- Konu Sahibi 41ask_derin
-
O zaman sabredeceksiniz eşinle oturup karar vereceksiniz ne istediğinize. Başkasının gel git demesine bakmayacaksınız.Maalesef 4 yıl sonra var
Eşim tek başına idare edemez bebeğim mamayla besleniyor ve aşırı pahalılar kira vs derken cok gider varhayır o anlamda demedim ben. ben annem veya kayınvalidem çocuğuma bakar diye yazmazdim mesela istemedigim bi yeri. sözleşmeli öğretmen misiniz.
ankarada uygun fiyatli yerler de var. oturduğunuz muhit mi pahalı lüks projelerin olduğu bi yerde mi oturuyosunuz. ankara herkesin kesesine uyan bi sehir çünkü.
bide ücretsiz izne ayrılsaniz daha mi zor olur hersey. var mı böyle bi hakkiniz.
başlamışken idare edin 4 yıl hersey gittikce karışık ve zor bi hal aliyoken memuriyetinizi riske atmayin.
Dediğim gibi brn ilerde torunum olursa asla bakmam bunu açıkca derim bana güvenip yapmayın diye. Ama sizin anneniz bakarım demiş ve yan çizmiş ben bakmamasına degil bu olaya kızdım. Keşke ben bakamam deseydi sende yolunu çizerdin öyle veya böyle bir bakıcı bulurdun. Neyse artık annene güvenme kendi kuyrugunu kendin kesİlk defa böyle oldu yoksa güvenemezdim tüm suçlu benim zaten güvenerek
720 gün şartı var sanırımBen hak verdim size.
En baştan bakarım diyip sonra fikir değiştirmek, ben geçen sene düşünüyordum demek iyi olmamış pek.
Şartlar değişmiş evet ama, ölüm kalım olmadıysa torun var işin ucunda. Şartları uygun hale getirmek lazım. Ablalarınızın yaptıklarına da üzüldüm ben.
Kurumunuzu bilmiyorum ama benim çalıştığım kurumda becayiş oluyor. Yani sözleşmeli memurlar gitmek istedikleri ilden halihazırda çalıştığı ile gelmek isteyenlerle yer değiştirebiliyorlar.
İsterseniz bir araştırın o konuyu.
720 gün şartı var sanırım
Eşim tek başına idare edemez bebeğim mamayla besleniyor ve aşırı pahalılar kira vs derken cok gider var
Niye aldı demiyorumki dememde zaten planlanmış birşeyi bana söylemesi lazımdı ben annemi hala çok seviyorum konu bu değilKimse kimsenin duzenini zorla bozamaz. Herkes kendi hayatindan sorumludur ve tercihleri ile yasar. Bu tercihlerin sonuclarina katlanir ona buna suc bulmaz.
Cocuguna baksaydi her sey istedigi gibi olsaydi ahh canim annem benim icin nelere katlandi diyecek miydi? Kadinin araba almasi bile dert olmus. Kadin sadece kizina iyilik yapmak istemis kizinin kendi cikarini kolladigi gibi o da kollamis. Bir de anneyi dinlemek lazim.
Annem daha çok alıyor. O bebeğide ailesi akşam almıyor yatılı kalıyor haftada birgün alıyorlarAnneniz mi daha cok kazaniyor sizin bakicimi. Yani onu da cok zorlamayacaksa sizin bebeginize biraz daha uyguna baksin. En azindan bunu yapsin. Bu arada bebege kendi evindemi bakiyor eger oyleyse anlattığınız kadariyla o bebege de üzüldüm
Annem daha çok alıyor. O bebeğide ailesi akşam almıyor yatılı kalıyor haftada birgün alıyorlar
Sürekli nöbetli çalışıyorlarmış hafta içi gelmiyolar komik olanı alt sokaktalar annemin. Bende öyle yapaym istiyor sütlerini sağıp bırakırsın diyor daha cocuğum 4 aylıkay nasil bırakıyorlar 1 hafta yaa yok artık
Şaşırmıyorum kk ya :) yerimde kim olsa eminimki kendi annesi baksın isterdi bebeğine üstelik teklif karşı taraftan geliyorsa.Allah Allaaaah bazi yorumlar beni benden aliyor. Kimseye guvenerek birsey yapmamış kadin zaten. Annesine guvenmis. Bir insan annesine de güvenip is yapamayacaksa vay halimize.
Sürekli nöbetli çalışıyorlarmış hafta içi gelmiyolar komik olanı alt sokaktalar annemin. Bende öyle yapaym istiyor sütlerini sağıp bırakırsın diyor daha cocuğum 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?