- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 39
- Konu Sahibi Sweetmom58
-
Canım..Seni anlıyorum..Hissettiklerini.. Ben farklı bir sebepten bir anlaşmazlıktan ailemin yanına gitmiştim..Yanımda 5 yaşında bir çocukla.Onca zamanımın geçtiği,artık benim dediğin o evi ozluyorsun..Hele çocuk varsa.. Her sabah kalktığında anne eve gidelim,her gece ben burda uyumayacagim diyen,anne ben evde çizgi film izlemek istiyorum diyen.Cocuk bile kendi düzenini arıyor tabiki yetişkin insan da arıyor.Bizim seninle farkımız bizde şiddet,tehdit, kötü muamele yoktu.Gerçekten çok şaşkınım bu kadar kötü olmanıza. Negatifliğiniz bana derdimi unutturucak cinsten. Allah etrafınızdakilere sabır versin. Çocuğunuz varsa eğer içim sızladı onun için.
Bak hala söylüyorsunuz kötüsünüz bu saf kötülükNeyse ki susup susmayacağıma ben karar veriyorum, evet dönecek adım kadar eminim dönecek. Sadece adam aşırı derecede iğrenç daha az iğrenç olacağı günü bekliyor.Seni keserim yerine seni seviyorum çocuk odası bomboş duygusallığına geldiği saniye dönecek. Susmuyorum yorumum da bu. Neden özgürce yapamıyorum ? İlla ayy canımm ne güçlüsün o kadar dayak yemişsin dayanmışsım mı demek gerek ? Demiyorum, çünkü çocuğu olan kadın bunu yapmamalı. Nelere dayanmış, susmuş oturmuş, yemiş yutmuş, çocuğu eşi tarafından psikolojik şiddete maruz kalmış kadın benim lafıma mı takılacak ? Takılmasın yani kimim ki ben ?
Ortada bir gerçek yok ama olmamış ve olmuycak birşey için üstünüze vazife olmuycak bir hadsizlikle diretiyorsunuz. Kendinizi hala haklı görmenize şaşırıyorum. Çünkü yazdıklarınızda mantıktan bir eser yok. Tatmin edilmeye çalışılan bir egonun eseri söylediğiniz herşey.Keşke her çocuk kızım kadar şanslı olsaKötüyüm tabii, gerçekleri söyleyen herkes kötüdür. Ama vazgeçmem.
Böyle söylüyor çünkü kendini çok akıllı sanıyor ve kendi dışında herhangi bir kadının o cehenneme geri dönüceğini, o kadar aptal olabileceğini düşünüyor ve hatta belki bunu umuyor. Diğerleri ne kadar ağlarsa böyleleri o kadar gülüyor işte. İnsanların derdinden, gözyaşından besleniyor.Bak hala söylüyorsunuz kötüsünüz bu saf kötülük
Sizin gibi kötu kalpli insanlar millet derdine derman ararken böyle suursuz yorumlar yapiyor ama bu forumda oldugunuza gore bir gun konu sahibi de olabilirsiniz pek tabii..
sizin aptallıkla ilgili bir sorununuz var bence onun temeline ininBöyle söylüyor çünkü kendini çok akıllı sanıyor ve kendi dışında herhangi bir kadının o cehenneme geri dönüceğini, o kadar aptal olabileceğini düşünüyor ve hatta belki bunu umuyor. Diğerleri ne kadar ağlarsa böyleleri o kadar gülüyor işte. İnsanların derdinden, gözyaşından besleniyor.
tamam. doğrudur, ok.Ortada bir gerçek yok ama olmamış ve olmuycak birşey için üstünüze vazife olmuycak bir hadsizlikle diretiyorsunuz. Kendinizi hala haklı görmenize şaşırıyorum. Çünkü yazdıklarınızda mantıktan bir eser yok. Tatmin edilmeye çalışılan bir egonun eseri söylediğiniz herşey.
Asla inanmıyorum değiliceğine. Hepsi rol.
