Anneme gelmem ve eşimin çıldırması

Ben de bunu söylüyorum, bazen muhatabımızla aynı frekansı yakalayamıyoruz.
O zaman orda bırakmak lazım.

Ben de bunu söylüyorum, bazen muhatabımızla aynı frekansı yakalayamıyoruz.
O zaman orda bırakmak lazım.
Haklısınız, hakaret edilene kadar susma kararım bakii idi. Ama kötüsün , kesilsem mutlu olacaksın, gözyaşı ile besleniyorsun falan hatta çocuğumun ailemin benimle olan ilişkilerine gelince, maalesef cevap verme gereği oluştu. Ama işte bi on mesaj önce yazdım çok pişmanım, ayırdığım tüm dakikalara yazık.Kendimi ifade etmeye çalışırken sürekli hakarete maruz kaldım. Anlayacak durumda değil, değilmiş. Ben kendi frekansımda bir üye sandım. Yıllarca maalesef aşağılık muameleye maruz kalmış bir kadından beklentim yüksek olmamalıydı.

Yooo size hakaret etmedi konu sahibi,durumu izahat etmeye çalıştıkça üstüne gittiniz.Size kendini açıklamaya çalıştıkça hırçın cevaplar verdiniz.Kadının dediği tek şey evimi düzenimi özledim ki bu bence gayet anlaşılır bişey 4 gün olmuş düzenini bozali.Siz kadına eşyaya tapan dediniz.Kadin ısrarla boşanıcam diyor,hayır boşanmayacaksin diyorsunuz.Dönün yazdıklarınizı tekrar okuyun.

İnanın umrumda değil, kendi hayatı, ne yaparsa yapsın.Konu kapandı benim için.

İnanın umrumda değil, kendi hayatı, ne yaparsa yapsın.Konu kapandı benim için.
Merhaba bütün msjları okudum. Yani hakaret demişsinizde sizin ona söylediğinizden daha kötü bişey söylememiş size. Eşya delisi, koca delisi demişsiniz. Ki burda hassas olan, anlayışa ihtiyacı olan konu sahibiyken siz bayağı diretmişsiniz. Boşanıcam diyor kadın, siz ısrarla aksini iddia ediyorsunuz. Birazcık empati kurun lütfen. Haklı bile olsanız yazdıklarınız çok sert, karşı taraf daha yumuşak konuştukça, hırçınlaşmışsınız. Belki kendi bakış açınızdan haklısınız ama bu kadar üzmeye, kırmaya, üzerine gitmeye gerek varmı sizce. Burası dertleşilen bir platform. Kırmayalım bence birbirimizi. Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama siz biraz kırıcı konuşmuşsunuz.

Herkese peki , herkes haklı , yanlış anlamıyorum . Konu sahibi ve konusu artık umrumda değil, her üyeye aynı şeyi yazıyorum yoruldum bende..

abla canın sıkıldıkça üyelik mi alacaksın ?

Aa kendi kendine mi yorum yazıyor eee hastalık bu

ağır vaka bir üyeliği daha var da onla yapmamış bu işlemi.

aslında tek hastalığı unutkanlık dedim ya uydurduğu maillerle üye olunca az da zeki olmayınca şifreleri unutuyor, mail adresini de unutuyor böyle işte üyelik alıp duruyor.

Aa kendi kendine mi yorum yazıyor eee hastalık bu

bu durumda derinss çıldırmakta ve boşanmazsın demekte haklıymış.
kendisini haklı çıkarmak için kendi konusuna başka üyeliklerle yorum yazandan her şey beklenir.
Allah akıl fikir versin.

Allah Allah. Çok ilginç hakikaten. Sıkıntısı ne ki?

Televizyonda duydugumuz haberlerde baslarda boyle basliyor biliyorsunuz degil mi? Ailenizde arkanizdayken sakin gitmeyin o eve. Burdaki konuları hiç mi okumuyorsunuz cocukluk travması olan bir sürü insan var. Kızınıza yazık değil mi? Ayrıca aniden değişmesi tuhaf geldi. Hiç mi daha önce belli etmedi? Madde kullanıyor olabilir mi ya da bi psikiyatrik rahatsızlığı olabilir gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…