- 27 Nisan 2012
- 15.313
- 18.048
- 498
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
kv niz nerelerde o gelip bakabilir miTayin hakkım 4 sene sonra var. Çok pişmanım geldiğime. Yeni evlenmiştim birazda özlem vardı hstalar yakınlarında olalım falan duygusal düsünürken annemde ikna etti böylede kaldm ortada. Kmseye güvenerek çocuk yapmadm tabiki ama baska sekilde yasardm en azndan
babanızın hijyensiz olduğundan haberleri yok tabiAnnem daha çok alıyor. O bebeğide ailesi akşam almıyor yatılı kalıyor haftada birgün alıyorlar
Kayınvalidem yaşamıyor eşimin ailesinden kimse yok annem birazda burdan girdi bize birbirimize yakın olalım destek olalım falan sonuc bu. Evet o bebekle birlikte bakmak istiyorkv niz nerelerde o gelip bakabilir mi
gerçi anneniz ona da izin vermez ele güne karşı ne deriz diye
şuan baktığı bebekle birlikte mi bakacak sizin çocuğunuza?
Gelme sevme diyemem küsmek istemiyorum hatanın yarısı onunsa yarısıda benim dinlememeliydim ama çok kırgınım açıkcası.Tamam kv ve anne cocuk bakmak zorunda degil ama zaten sende yapismamissin yakasina bak diye. Benim annem bana bunu yapsa ben de cok kizardim ve kuserdim sanirim.
Ben de gurbetteyim. Ailem yanimda olsa eminim annem bakardi cocuguma. Bana soyletmezdi bile. Hem annem varken ve bakarim diyen kendisiyken neden yabanci insana cocugumu emanet edeyim ki? Cok sacma olurdu bu.
Ben senin yerinde olsam tavrimi koyarim. Gidip gelmem. Cocugu sevmeye de gelme derim. Sevmek icin gelebilen kadin bakmak icin neden gelemiyor da eve getir diyor onu da anlamadim. Kisaca annen cok ayip etmis. Evde bakacagi cocuk icin de cok uzuldum. Anlattiginiz ev hic cocuk icin uygun bir ev degil. Keske bakmasa.
Artık zor o kısım çünkü eşimde tayin aldırarak geldi buraya o ne yapacak iş durumunu. Annem tüm bunları bilerek çağırdı bizi. Ben buna kırgınım çocuğuma bakmamasına değilBen yerinizde olsam işi bırakır geri dönerim ve çocuğuma kendim bakarım.
En son çare ben ücretsiz izin alıp bakacağım bebeğe kreş yaşına gelincede işe başlarım başka çözüm gelmiyor aklımaSakin istifa etmeyin anliyorum tek maas cok zor varsa imkan ucretsiz izin alin. Borclanin ama istifa etmeyin. Hamileyken isten cikartildim annem hayatta degil sizinki gibi kayinvalideye guvendim ama olmadi cocuguma kendim baktim ama ozel sektore 3 yil ara verip donmek cok zor kaldi ki sizin imkan da yokmus. Esinizle donusumlu ucretsiz izin alin. Cocugu 2yasina getirin sonrasi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?