• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme Artık Tahammül Edemiyorum

Evet benım ıcın tek care baska sehır. Bazen dusunuyorum ileride de benım cocugum bana benım yaptıgımı yapar mı dıye ama ben boyle bırı olmamaya calısacagım. Eger boyle olursam yapsın. Ne olursa olsun annem dıye sıneye cekemem eger cekersem uzulen ben olurum. Neden kendı ruh saglıgımdan olayım ki

Ben bu sitedeki konuları okudukça Halim'e şükrediyorum. Ne anneler var ne babalar var.. Neden sana bu şeklde hain davranıyor anlamıyorum. Nasıl çocuğuna bıçak dayar bir anne. Senin annen normal değil maalesef. Başka kardeşin yok herhalde . Okulunu kazan git başka şehre. Seninde psikolojin bozulacak bu gidişle ..

Cok yorulmussun, her cumlenden bu belli oluyor. Yalniz ne kadar da burada suclu kisi de olsa annen de bikmis, yorulmus, yipranmis.
Insan arkadaslarini seciyor, komsularini seciyor, esini seciyor belki ama malesef ailemizi secemiyoruz. Ben de evden disariya cikmayan, evinde oturup ders calisan bir cocuktum ama ailemden yedigim kufurun, dayagin haddi hesabi yoktur, hem babam, hem erkek kardesim. Annem de ortada biraz yanar donerdi bazen benden yana, bazen karsimda.Sen gibi cok zoruma giderdi benim de. Sonra uniyi disarda okudum, bittikten sonra is hayati, evlilik derken koptum gittim ailemden. Iyi yanlarini da dusunmek gerekirse beni hic harcliksiz, parasiz birakmadilar sagolsunlar. Sen de univ.i disarda kazanana kadar sabredersen, sonra da is hayati, evlilik vs gelir arkasindan ve ayrilir gidersin ailenden ama su an icin sabretmekten baska caren yok, kimse seni annenin yanindan alip koparamaz. Ayrica her ne olursa olsun o senin annen, uzerinde hakki var, hicbirsey olmasa da seni karninda tasimis, bu dunyaya getirmis hala bir sekilde rizkini vermeye calisiyor, bunlari dusun. Kader meselesi, senin de sinavin annen ustunden oluyor, bir sekilde zor da olsa tahammul edeceksin.

Yukunun farkindayim lakin her karninda tasiyan anne olsa keske. Ben buna inanmiyorum dogurup bebegini cope atanlar da kutsal o zaman. Bana zarar veriyor oturup zarar vermesini mi bekleyecegim bekleyemem. İnsan degismez malesef. En iyi yol uzak durmak.

Allah yardımcın olsun işiniz çok zor inan ki.. sizin anneniz gibi birini tanıyorum onunda kızı bıkmış usanmıştı. kızın yaptığı evi terk edip halasının yanına yerleşmiş okuluna oradan devam etmişti.. hoş annesinin de çok umurunda değildi...

sizin gideceğiniz bir yer olmadığını düşünerek yazıyorum biraz daha dişinizi sıkıp okulunuzu bitirin biran evvel iş bulup kendi hayatınızı kurun böyle bir anne ve babadan inanın size hayır gelmez..

Allah yolunuzu açık etsin inş.

Back