Tabiki öyle. Eşya delisi değilim. Beni anlamıyosunuz ama şöyle diyim. Çok duygusal herşeyi bir anda yaşadığım bir dönem. Korkuyorum,umutluyum, belki size saçma gelicek bir sürü duyguyla boğuşuyorum. Belki geldiğim düzene yabancı olmamdan. Annemin evide olsa 8 sene oldu burdan çıkalı. Neden bu kadar abartıldı anlamadım. Çok zengin işi, altın varaklı eşyalarım yok zaten. Umurumda da değil eşya zaten. O bir duygu. O evde mutlu olucağımla ilgili kurduğum aptalca hayallerle alakalı belki bilmiyorum. Neyse yoruldum anlatmaya çalışmaktan istediğini düşünsün herkes. Dayak yedim evden ayrıldım boşanacağım diyorum. Yorumlarda koca delisi diyorlar. Sonra sağlıklı düşünemiyor diyorlar. Kim anormal anlayamadım
Önce ne istediğine karar ver.Ona dönmek istemiyor musun?Evini şimdiden özledin mi?Ciddi bir karar alip şuan ki durumunu avantaja çevir.Ya ondan kurtul ya da ona ıyi bir ders ver.Ben ders vereceğini düşünüyorum o zaman sessiz kal bırak kaybettim sansin toplasin kendini sonra siziMerhabalar. Nerden başlasam bilemiyorum. Uzun olacak biraz. Kırgınım, üzgünüm... 8 senelik evliyim. 3 yaşını bu ay bitirmiş bir kızım var. Eşimle kaçarak evlendik. Ailemin haberi vardı eşimden ama gurur yaptı özellikle annem istemiyorum deyip kestirip attı. Ona araştır, al önüne konuş bi yanlışı yada sorunlu birşey görürsen bırakıcam tamam dedim. Annem kabul etmedi. İş inada bindi. Babam bu süreçte yurtdışında çalışıyordu. Bende salak gibi seviyorum ya, annemede inat olsun bigün bir kavga sonrası yaşadığım şehri terkettim.
Evlendik 15 ay kayınvalimle yaşadım. Dünya tatlısı bir insan kendisi. Hiç bir kötülüğünü görmedim. Bırakın kavgayı tartışmadık bile hiç. Eşim babasıyla anlaşamadı ve benim ailemin yaşadığı şehre geldik. Tabi ailemle zaten görüşüyordum ben küslük olmadı. Neyse taşındık çalıştık sıfırdan hayat kurduk. Bu süreçte eşim aileme karşı tavırlanmaya başladı. Ara ara tartışmalarımız oluyordu. Derken evliliğimizin 3. senesinde bebek için karar verdik kızıma hamile kaldım. Hayatımız tam anlamıyla alt üst oldu. Hamileliğimle beraber eşim değişmeye başladı. Benmle beraber temizlik yapan, muhabbet eden, neşeli adam gitti hiç bir işe elini sürmeyen, evde her kavgada küfür, hakaret eden, aşağılayan bir adam. Çok ayrıntılara girmiycem. Özetle dayak yedim defalarca. Saçlarımdan sürükleyip eve kilitledi. Kavgalarımızın birinde emine bulutun eşi tarafından katledildiği dönemdi. Bana senide emine bulut gibi keserim dedi. Sürekli olmamakla beraber siddet devam etti ve yakın sayılacak bir zamanda boşanmak konusundaki ciddiyetimi ona açtım. Daha öncede defalarca söylemiştim ama beni ciddiye almıyo ısrar edincede, kızımı almakla tehdit ediyordu. Neyse bir süredir şiddeti çıkardı hayatımızdan. Söz verdi son dayak yediğim seferde. Eğer bir daha olursa ya gitmene izin vericem yada ben