Anneme gücenmekte haksız mıyım?

Eşim tek başına idare edemez bebeğim mamayla besleniyor ve aşırı pahalılar kira vs derken cok gider var

İlk defa böyle oldu yoksa güvenemezdim tüm suçlu benim zaten güvenerek
Dediğim gibi brn ilerde torunum olursa asla bakmam bunu açıkca derim bana güvenip yapmayın diye. Ama sizin anneniz bakarım demiş ve yan çizmiş ben bakmamasına degil bu olaya kızdım. Keşke ben bakamam deseydi sende yolunu çizerdin öyle veya böyle bir bakıcı bulurdun. Neyse artık annene güvenme kendi kuyrugunu kendin kes

Olan olmuş dönüş yok. Şuan en uygun en iyi çözüme odaklanın. Annenize gücenmeniz birşeyi değiştirmeyecek. Allah korusun hastalansa ne olacaktı? Kararı siz vermişsiniz, anneniz öneride bulunmuş. Bence unutun artik. Sınava hazırlanın ya da ne yapabiliyorsanız onu yapın.

720 gün şartı var sanırım

Anneniz mi daha cok kazaniyor sizin bakicimi. Yani onu da cok zorlamayacaksa sizin bebeginize biraz daha uyguna baksin. En azindan bunu yapsin. Bu arada bebege kendi evindemi bakiyor eger oyleyse anlattığınız kadariyla o bebege de üzüldüm

Eşim tek başına idare edemez bebeğim mamayla besleniyor ve aşırı pahalılar kira vs derken cok gider var

o zaman daha uygun bi semte daha makul bi daireye taşının. o tarz yerlerde bakıcı fiyatları bile daha uygun oluyo hem. Allah kolaylık versin. zor gerçekten insanin evladi olunca söz konusu olan.

Niye aldı demiyorumki dememde zaten planlanmış birşeyi bana söylemesi lazımdı ben annemi hala çok seviyorum konu bu değil

Annem daha çok alıyor. O bebeğide ailesi akşam almıyor yatılı kalıyor haftada birgün alıyorlar

Bazıları konuyu başka yere çekmeye çalışıyor. Ablalarım benim cocuğuma baksın diye birşey yazmadım anneme destek olmuyorlar dedim sadece. Keske hayat planlarından bana bahsetseydi gel demek yerine. Zaten yeni evlenmiştim özlüyorduk birbirimizi. Buraya geldim özlemi merakı gitti gerisi bosverdi. Kendisi istedi bakmayı. Anne bakarsan çocuk yapacağım demedim. Yabancı biri bakmasındansa annemdir diye düsündüm

Allah Allaaaah bazi yorumlar beni benden aliyor. Kimseye guvenerek birsey yapmamış kadin zaten. Annesine guvenmis. Bir insan annesine de güvenip is yapamayacaksa vay halimize.
Şaşırmıyorum kk ya :) yerimde kim olsa eminimki kendi annesi baksın isterdi bebeğine üstelik teklif karşı taraftan geliyorsa.

benim annem bana böyle bi kazik atsa arama ciddi bir mesafe koyardim. normalde anneanne babaanne bakmak zorunda degil diyenlerdenim ama ben bakarim ben yaparim diyipte resmen yan cizmis anneniz.
hic degilse aksamlari bebeginizi alma imkaniniz yok mu? sabah birakir aksam alirsiniz, ilk firsat da baska bi yere tayin alirisniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…