Annemi sevmiyorum

Ayri eve cikmadan mutlu olamazsin bence. Zaten iş yerinde onca sıkıntı stres.. insan evinde de mutlu olamazsa ne yapar? Bence eve katki yapmayin. Siz para biriktirin ve en yakin zamanda ayri ev tutun. Evinize geldiginizde kafaniz rahat olur istediginiz gibi yasarsiniz oh mis gibi. Kan vikar demis ya ne yapabilir ki? Haber vermeden ayarlayin her seyi, evi tutun esyalari da yavas yavas alirsiniz nasil olsa. Bavulunuzu alir cikarsiniz. Bu hayati bi kere yasiyoruz. Kimsenin zehir etmeye hakki yok. Kendinize lutfen deger verin. Umarim istediginiz gibi sizi cok sevecek size deger verecek biri cikar karsiniza

Ah canım benim neler geçmiş başından..
Fazla uzatmadan naçizane tavsiyem işte kendini geliştir tüm olumsuzluklara rağmen ve o evden kurtul kendi evine çık oh be diyeceksin mutluluğu erkekte değil, kendinde ara. Çünkü seni senden daha iyi tanıyabilecek bir erkek yok. Zamanı geldiği zaman illaki olur ama bu şartlarda vereceğin uzun soluklu bir karar sağlıklı olmaz. İyilikler sizinle olur umarım.

Dusman gibi davtaniyor anneniz. Etkilendim okuynca. Ayrı eve cikip huzuru bulman onemli. O evde oldugun sürece ozguvenin herzaman zedelenecek. Para biriktir ve kucuk de olsa bir ev tut. Yaşadığın yer buyuksehir mi? Öyleyse daha rahat edersin. Allah yardimcin olsun. Insan evladi olmadan boğazından kuru ekmek bile gecmiyor. Ama ana ve anacik var maalesef. Herkes ana olamaz.

okadar gençsin ki daha. Isverene çıkarma dr u direk anlat ama biraz zaman ver. Bu esnada uzak dur. Hastalıktan olsen odasına gitma lütfen. Biraz zaman geçsin. Kayserindekiler seni tanışın bilsin. Dilerim her dileğim gerçekleşir.

Gozlerim doldu

Gözlerim doldu okurken bosanma arifesinde olan biri olarak. Cok severek evlendim hafta 1 dayak yedim en sonunda evden kovuldum. Memurum ama kalacak evim yok hicte sormadi nerede kalacaksın diye. Memleketim ile çalıştığım sehir yan yana oldugu icin git gel yapar diyordur sanirim. Belki umurunda bile degil. Umurunda olsa dovmezdi

Çoğu seyimiz aynı eşim sürekli anneme arayıp sikayet ederdi.

Senin is yerine gelince asla o doktorla yuz yuze gelme gelmemeye çalış. Annenden de nefret ettim. İşini bırakma okuduysan kpss ye git mutlaka. Bu boşlukta hissedip kendini kimse ile evlenme sakın

Senin tek ihtiyacin bir hayat arkadaşı ....butun bu yazilanlarin ozeti bu. Ve haklisinda.bu sekilde gercekten zor bir yasam mucadelesi veriyorsun. Emin ol aldatmayan adamlarda var .mutlu olabilirsin.insanlara eski esinden kalan onyargiyla bakma...yasadigin herseyi bir tecrube olarak gor belki bir dahaki yapacagin evliligi bu tecrubelerin surdurur....zor seyler yasamissin en cokta bebegini kaybetmene cok.uzuldum... insallah guzel kapilar acilir hayatinda.

Kadın olmak ne kadar zor
Olaya bak, tacizden saçma sapan davranışlardan korunmak için evlenmek zorunda olduğunu hissediyorsun. Kahretsin. Sana şöyle yap boyle yap demeyeceğim ama kızgınlığını en sert şekilde belli et lütfen bu hayvan oğlu hayvanlara..

Annene ise hiç girmiyorum. Allah islah etsin.