gidicem diye. Dayak bitti ama küfür, hakaret, aşağılama, eleştiri kat kat arttı. Eğilip yerden çöp almayan adam evde yaptığım herşeyi ama herşeyi eleştiriyor. Temizlik, yemek asla beğenilmiyor. Sürekli ağzında bir laf evi b*k götürüyor. Hergün süpürdüğüm ev için kullandığı laf bu. Aşırı hareketli bi kızım var bütün günüm koşturmaca. Bu arada aramızda 7 yaş var. Hiç bir hizmetini aksatmadım. Ama yaranamadım adama. Ben daha çok çabaladıkça, o daha çok eleştirip, aşağılamaya başladı. Kızımıza aşırı düşkündü. Çocuğa bile katlanamıyor. Sürekli bağırıyor. Kızımın doğumgüni için anneme gelicektim zaten. Geçen aydan beri konuşulan konuydu. Geliceğim gün kavga, kıyamet. Bi şekilde geldim ve artık aileme herşeyi anlattım. Babam geri göndermek iatemiyor beni. Yani ailem arkamda. Planımız dün gelip, gece kalıp yarın taksiyle geri dönmemdi. Dün akşam aradım ve bikaç gün daha kalıcağımı söyledim. İkimizede biraz huzur gerek, kafa dinle sende dedim. Olay koptu. Beni asla dinlemedi zaten. Çıldırdı. Ağza alınmayacak küfürler, hakaretler. O kadar bağırıyor ki çığlık atıyor sanki. Ölüm tehditleri. Kızımı almakla tehditler. Yarım saat içinde taksiye atlayıp dönmemi yoksa kendini öldürüceğini ve beni surumlu tutucağını söyledi. Beni dinle diyorum. Ama asla kabul etmiyor. Yarım saat verdi dönmem için. Ama dönmedim. Tekrar konuşmadık. Tek istediğim biraz ara verip işlerin nasıl gittiğini görmekti. Nankör olmakla suçladı. Şuan dönmek istemiyorum çünkü ona güvenmiyorum. Onu terkediyorum olarak aldı bunu ve geri dönüşü yok dedi. Olmasın zaten ama bu kadar pisleşmesi çok korkunç. Onunla savaşmak istemiyorum. Çünkü gücüm yok. Evimi özledim şimdiden. Nolucak bilmiyorum. Araftayım sanki. Dua edin lütfen.
Başka hakaret var mıBak hala söylüyorsunuz kötüsünüz bu saf kötülük
Sizin gibi kötu kalpli insanlar millet derdine derman ararken böyle suursuz yorumlar yapiyor ama bu forumda oldugunuza gore bir gun konu sahibi de olabilirsiniz pek tabii..
Derslik birşey kalmadı artık 4 gün oldu daha netim artık hengangi bir güzelliği bile paylaşmam onunla. Şuan hukuki süreç olabildiğince elimi sağlamlaştırıp olması gereken neyse onu yapıcamÖnce ne istediğine karar ver.Ona dönmek istemiyor musun?Evini şimdiden özledin mi?Ciddi bir karar alip şuan ki durumunu avantaja çevir.Ya ondan kurtul ya da ona ıyi bir ders ver.Ben ders vereceğini düşünüyorum o zaman sessiz kal bırak kaybettim sansin toplasin kendini sonra sizi
yemin ederim adam seni emine bulut gibi keserim dediğinde bu kadar kafaya takmamışsınızdırBöyle söylüyor çünkü kendini çok akıllı sanıyor ve kendi dışında herhangi bir kadının o cehenneme geri dönüceğini, o kadar aptal olabileceğini düşünüyor ve hatta belki bunu umuyor. Diğerleri ne kadar ağlarsa böyleleri o kadar gülüyor işte. İnsanların derdinden, gözyaşından besleniyor.
