksın karşına çektiklerine Kefaret olsun sıkma canını

Annenizin ayri eve cikarsaniz kan cikaracagi filan yok. O sadece eve giren paradan olacagim diye 3.5 atıyor.
28 yaşındasınız ve boyle bir anneye sahipken ayrıca kan çıkarmasından korkuyor olmanız da tuhaf. Ne yapabilir yani? Bence siz kendinize güvenmiyorsunuz ve bu durumu bahane ediyorsunuz. Ama kenara para atmaya başlayın ve bir Iste dikis tutturunca hemen ayri eve çıkın.

O doktor bozmasi cok guveniyor cevresine belli. Bir videoya bakar. Sadece KK viral yapar hic tasalanma.

Silkelenin lutfen. Dis gosterin artik dunyaya. Gece gece agladim caresizliginize. Degilsiniz caresiz mesleginiz var isiniz var. Lutfen kendinizi sevin ve iyi bakin. Anne vasfini veremeyecegim o yaratigi artik dinlemeyin sevmeyin. Kan sevilmez unutmayin
Emektir sevilen sevgidir sefkattir.

Yazdıklarınız canımı acıttı.
Suskunluğunuzdan sabırlı bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Biraz daha sabredin her şey yoluna girecek.
Size sarkıntılık yapanlara da fırsat vermeyin, tekmeyi basıverin.
Ayrıca anneniz için insanlığa dair bir şey söyleyemeyeceğim.
Rabbim gönlünüze göre versin.

yastık değişir yazı değişmez demişler en güzeli kocaman kadınsın üç beş kuruş para biriktir izini kaybettir telini değiştir işten çık hiç haber verme polise bile gitse senin rızan olmadan yerini kimseye demezler bu senin hakkın bu kadar şeyden sonra nasıl durabiliyorsun ben anlayamıyorum şahsen çünkü piskolojik şiddette giriyor anneniz denilen bayan sizden neden bu denli nefret ediyor yaşadığınız acıları görmezden gelip sizi millete olmadık şeylerle anlatıyor anlamıyorum ancak benim baba denilen insan olmayan varlık da öyle siz güçlü olmayı bilin yalnızlık bazen insanlarla birlikte olmaktan çok daha iyidir ne koca ne başka birşey bu devirde artık herkez kendi çıkarında o kadar çalışıcak olduktan sonra gayette güzel kirası uygun olan şehirler var bu arada bilet alıcak olursanız kendi adınıza almayın

Allah yardimciniz olsun bu da sizin imtihaniniz demek ki.. Ama sizi sindirmesine izin vermeyin cok fazla eyvallah etmişsiniz herseye. Ayri eve cikmak istiyorsaniz cikin kim karisabilir ki. Anneniz sikayetci gibi gorunsede halinden memnun tabi para geliyor her ay eline..

Evet herkes anneye kızmış birde şu pencereden baksak. İyi yada kötü 9 ay karnında taşıyan bir anne, hani diyorum şuan bunalımdasınız hersey üst üste gelmiş tavırları size kötü geliyor olabilir. Saydıklarınızın içinde olumsuz olanlar var. Hiç olumlu bir hareketi olmadı mı? Sadece bu yönden de bakmanızı istedim. Tabiki siz daha iyi tanırsınız annenizi

Ayyy gece gece dertlendim sen bide bunları yaşıyorsun Allah yardımcın olsun tatlım ya dua edicem senin için ama tek başına eve çıkmakta da risk var çok daha kötü şeyler olabilir çıkacaksan emin olduğun tanıdığın biri ile çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…