Anneme ev hediyesi

PasakliMinikTanrica

her şey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
12.618
10
408
39
Kızlar annemler 3 ay önce yeni bir ev alıp taşındılar ama ben hala bir ev hediyesi alıp götürmedim anneciğime :kedi:
Salonundaki koltukların ikili ve üçlüsünü mor, iki adet berjeri de krem rengi kadife kumaşla kaplattırdı perdeleri de ona uygun bir renkte yaptırdı.
Salonuna bir şey mi alsam diyorum Kervan'a bakacağım en kısa zamanda, orada herşey harika.
Yoksa benim kahve makinemden istiyordu Arçelik Telve
Bendekinin ikilisini mi alsam karar veremedim
Bana fikir verebilir misiniz acaba, anneme ev hediyesi ne alabilirim?

annene kız evladı lazımsa benı al pasaklım zemuszemus
en guzel hedıye olurum vallah kaydirigubbakcemile3
salonuna kervandan guzel bı konsoltakım alabılırsın ..
ama kahve setı daha guzeldır annecın ıcer durur..kullanır daha ıyı olur :hulya:
ee bana ne alcen ev hedıyesı Şeniz

annene kız evladı lazımsa benı al pasaklım zemuszemus
en guzel hedıye olurum vallah kaydirigubbakcemile3
salonuna kervandan guzel bı konsoltakım alabılırsın ..
ama kahve setı daha guzeldır annecın ıcer durur..kullanır daha ıyı olur :hulya:
ee bana ne alcen ev hedıyesı Şeniz

Annemde iki kız evlat var zaten olursa erkek evlat makbul olur esoşum kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana ne alacağıma hala karar verebilmiş değilim, Kervan'a da ancak hafta sonu gidebilirim sanırım
Arkadaşa, eşe, dosta hediye alırken bu kadar zorlanmamıştım ama anneciğime ne alacağım diye düşünüyorum kaç aydır :sinifsinif:

mirayım böyle hediyelerde önemli olan ihtiyacı olan birşeyi almak
madem kahve makinenden istiyordu
onu alman daha mantıklı

evet doğru diyorsun hayatım istediği bir şeyi alırsam daha mutlu olur opuyorumnanaktan
kahve makinemden istiyordu ama salonuna da yeni dekoratif bir şeyler almak istiyor
o yüzden çok kararsız kaldım
yoksa hiç düşünmeden kahve makinesini alacaktım

ilk gittiğinde birini ikinci gittiğinde ikincisini götürüver, hem içinde kalmaz hem de iyi olur

yeni evi hayırlı olsun anneciğinin, huzurla otursun inşallah a.s.

Annemde iki kız evlat var zaten olursa erkek evlat makbul olur esoşum kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana ne alacağıma hala karar verebilmiş değilim, Kervan'a da ancak hafta sonu gidebilirim sanırım
Arkadaşa, eşe, dosta hediye alırken bu kadar zorlanmamıştım ama anneciğime ne alacağım diye düşünüyorum kaç aydır :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3tatlım kahve makınasını al ..
anneler gunude kapıda nasılsa ozamanda salonuna bısı alırsınyerimseniben

pasaklım ev hediyesi olarak kahve makinesi al........anneciginde istiyormuş.....gönlünüde yapar sevindirirsinde hem....
önümüzdeki hafta anneler günü onun içinde kervandan begendigin annenin zevki neyse ona göre bir şey alırsın......

her ikisinide almış aklında kalmamış olur..minikim

gönlünde ne geciyorsa onu al kıslar his eder anneleri ne seviyorsa onu alırlar şimdiden güle güle kullansın anneniza.s.
benimde kıslarım var ben demeden benim ihtiyaçlarımı bilirlerr:nazar:

miraycım bencede kahve makinesi al ihtiyacı olan bişeymiş sonuçda

ay sanırım makineyi alıcam gözdecim
yanındada güzel bir fincan takımı götürürüm, annemin beğendiklerinden, güzel olur :1rolleyes:

istiyom bak ona göre karşılıklı içek biraz sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 neredeydi senin ev ablacım, yolum düşerse oralara makineyi de alır gelirim daha güzel olmaz mı ablam hihoyyyt

İkisinide al, sana dokunmaz pasaklı:hulya:

nan kuzu nası koymaz kaç aydır kara kara düşünüyorum ne yapsam da etsem alsam anneciğime bi ev hediyesi diye :kedi:

ilk gittiğinde birini ikinci gittiğinde ikincisini götürüver, hem içinde kalmaz hem de iyi olur

yeni evi hayırlı olsun anneciğinin, huzurla otursun inşallah a.s.

kaydirigubbakcemile3tatlım kahve makınasını al ..
anneler gunude kapıda nasılsa ozamanda salonuna bısı alırsınyerimseniben

pasaklım ev hediyesi olarak kahve makinesi al........anneciginde istiyormuş.....gönlünüde yapar sevindirirsinde hem....
önümüzdeki hafta anneler günü onun içinde kervandan begendigin annenin zevki neyse ona göre bir şey alırsın......

her ikisinide almış aklında kalmamış olur..minikim

Kızlar aslında bu da iyi fikir ama ben madem bu kadar erteledim anneler gününde tek hediye verip ikisini bir arada çıkarmayı düşünmüştüm boshayallersmile
gönül neler neler almak ister ama şartlar malum, bu bile çok zorlayacak beni :kedi:

bence hem kahve makinası hemde duvar stickerı alın hemde salonuna uygun olur
ikisinide istiyomş nasıl olsa

eve taşınacakları zaman duvar stickerını bende söyledim ama sıcak bakmadılar pek nedense, o yüzden böyle bir şey düşünmedim açıkçası

gönlünde ne geciyorsa onu al kıslar his eder anneleri ne seviyorsa onu alırlar şimdiden güle güle kullansın anneniza.s.
benimde kıslarım var ben demeden benim ihtiyaçlarımı bilirlerr:nazar:

evet tahmin edebiliyorum ne isteyip ne istemediğini ama yine de karar vermekte zorlanıyorum

çok teşekkür ederim bana fikir verdiğiniz için bunlara alternatif farklı bir şey gelirse aklınıza benimle paylaşır mısınız opuyorumnanaktan

bence kahve makinesi al,istiyomuş hem,
daha güzel sürpriz olur

bencede istedigi bişeyi al kahve makinası olsun boshayallersmile

evet kızlar haklısınız sanırım makineyi alacağım
acaba anneler günü için indirime girer mi :kedi: kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt aaaaa bu seneki anneler günü 9 Mayıs'a denk geliyor annemlerin evlilik yıldönümüüü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
Back