Hanımefendi yeter artık ya nedir sizin derdiniz yazmayın madem herşeyi biliyorsunuz bu kadar. Neden uğraşıyorsunuz. Yazdıklarınızda zaten cehennemden yeni çıkmış bir insanı daha fazla üzmektenbaşka ne amaç var. Rica ediyorum artık yaşadıklarıma, şahsıma, çabama kıymet vermemenizi anlarım ama daha fazla yazmayın lütfen artık lütfen.yemin ederim adam seni emine bulut gibi keserim dediğinde bu kadar kafaya takmamışsınızdır
AminHayati tehlikeniz var gibi duruyor anlattıklarınızdan. Dönmeyin ve can güvenliğiniz için tedbir alın bence. Umarım kazasız belasız kurtulursunuz
Hakaret ediyorsunuz yazma gereği oluşuyor ne yapayım ? Çok meraklı değilim bütünüyle pişmanlıktan ibaret konunuz benim için.. Keşke hiç görmeseydim okumasaydım.Hanımefendi yeter artık ya nedir sizin derdiniz yazmayın madem herşeyi biliyorsunuz bu kadar. Neden uğraşıyorsunuz. Yazdıklarınızda zaten cehennemden yeni çıkmış bir insanı daha fazla üzmektenbaşka ne amaç var. Rica ediyorum artık yaşadıklarıma, şahsıma, çabama kıymet vermemenizi anlarım ama daha fazla yazmayın lütfen artık lütfen.
Kuzum bu kadar içselleştirecek, karşılıklı iddalaşacak bir şey yok bence.Hakaret ediyorsunuz yazma gereği oluşuyor ne yapayım ? Çok meraklı değilim bütünüyle pişmanlıktan ibaret konunuz benim için.. Keşke hiç görmeseydim okumasaydım.
Konudaki mesajları okumadım ama sonuçta kadın boşanmak istiyor, önemli olan da bu değil mi?Hakaret ediyorsunuz yazma gereği oluşuyor ne yapayım ? Çok meraklı değilim bütünüyle pişmanlıktan ibaret konunuz benim için.. Keşke hiç görmeseydim okumasaydım.
ne yaparsa yapsın inanın umrumda değil, ister boşansın ister gidip ayağına kapasın,ben yorumumu yaptın. döneceksin dedim türlü hakaret işittim, buna da susamam herhalde. kocasına bir kere kötü demedi bana 10 kere kötüsün öylesin böylesin..Konudaki mesajları okumadım ama sonuçta kadın boşanmak istiyor, önemli olan da bu değil mi?
Burada dayak, hakaret yeyip üstüne 'kocamı seviyorum, çocuğum var boşanamam ki' bahanelerine sığınan bir sürü konu okuduk. Ne güzel işte boşanma kararı almış işte konu sahibi.
Ben ısrar etmiyorum ki dönün dönmeyim vs dikte etmiyorum ne haddime. Benim yorumuma göre döneceksiniz diyorum. Yorumumu beğenmiyor. Kendisini kesecek adama yapamadığı atarı gideri bana yaparak rahatlıyor. şöyle kötüsün böyle kötüsün diyor. Yok gözyaşı ile besleniyorsun basit basit dramatik komik sözler. Eve döneceksin lafıni bu kadar etkiliyor boğazı kesilerek öldürülen bir kadın ile tehtid edilmiş oturmuş adamla devam etmiş o hiç etkilememiş. Oynuyor açık şekilde, ortada aslında herşey. Konu sahibi ile aynı algı seviyesine sahip değiliz. Evden kaçarak evlenmiş bir kadına ne anlatıyorum ki dedim bıraktım Onu anlamam geç oldu evet,haklısınız. Bizim algımız kültürümüz eğitimimiz herşeyimiz farklı, ne yaparsa yapsın. Umrumda değil , inanın değil.. zerre kadar değil, toz tanesi kadar bile değil.Kuzum bu kadar içselleştirecek, karşılıklı iddalaşacak bir şey yok bence.
Konu sahibi ister boşanır, isterse evine geri döner.
Bizlik bir durum var mı?
Doğru bildiğimizi yazdık, çizdik gerisi onun bileceği iş.
Karşılıklı biraz sakin olun konu sahibiyle.
Daha fazla gerilmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?