ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 29
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Annesini yeni kaybetmis biri neden erkeklerden tiksiniyorum diye konu acsin haksiz miyiz basta sana hak verdim ama burda isim olmamali annesi dün vefat etmis biri olarak.Farkettiysen cevap bile vermiyorum onlar kim ki yalan söylicem anlamıyorum hakkım helal bile değil
Ben babasını ve eşini kaybetmiş biriyim. Neyin ne olduğunu gayet anlayabiliyorum.Farkettiysen cevap bile vermiyorum onlar kim ki yalan söylicem anlamıyorum hakkım helal bile değil
hemen haktan girmişsinizFarkettiysen cevap bile vermiyorum onlar kim ki yalan söylicem anlamıyorum hakkım helal bile değil
Sen purpleredloves isimli uyesin degil mi?Annem vefat etti yoğun bakımdaydı 4 gün gitmedim zaten 1.5 aydır çalışıyordum gitmeyi düşünmüyorum böyle bir istifa hakkım var mı?
Farkettiysen cevap bile vermiyorum onlar kim ki yalan söylicem anlamıyorum hakkım helal bile değil
Kazen bey masallah sizden asla bir sey kacmiyorsen beni Whastapp'ta engelledin mi?
ah şeker şey 20. üyeliğini aktif etmek istediğinde ne yapacaksın?
Kazen bey masallah sizden asla bir sey kacmiyor
Birşey olmaz.Yinede işverene bildirin.Başınız sağolsun.Annem vefat etti yoğun bakımdaydı 4 gün gitmedim zaten 1.5 aydır çalışıyordum gitmeyi düşünmüyorum böyle bir istifa hakkım var mı?