- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- Konu Sahibi Sweetmom58
-
Ben de bunu söylüyorum, bazen muhatabımızla aynı frekansı yakalayamıyoruz.Ben ısrar etmiyorum ki dönün dönmeyim vs dikte etmiyorum ne haddime. Benim yorumuma göre döneceksiniz diyorum. Yorumumu beğenmiyor. Kendisini kesecek adama yapamadığı atarı gideri bana yaparak rahatlıyor. şöyle kötüsün böyle kötüsün diyor. Yok gözyaşı ile besleniyorsun basit basit dramatik komik sözler. Eve döneceksin lafıni bu kadar etkiliyor boğazı kesilerek öldürülen bir kadın ile tehtid edilmiş oturmuş adamla devam etmiş o hiç etkilememiş. Oynuyor açık şekilde, ortada aslında herşey. Konu sahibi ile aynı algı seviyesine sahip değiliz. Evden kaçarak evlenmiş bir kadına ne anlatıyorum ki dedim bıraktım Onu anlamam geç oldu evet,haklısınız. Bizim algımız kültürümüz eğitimimiz herşeyimiz farklı, ne yaparsa yapsın. Umrumda değil , inanın değil.. zerre kadar değil, toz tanesi kadar bile değil.
Haklısınız, hakaret edilene kadar susma kararım bakii idi. Ama kötüsün , kesilsem mutlu olacaksın, gözyaşı ile besleniyorsun falan hatta çocuğumun ailemin benimle olan ilişkilerine gelince, maalesef cevap verme gereği oluştu. Ama işte bi on mesaj önce yazdım çok pişmanım, ayırdığım tüm dakikalara yazık.Kendimi ifade etmeye çalışırken sürekli hakarete maruz kaldım. Anlayacak durumda değil, değilmiş. Ben kendi frekansımda bir üye sandım. Yıllarca maalesef aşağılık muameleye maruz kalmış bir kadından beklentim yüksek olmamalıydı.Ben de bunu söylüyorum, bazen muhatabımızla aynı frekansı yakalayamıyoruz.
O zaman orda bırakmak lazım.
Yooo size hakaret etmedi konu sahibi,durumu izahat etmeye çalıştıkça üstüne gittiniz.Size kendini açıklamaya çalıştıkça hırçın cevaplar verdiniz.Kadının dediği tek şey evimi düzenimi özledim ki bu bence gayet anlaşılır bişey 4 gün olmuş düzenini bozali.Siz kadına eşyaya tapan dediniz.Kadin ısrarla boşanıcam diyor,hayır boşanmayacaksin diyorsunuz.Dönün yazdıklarınizı tekrar okuyun.Haklısınız, hakaret edilene kadar susma kararım bakii idi. Ama kötüsün , kesilsem mutlu olacaksın, gözyaşı ile besleniyorsun falan hatta çocuğumun ailemin benimle olan ilişkilerine gelince, maalesef cevap verme gereği oluştu. Ama işte bi on mesaj önce yazdım çok pişmanım, ayırdığım tüm dakikalara yazık.Kendimi ifade etmeye çalışırken sürekli hakarete maruz kaldım. Anlayacak durumda değil, değilmiş. Ben kendi frekansımda bir üye sandım. Yıllarca maalesef aşağılık muameleye maruz kalmış bir kadından beklentim yüksek olmamalıydı.
İnanın umrumda değil, kendi hayatı, ne yaparsa yapsın.Konu kapandı benim için.Yooo size hakaret etmedi konu sahibi,durumu izahat etmeye çalıştıkça üstüne gittiniz.Size kendini açıklamaya çalıştıkça hırçın cevaplar verdiniz.Kadının dediği tek şey evimi düzenimi özledim ki bu bence gayet anlaşılır bişey 4 gün olmuş düzenini bozali.Siz kadına eşyaya tapan dediniz.Kadin ısrarla boşanıcam diyor,hayır boşanmayacaksin diyorsunuz.Dönün yazdıklarınizı tekrar okuyun.
