Anneme düşkünüm

Siz cok guzel bir evlatsiniz onlar bizim annemiz evet evlenecgiz yuva kuracagiz ama herzman iyi bir anneyse iyi bir babaysa her zaman onceligimiz kocalar degil anne ve babamiz olmali tabiki eşlerde diger yarimiz (ben kendim icin diger yarim diyemem hastalikta saglikta gordum cunku) ama herzman derim esim dunya iyiside olsa onceligim anne ve babamdir. Ben iyi sartlarda evde ayaklarimi peteklere uzatirken annem orda sobanin külüyle ugrasamaz. He ne olur kislari evine surekli gelse belki esinde bir sure sonra bikabilir. Iyisimi kendi evinizse orayi kiraya verin cunku kis vakti kadin basina kucuk cocukla orda durmasin pisligi cok hirsizi hirlisi cok etrafta. Oranin kirasinin ustune biraz siz destek olun annenize yakin bir ev tutun. Herkesin icin rahat olsun. Bahsederken anne bana yakin olurmusn kardesimin derslereine destek olalim esimle. Heme bebegim olur ilerde bama yardim edersin benim koye gelmem zor olur derseniz ikna olur. Kiz kardesinize gelince hic oyle evlat olmadim. Yorum yapamayacagim kendimi onum yerine bile koyamadim.

Keşke her cocuk boyle anasını babasını düşünse nişanınız bence elinden gelen yapabileceği ni söylemiş aferim ona ama kiz kardeşiniz gerçekten vurdumduymaz umarim bi şekilde düşüncelerinizi gerceklestirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…