Isin kotusu persembe gunu bariz doktorun tacizine ugradim. Ve bak seni sikayetedsrim dedim. Heryer de beni sevenler var git istedigin yere sikayet et. Artik sen buradasin ya. Sadece persembe degil sali da gelecegim dedi.
Isin kotusu ben dilekce yazip sikayet edemiyorum .cunku eski esimin tarafini tutan annem ve ailem, bu doktor icin de sen ayartmisindir diyecekler

Akil ve ruh sagligim icin yalniz yasamam gerektigini biliyorum. Defalarca dusundum. Ama o zaman yalniz yasiyorum diye daha da asilacaklar taciz edecekler. Hic olmazsa ailemi iyi sanip cekiniyorlar

Babam cok sessiz pasif bir adam. Kimseye karismaz kendi halinde. Asla tartismaz

Ayri eve cikamiyorum. Kan cikar diyor.
Hadi ya, nereymiş yaşadığınız yer? Nasıl çıkıyor o kan hemen öyle,boşversenize her şey laf!

Benim petegimi niye kapadin. Zaten evde yokum aksamlari yorgunluktan uyuya kaliyorum dedim. Sürtük gibi kirmizi ruja para verecegine, bana ayda 400 500 ver de odeyelim dedi
Hele şunu söyleyen anneye mi itimat ediyorsunuz? Sırf kan bağı var diye kusura bakmayın ama beş para etmez insanlıkta birine tahammül etmek istemem,yine de büyük konuşmayayım!

Hayatimda bir adam olsa. Beni hic aldatmasa. Evlensek. Ona cok guvensem
Ama şu çelişkiniz beni üzdü,onu da yaşadığınız zor olaylara veriyorum.
Yuva istersiniz,saygım sonsuz ama evlenmek çözüm değil.Mutluluğu başkasından beklerseniz,mutsuzluğunuz daha çok olur. Hayatınızı başkalarına endekslemeyin,derhal o evden ayrılın kendinize uygun bir ev bulun,1+1 bile olur

Baban pasif biri ise baska eve çıkmanı da dert etmez diye düşünüyorum.
Eşinden neden ayrilmistin

Senin eleştirilecek bi durumun yok normal bi insansın sadece bunaldın ki o saygısız insanın yanında çok normal k.bakma annen ama insanın bu kadar üstüne gidilmez inşalla karşına iyi birisi çıkar daha gençsin o ilaçları içme stres olma söylemesi kolay biliyorum ama bunu kendin için yapmam gerekiyor

Bazı bazı cümleler hayatımın içinden - di geçmişte. Ama güçlü olmak zorundasın hepimiz öyleyiz çünkü kadınız . İnan tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Anandan babandAn faaayda yok. Ve maalesef herşey para umarım şansın açık olur

Düşünceleriz o kadar mantıklı ki
Eşinden ayrılmış çalışmak zorunda kalan
Aile desteği olmayan bir kadının yaşadığı zorlukları sizden tekrar dinledim

Annenize diyecek kelime bulamıyorum Allah ıslah etsin

İnşallah her şey gönlünüzce olur
Rabbim sabır sağlık kuvvet versin

Canim allah yardimcin olsun,gercekten cok uzuldum..lutfen kendine bunu yapma isine yakin bi ev bulup cik o evden...kendi evinde gerekirse kuru ekmek ye ama o kadina ezdirme kendini..insallah tez zamanda duzgun bi adam cikar karsina

Allah sabır versin. İnşallah mutlu edecek birini bulursunuz sizi. Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Evden ayrılın, kan çıkarmış, siz olmasanız hiçbir şey yapamaz zaten sindirmesine izin vermeyin sizi ne para verin ne bir şey yalnız kalsın. Çok zor umarım mutlu olursunuz

Canim isyerinde yalniz yasadigini bilmek zorunda degiller,ailemle tasindik der gecersin,lutfen herkese guvenme,herseyini anlatma

Önce şunu söyleyeyim. Hayallerim deki erkek diye bir şey yok! Keşke olsa...
İşyerinde seni taciz edenleri şikayet edebileceğin bir yer vardır mutlaka. Biraz sert çıkmalısın ben ce.
Anne için bir şey diyemem, atsan atılmaz, satsan satılmaz.
Zor bir hayatın varmış. Ancak hep böyle zor olmak zorunda değil. Kendini düşün, biraz bencil ol. Evlenmek içinde acele etme.

Içim yandı konu sahibide ve size çok üzüldüm yanım da olsanız şöyle sımsıkı sarılırdım keşke böyle olmasa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…