Adam yanında silahla gelse karakola yakın olmasının faydası olmaz ki. Allah korusun hepiniziEvet haklısınız iyi fikir yada polisin haberi olucak. Karakola yakın bir yerde olabilir
Merhaba bütün msjları okudum. Yani hakaret demişsinizde sizin ona söylediğinizden daha kötü bişey söylememiş size. Eşya delisi, koca delisi demişsiniz. Ki burda hassas olan, anlayışa ihtiyacı olan konu sahibiyken siz bayağı diretmişsiniz. Boşanıcam diyor kadın, siz ısrarla aksini iddia ediyorsunuz. Birazcık empati kurun lütfen. Haklı bile olsanız yazdıklarınız çok sert, karşı taraf daha yumuşak konuştukça, hırçınlaşmışsınız. Belki kendi bakış açınızdan haklısınız ama bu kadar üzmeye, kırmaya, üzerine gitmeye gerek varmı sizce. Burası dertleşilen bir platform. Kırmayalım bence birbirimizi. Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama siz biraz kırıcı konuşmuşsunuz.İnanın umrumda değil, kendi hayatı, ne yaparsa yapsın.Konu kapandı benim için.
Herkese peki , herkes haklı , yanlış anlamıyorum . Konu sahibi ve konusu artık umrumda değil, her üyeye aynı şeyi yazıyorum yoruldum bende..Merhaba bütün msjları okudum. Yani hakaret demişsinizde sizin ona söylediğinizden daha kötü bişey söylememiş size. Eşya delisi, koca delisi demişsiniz. Ki burda hassas olan, anlayışa ihtiyacı olan konu sahibiyken siz bayağı diretmişsiniz. Boşanıcam diyor kadın, siz ısrarla aksini iddia ediyorsunuz. Birazcık empati kurun lütfen. Haklı bile olsanız yazdıklarınız çok sert, karşı taraf daha yumuşak konuştukça, hırçınlaşmışsınız. Belki kendi bakış açınızdan haklısınız ama bu kadar üzmeye, kırmaya, üzerine gitmeye gerek varmı sizce. Burası dertleşilen bir platform. Kırmayalım bence birbirimizi. Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama siz biraz kırıcı konuşmuşsunuz.
Merhaba bütün msjları okudum. Yani hakaret demişsinizde sizin ona söylediğinizden daha kötü bişey söylememiş size. Eşya delisi, koca delisi demişsiniz. Ki burda hassas olan, anlayışa ihtiyacı olan konu sahibiyken siz bayağı diretmişsiniz. Boşanıcam diyor kadın, siz ısrarla aksini iddia ediyorsunuz. Birazcık empati kurun lütfen. Haklı bile olsanız yazdıklarınız çok sert, karşı taraf daha yumuşak konuştukça, hırçınlaşmışsınız. Belki kendi bakış açınızdan haklısınız ama bu kadar üzmeye, kırmaya, üzerine gitmeye gerek varmı sizce. Burası dertleşilen bir platform. Kırmayalım bence birbirimizi. Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama siz biraz kırıcı konuşmuşsunuz.
ayy kimm söyle lütfenKazen Bey çatlarım uyuyamam
Aa kendi kendine mi yorum yazıyoreee konu sahibi işte...
uyduruk adresler ile üye olduğu için şifreyi de hatırlamıyor. İkinci üyelik kurallarına uymadığı içinde deşifre ediliyor.
Aa kendi kendine mi yorum yazıyoreee hastalık bu
Gittikçe şeye sarıyor sankiPardon pardon bu kendine cevap yazmış evet normal bir durum değil !
Aa kendi kendine mi yorum yazıyoreee hastalık bu
bu durumdaağır vaka bir üyeliği daha var da onla yapmamış bu işlemi.
aslında tek hastalığı unutkanlık dedim ya uydurduğu maillerle üye olunca az da zeki olmayınca şifreleri unutuyor, mail adresini de unutuyor böyle işte üyelik alıp duruyor.
12.sayfanın sonunda artık olayda inanmadım hdhdhd canım kendim hdhdhGittikçe şeye sarıyor sankiMerhaba sevgili kendim, çok haklıyım , çok tatlıyım maşallah ben
Hayır canım bu Gülben Ergen in "Can kadın" vakasıGittikçe şeye sarıyor sankiMerhaba sevgili kendim, çok haklıyım , çok tatlıyım maşallah ben
Olay gerçek mi12.sayfanın sonunda artık olayda inanmadım hdhdhd canım kendim hdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?