• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi en çok şimdi özlüyorum...

Pride_

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
643
913
303
Şurada 11 gün kalmış evlenmeme...Evet ben annemi en çok şimdi özlüyorum. 1,5 yıl önce amansız bir hastalıktan çaresizce kayıp gitti ellerimizden... Canım babam hem annem benim şimdi hem babam. Her şeyi birlikte yaptık birbirimize yaslandık. Üniversiteden mezun olmamıştım daha vize final zamanı yemeğimi koymuştur önüme elbisemi ütülemiştir. Annemle evlendiklerinden beri kadın-erkek ayrımı olmadan yemek çamaşır bulaşık ütü aklınıza ne gelirse ortak yaptılar o yüzden benim diyen kadına taş çıkartan bir babam var benim :) bizi her koşulda dinleyen arkamızda olan cesaret veren..

Yine de çok özlüyorum annemi. Yaşadığım şehirden ayrılıp başka şehire gidiyorum hem iş hem yüksek lisans için evimiz de orada nişanlımla... Şimdi babamdan ayrılmak zor geliyor birde...

Tüm bunlarla boğuşurken nişanlımın annesi buz gibi uzak beni hiç sevmiyor maalesef. önce sevgiliydik adı yok dendi geçer dedi nişanlım sonra nişanlandık aynı soğuklukta devam... Anladım ki böyle sürecek... Kendisi dünya görüşü kapalı kendi doğrularıyla yaşayan bir insan. Aklında eğitimli çalışan değil, daha dine dönük, kapalı, ev kadını olcak bir gelin varmış. Beni bir türlü kabullenemedi çok ters davranıyor. En son babam da onu tersledi , sürekli açık olduğumun vurgusunu yapıyor gözlerini dikip bakıyor , her gün onlara gitmemizi istedi ev yerleştirirken, bozuk atıp duruyor gitmiyoruz diye,biz bitmişiz yorgunluktan evimde duş alıp dinlenmek istiyorum bende o yorgunlukla....

Babamla sadece ikimiz koca evi iki kişi yerleştirdik, nişanlım da gece çalıştı işten gelince hep sağolsun. hiçbir destek maddi manevi yok annesinden. o da üzülüyor onun da babası yok elinden bir şey gelmiyor. Böyle soğuk bir kayınvalidem olsun hiç istemezdim annemden sonra oturup konuşacağım sıkıldığımda bir çay içip rahatlayacağım bir kadın olsun anlaşalım isterdim. Annem yok, annemin yerini tutacak kimse yok... Çok şükür babam yanımızda o benim en büyük şansım. Yine de bu günlerde içime dokunuyor bu durum kalbim acıyor... Dert mi bilmiyorum yazmak istedim işte, birine bir şeyler söylemeye ihtiyacım var belki de...

Kıyamam sana..Başın sağolsun.Anne bu özlenmezmi hiç ya..Kayınvalidende o kalbinin kötülüğüyle bir de dinden imandan mı bahsediyor hayret ettim.

Annesini çok seven biri olarak çok duygulandım..üzülme dua etki baban yanında allah başımızdan eksik etmesin onları..

Allah babanızı başınızdan eksik etmesin, umarım hep güzel insanlarla karşılaşırsınız :)

Mekanı cennet olsun annenizin. Ne güzel bir babanız varmış, ne şanslısınız, Allah ona uzun ömür versin. Hissettikleriniz çok normal, insan anne babasını hep özlüyor da, böyle anlarda daha çok özlüyor, çünkü mutluluğunu onlarla da paylaşabilmek istiyor. Benim annem babam hayatta değil, evlenirken bir yanım buruktu o yüzden. Anlıyorum sizi. Eşimin ailesi kötü insanlar değiller ama bana da aile oldular diyebileceğim kadar sıcak, sevecen insanlar da değiller. Neyse ki eşim konusunda şanslıyım. Siz de öylesiniz anladığım kadarıyla. Umarım birlikte çok mutlu olursunuz.

Sizde bu baba varken sırtınız yere gelmez. Ne mutlu, ne şanslısınız.
Anneniz.. O da mutludur eminim, siz mutlu olun.
Kayınvalideyi ise babanıza havale edin :) o gerekeni yapacaktır.
Boyle insana hiç de muhabbet kurayım, iyi olayım diye uğraşmayın.
Kendi bilir, böylesi daha iyi belki de.

Canim benim basin sagolsun . Ne kadar sanslisin baban yaninda sapasaglam ve nisanlin da seninle. Ins hersey gonlunuzce olur mutlu huzurlu bi yuvaniz olur ve evlatlarinizla senlenir. Kayinvalidenle ayni sehirde mi olacaksin? Keske babanla da ayni sehirde olabilseydin. Ama olsun uzakta olsaniz da imkanlari kendin olusturacaksin . Allah ayirmasin sizleri :KK200:

Şurada 11 gün kalmış evlenmeme...Evet ben annemi en çok şimdi özlüyorum. 1,5 yıl önce amansız bir hastalıktan çaresizce kayıp gitti ellerimizden... Canım babam hem annem benim şimdi hem babam. Her şeyi birlikte yaptık birbirimize yaslandık. Üniversiteden mezun olmamıştım daha vize final zamanı yemeğimi koymuştur önüme elbisemi ütülemiştir. Annemle evlendiklerinden beri kadın-erkek ayrımı olmadan yemek çamaşır bulaşık ütü aklınıza ne gelirse ortak yaptılar o yüzden benim diyen kadına taş çıkartan bir babam var benim :) bizi her koşulda dinleyen arkamızda olan cesaret veren..

