- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.768
-
- Konu Sahibi yagmurcicegii
Çok basit kaçar benceAcaba dedim bir çiçek bir de pasta alsam eve gitsem aniden karşısında iyiki varsın vs gibi mi yapsam?
İşte bende bilemedim o yüzden burada sormak istedim. Ne yapabilirim? Sen olsan ne yapardın?Çok basit kaçar bence
Maddi durumunu bilmiyorum da ben olsam bi bilezik alırdım. Hep içinde kaldı çünkü benim anneminİşte bende bilemedim o yüzden burada sormak istedim. Ne yapabilirim? Sen olsan ne yapardın?
Bence de bir takı güzel olur anneniz ne seviyorsa. Kolye, yüzük,bilezik hangisini seviyorsa çok mutlu oluyorlar evlat alınca.Maddi durumunu bilmiyorum da ben olsam bi bilezik alırdım. Hep içinde kaldı çünkü benim annemin
İşte bizde öyle şeyler yok çünkü annemin bir sürü altın bileziği, küpesi yüzüğü falan var yoksa bende düşündüm ama zaten çok fazla varMaddi durumunu bilmiyorum da ben olsam bi bilezik alırdım. Hep içinde kaldı çünkü benim annemin
Hmmm o zaman evinde kullanacağı bir şey olabilir mi?İşte bizde öyle şeyler yok çünkü annemin bir sürü altın bileziği, küpesi yüzüğü falan var yoksa bende düşündüm ama zaten çok fazla var
Kolye takmıyor. Taktığı altınlarda zincirli beşi bir yerdesi var artı ondan hariç yine kolye şeklinde iki tane tam altını var. Yanlış anlaşılmakta istemiyorum maksat annemin maddi durumunu övmek değil sakın öyle anlaşılmasın. Ama çok altını var.Bence de bir takı güzel olur anneniz ne seviyorsa. Kolye, yüzük,bilezik hangisini seviyorsa çok mutlu oluyorlar evlat alınca.
Onu düşünüyorum bende aklıma gelmiyor çünkü yok. Çok tezcanlı böyle sıkılınca değiştirir her şeyini bir de alır evine durmadan hiçbir eksiği yok. Bende çok düşündüm ve işin içinden çıkamayınca burada sormak istedim.Hmmm o zaman evinde kullanacağı bir şey olabilir mi?
Ay zormuş gerçektenOnu düşünüyorum bende aklıma gelmiyor çünkü yok. Çok tezcanlı böyle sıkılınca değiştirir her şeyini bir de alır evine durmadan hiçbir eksiği yok. Bende çok düşündüm ve işin içinden çıkamayınca burada sormak istedim.
Ay kalakaldım bende böyle yaAy zormuş gerçektenvala aklıma bişey gelmiyor. Ama pasta ve çiçek çok basit kaçar bundan eminim
Annem o şekilde tatillerden vs hoşlanmıyor2 Gün yakın bir yere tatile götürün
Ben çiçek pasta yerine hatıra olarak kalacak bir şey almayı tercih ederdim anneme. Bütçenize göre gümüş veya altın kolye güzel olur.Selam kızlar umarım herkes iyidir. Ben düşündüm ama pek mantıklı bir seyler bulamadığım için size sormak istedim. Annem bu zamana kadar gerçekten maddi manevi dağ gibi arkamda durdu. Hem manevi hemde maddi olarak bana çok fedakarlık yaptı hala dahada maddi olarak yapmaya calısıyor. Çok şükür ailemin durumu iyi. Ben evliyim bu arada. Hamileyim su an mesela beşiğini, dolabını, şifonyerini vs aldı hep. Bir orta sehpa beğenmiştim hemen onuda alalım diye tutturdu ben yok istemiyorum hep sen ödüyorsun vs dememe rağmen. Bu arada ben evlenirken durumları o kadar iyi değildi ailemin. Evime çok destek olamamışlardı, takı takamamışlardı gibi gibi. Düğünüm falanda olmadı. Hep der ki olsun ben sana önceden yapamadım şimdi yapayım ama ben ona böyle güzel bir teşekkür etmek istiyorum. Yani teşekkür mü denir bilmiyorum yaptıklarına duyduğum minneti göstermek bende onu mutlu etmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Acaba dedim bir çiçek bir de pasta alsam eve gitsem aniden karşısında iyiki varsın vs gibi mi yapsam? Ne yapabilirim sizce kızlar
Annem o şekilde tatillerden vs hoşlanmıyorbir keresinde günü birlik gitti bir daha asla deyip duruyor