miras değişl bu işte direk üstüme yaptı ev yeni alındı temelden girildi üstüme yaptı annem sonrada vefat etti kanser hastasıydı yani o ölüpte bana kalmadıNe olur biraz araştırın ya hicbirsey olmadi instagram sayfalarinda haklarini bil diye sayfa var. Bosanma avukati diye sayfa var bu tarz sayfalari takip ederseniz size kalan mirasta esinizin hakki olmadigini ogrenirsiniz. Mesela kayinvalideyle oturmaya zorlamakta agir kusurdur. Bu tarz bilgileri ogrenin. Su internetten faydalanin. Yazim cumle hatalarinizdan da anladigim kadariyla pek ilginiz yok boyle bilgili sayfalara. Okumaniz lazim herseyi. Videolar izleyin ne yapabilirsiniz cocuktan cikarmayin acisini. Dusunsenize kucucuk cocuk size ihtiyaci var o simdi hep oyun ilgi ister bekler. Gelisime acik. Gerizekali babasi yuzunden o neden azar isitsin. Bagirabiliyorsaniz babasina bagirin o daha mantikli. Haklarinizi arayin. Zaten birseyleri bildiginizi anlayinca belki geri cekilir. Sindirmis o da biliyor sesinizin cikmayacagini.anneniz en azindan el ayaga dusmeyecek kimseye muhtac olmayacak bakalim onun annesi ne duruma dusecek Allah bilir. Bunuda ona soyleyin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu hayattan çok sıkıldım
- Konu Sahibi bbburcu66
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Satış gibimi gösterdi yani. Siz evliyken sanki annenizin evini satın almış gibimi oldunuzmiras söyle annem ölmeden önce benim üstüme yaptı vefat etti babamın kadınlarla gezdiğini bildiği için yani ev tamamen benim üstüne miras olarak gözükmüyo yani
HAYIR DİREK BENİM ÜSTÜME YAPILDI SATIŞ GİBİDE DEĞİL DİREK BEN TAPUYU ALDIMSatış gibimi gösterdi yani. Siz evliyken sanki annenizin evini satın almış gibimi oldunuz
- 18 Haziran 2015
- 3.871
- 38.930
- 508
Tapuda direkt alma diye birşey yoktur ya satış vardır ya bağışlama ya da miras yoluyla intikal. Evlilik içerisindeyken satış ile üstünüze geçtiyse hak iddia edebilir. Bağışlama ya da intikalse hak iddia edemez. Bu durumdan emin olun eğer satış ile geçtiyse muhakkak bir avukat yardımı şart.HAYIR DİREK BENİM ÜSTÜME YAPILDI SATIŞ GİBİDE DEĞİL DİREK BEN TAPUYU ALDIM
satış ile geçtiTapuda direkt alma diye birşey yoktur ya satış vardır ya bağışlama ya da miras yoluyla intikal. Evlilik içerisindeyken satış ile üstünüze geçtiyse hak iddia edebilir. Bağışlama ya da intikalse hak iddia edemez. Bu durumdan emin olun eğer satış ile geçtiyse muhakkak bir avukat yardımı şart.
mutlaka bir avkata sorcam önce biraz birikim yapmam lazımTapuda direkt alma diye birşey yoktur ya satış vardır ya bağışlama ya da miras yoluyla intikal. Evlilik içerisindeyken satış ile üstünüze geçtiyse hak iddia edebilir. Bağışlama ya da intikalse hak iddia edemez. Bu durumdan emin olun eğer satış ile geçtiyse muhakkak bir avukat yardımı şart.
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Öncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin annenizin mekanı cennet olsun inşallah eşiniz kaç yaşında 2-3 yaş falan mı? Ne demek annesiyle uyumak ya sizin yas sürecinde duygularınızı umursamayıp sürekli ilişki istemiş gülmüş eğlenmiş , anlayışsız davranmış. Seven ve saygı duyan insan eşinin zor zamanında destek olur , anlamaya çalışır üzüntüsünü paylaşır. Üstelik siz istemiyor olmanıza rağmen ısrarla annesinin yanına giderken sizi de götürmeye çalışması çok saçma. Siz yetişkin bir bireysiniz. Kendi kararınızı verebilirsiniz. Bu zorlamalara baskıya ayak uydurmayın.kızlar artık çok yoruldum nişanlıyken hatta evliyken eşim böle biri değildi son 2 yıldır çok değişti. annem öldüğünden beri babamla görüşmüyorum babam annemi aldatı bize yapmadığını bırakmadığı için kardeşimde yok kimsesiz kaldım için zulmun dozunu artırdı sürekli aşağılamaya çalışıyor sürekli kendi annesiyle olmaya çalışıyor. Annesini ayagına kadar alıp ev getiriyoruz bakıyoruz 2 aydır bizde kalıyor annesiyle birlikte uyumak istedi hatta bi kaç kere annesinin 2 oğlu var ikisinide kullanmaya çalışıyor. Ben tatile gitmemem izin vermedi benim yanıma gelince eşim onu gezdirecek yer bırakmadı .Babam başıma musalat olur diye ayrılamıyorumda 3 yaşında çocugum var ne ne yapacam bilemiyorum iyice delirdim. Annesinden şuan uzagız ama yakınına gitmek için uğraşıyor çok bunaldım artık eşimden soğudum uzak duruuyorum ben uzak duruncada baana ilgi gösteriyor gibi yapıyor ama alakası yok ne yazıki birde şunu söylemeyi unutum annem öldüğünde çok anlayısız davrandı sürekli ilişki istedi flim izledi güldü eylendi annem hastayken zorla beni annesinin yanına götürdü neymiş bayramış annesini görmesi lazımış kendi gidip görebilirdi beni zorla götürdü şimdi bende annesinin aynı olmasını istiyorum ama bu seferde vizdan azabı duyorum ben kötü bi insanım diye