Yine de çok özlüyorum annemi. Yaşadığım şehirden ayrılıp başka şehire gidiyorum hem iş hem yüksek lisans için evimiz de orada nişanlımla... Şimdi babamdan ayrılmak zor geliyor birde...

Tüm bunlarla boğuşurken nişanlımın annesi buz gibi uzak beni hiç sevmiyor maalesef. önce sevgiliydik adı yok dendi geçer dedi nişanlım sonra nişanlandık aynı soğuklukta devam... Anladım ki böyle sürecek... Kendisi dünya görüşü kapalı kendi doğrularıyla yaşayan bir insan. Aklında eğitimli çalışan değil, daha dine dönük, kapalı, ev kadını olcak bir gelin varmış. Beni bir türlü kabullenemedi çok ters davranıyor. En son babam da onu tersledi , sürekli açık olduğumun vurgusunu yapıyor gözlerini dikip bakıyor , her gün onlara gitmemizi istedi ev yerleştirirken, bozuk atıp duruyor gitmiyoruz diye,biz bitmişiz yorgunluktan evimde duş alıp dinlenmek istiyorum bende o yorgunlukla....

Babamla sadece ikimiz koca evi iki kişi yerleştirdik, nişanlım da gece çalıştı işten gelince hep sağolsun. hiçbir destek maddi manevi yok annesinden. o da üzülüyor onun da babası yok elinden bir şey gelmiyor. Böyle soğuk bir kayınvalidem olsun hiç istemezdim annemden sonra oturup konuşacağım sıkıldığımda bir çay içip rahatlayacağım bir kadın olsun anlaşalım isterdim. Annem yok, annemin yerini tutacak kimse yok... Çok şükür babam yanımızda o benim en büyük şansım. Yine de bu günlerde içime dokunuyor bu durum kalbim acıyor... Dert mi bilmiyorum yazmak istedim işte, birine bir şeyler söylemeye ihtiyacım var belki de...
Allah yolunu açık etsin ;)

Allah anne ve babalarımıza uzun ömürler versin..
Hele anne çok başka bir şey, insan 40 yaşında bile ihtiyaç duyuyor ona..

Başınız sağolsun. Şanslısınız harika bir babaya sahipsiniz.

Kvnin en iyisinden bile öz annelik performansı beklemem ben çok üzülme bu sebeple.

Allah mutlu etsin. Sevgi zorla olmaz, kayınvalide gelin ilişkisinde saygı sevgiden önemli aslında.
Onu görmeye bak, gerisini boşver.

Canim benim Oncellikle Allah mutlu etsin bir yastikta kocatsin.
Anne cok baska bisey mekani cennet olsun. Nekadar guzel bir babaniz var Allah basinizdan eksik etmesin. Sizde bu baba varken kimse uzemez sizi. Kaynana nin soyledikleri bir kulagindan girsin otekinden ciksin. Hic uzulme Allah yardimcin olsun Insallah

Siz anneniz bir nebze yerini tutsun istemişsiniz ama olmamış.
Belkide uzak durması daha iyidir,
Yakın durup kötülük yapsa daha çok üzülecektiniz.
Boşverin o yüzden babanıza ve nişanlınıza sarılın iyice
Başınız sağolsun.

Canım benim Allah rahmet eylesin.seni çok iyi anlıyorum.bende 6.5 yıl önce canım annemi kaybettim.senin özlemini hasretini çok çok iyi anlıyorum.ALlah eşinle seni çok mutlu etsin.babaciğina sımsıkı sarıl...

Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için bu dönemde moral oldular bana ihtiyacım varmış demek ki...
Allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın hastalık,kaza,bela,musibet vermesin.
En önemlisi huzur.
Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
Ben annemin nefesini hala hep yanımda hissediyorum,bana hala güç veriyor.Babam da öyle... O uzun yıllar bizimle olsun inşallah...

yaaa siz babanızın yanaklarından da sıkıyorsunuzdur di mi :) gözümde öyle tatlı bir baba canlandı ki..

Allah anne ve babalarımıza uzun ömürler versin..
Hele anne çok başka bir şey, insan 40 yaşında bile ihtiyaç duyuyor ona..

Başınız sağolsun. Şanslısınız harika bir babaya sahipsiniz.

Kvnin en iyisinden bile öz annelik performansı beklemem ben çok üzülme bu sebeple.

Allah mutlu etsin. Sevgi zorla olmaz, kayınvalide gelin ilişkisinde saygı sevgiden önemli aslında.
Onu görmeye bak, gerisini boşver.
Canım başın sağolsun. Benimde annem vefat etti çok yakında kızkardeşim evlenecek onun kayınvalideside sorunlu biri. Allah yardımcın olsun kardeşim nişanlısıyla 8 senedir birlikteler ve annesi ilişkilerinde sorun oldu ama kardeşim sabırlı biri sevdiği için katlandı şahsen ben o kadar sabırlı olacağımı düşünmüyorum. Kardeşimi bir türlü kabullenememişti. Halbuki insan empati kurar bu kızın annesi yok diye düşünür nerdeee destek olacağına köstek oluyorlar. Genelde hayat böyle mesela işe girersin annen vefat ettiği için hassas isen bunu bile kullanan insanlar var hayat zor bize de zoru başarmak yakışır :KK19:

yaaa siz babanızın yanaklarından da sıkıyorsunuzdur di mi :) gözümde öyle tatlı bir baba canlandı ki..
hahah evet bazen yapmıyo değilim :)
25 yaşıma girdim hala alışverişe babamla çıkarım her yere gelir fikir verir bana hep. ev eşyalarımın tamamını alırken o vardı yanımda, benden daha iyi bilir seçer alır getirir eve çünkü.

Son düzenleme:
Bu arada baba konusunda şanslısın biz babamı toparlamaya çalışıyoruz

Back
X