- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- Konu Sahibi Strangerthings0
Annem vefat etti yoğun bakımdaydı 4 gün gitmedim zaten 1.5 aydır çalışıyordum gitmeyi düşünmüyorum böyle bir istifa hakkım var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün..Başınız sağolsun,ne zaman kaybettiniz
Evet bence de tuhafHimm,annen yoğun bakımda iken ilginç konular açmışsın,neyse mekanı cennet olsun inşallah
Hatta dün akşam açmış en sonEvet bence de tuhaf
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin ama anlamadığım şey neden şimdi? hastanedeyken 4 gün gitmemişken şimdi vefatından sonra istifa etmenizin ne gereği varAnnem vefat etti yoğun bakımdaydı 4 gün gitmedim zaten 1.5 aydır çalışıyordum gitmeyi düşünmüyorum böyle bir istifa hakkım var mı?
Tek isteğim evde ağlamak işe gitmek değilBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin ama anlamadığım şey neden şimdi? hastanedeyken 4 gün gitmemişken şimdi vefatından sonra istifa etmenizin ne gereği var
duygusuz gibi algılamayın beni sakın ama anlam veremedim sadece
annemin yanında olmak istiyorum istifa edeyim mi deseniz bi sn düşünmeyin derdim zaten
anladım, Allah sabır versinTek isteğim evde ağlamak işe gitmek değil
Hoş geldin burger king kızı, diğer hesabını saldın galiba, hala istifa edemedin mi?
Başın sağ olsun
Valla o üye 23 eylülden beri girmiyor bu hesap da 28 eylülde açılmış. Yazış tarzını da benzettim."Müdüre yarın gelmeyeceğim deyip işe gitmesem olur mu" diye soran üye mi konu sahibi? O 6 aydan daha uzun süredir çalışmıyor muydu?