Anneme artık katlanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınıza katılıyorum, konunun başlığı bile anneye karşı tahammülsüzlükken içerik gittikçe değişti,anne kekine özlem ve yeğene olan davranışla son buldu sonra da öyle demedim böyle demedim demeye başladı. Yani insanların hassas noktasına dokunarak kendisini haklı çıkarmaya çalıştı konu sahibi. Başından sonuna tek tek okudum yani.

Ne doğru bir yorum :)

Tamam siz haklısınız :) oldu mu :)

Her bebek bir değildir her bebek farklıdır. Kimi bebek koyarsın yatağına durur benim Bebeğim kucagımı istiyordu hep. Yapışık yaşadık resmen. Yani uzaktan herseye kolay görünür.

annelik budur diyorsunuz da siz 10 ayda yorulmussunuz anne olmaktan. sürekli ağzınızda bir laf tek başıma on aydır bebekle yoruldum. ben bebek bakarken o kahvaltı hazırlamadı vs vs.

tek başına bebek bakma deyişini de burada öğrendim. normali ne ki 10 kişiyle mi bakılıyor bebek. eşler evlat sahibi olur sonra da o evlada bakarlar. benim bildiğim bu. siz ne çabuk yoruldunuz sizin deyiminizle annelikten.

üç kardeşiz hepimizin çocukları var. hepimiz de tek büyüttuk(ne demekse) anneme gidince yemek de bizde olur temizlikte. annem sadece yapılacakları söyler. kimse de gocunmaz bundan. bence evlat olmak bunu gerektirir. annemin evine gidince onu bunu bahane edip önüne bir kap yemek koyamazsam ben kendimi sorgularım onu değil.

anneniz asabidir ondan sikayetlenebilirsininiz
ama diğer şeyleri istemeniz zaten tuhaf.

O çocuğu o kadından kurtarmalısınız ilk işiniz bu olsun, babasıyla konuşun, annesiyle görüşün . Annenize de birdaha uzun uzun gitmeyin .

Hay agzina saglik
Bende tek basina bebek bakmak , dogurucam annem yanima gelmeli , o olmadi kv gelmeli vs vs olayini ilk defa burada gordum
Her seferinde de cok cok sasiriyorum

Artık sizi büyütmüş bu yaşa getirmiş bir zahmet bu saatten sonra siz annenize kahvaltı hazırlayıp, kek , börek yapın.
Size hak verenlerede hayret ettim cidden .
Birde yigeninizin hayırsız anne baba si yüzünden, kadının başına birde çocuk kalmış , herkes kadından beklenti içind e uzuldum cidden .
Hazır kahvaltı istiyorsanız buyrun otele gidin .

Bence tuhaf değil. Evladım için canım feda. Ne isterse ben yaparım.

Gerçekten bir kahvaltı beklemek büyük bir beklenti. Hemde çok büyük beklenti.

yani yapı olarak mi böyleydi? nasıl desem hep mi huysuz alıngan tahammülsüz sizce? yoksa menopozdan sonra mi bu durum gelişti?
Hep böyleydi aslında. Çocukkende hiç bir şeyi hazırlayıp önümüze koymazdı. Her işimizi kendimiz yaptık. Çok asabi sürekli bağıran sabırsız bir insandı. Hala öyle. Son senelerde iyice kötüleşti bize karşı. Ben neden öyle bir beklenti içine girdim derseniz belki bu sefer değişir diye düşündüm. Bilmiyorum neden böyle? Ben olmasam siz sokakta kalırdınız babanız bile sizi istemedi. Yemedim yedirdim içmedim içirdim sizi ben doğurdum baktım vs hep bu cümleleri işittik durduk. Şimdi bu cümlelerden sonra yine üstüme gelinir... kimbilir daha neler duyacağım?

olaya annenizin açısından bakıyorum da çok zorluklar çektiğinden kabuk örmüş etrafına acılar insanları sertlestirir ya. ama sizin açınızdan bakınca da anne sevgisine sıcaklığına hasret kalmış, hala ufacık bi tebessüm bekliyor gibisiniz. bence annenizi olduğu gibi kabul edin biliyorsunuz ki bekletiler ne kadar az olursa o kadar üzülürsünüz. ama sizden çok, yiğeninize üzüldüm

Kendisinin çok kolay hazırlayacağı şeyler bunlar.. evladınız sizden istese size zor mu gelir? Başka şehirden gelse rica etse???
Niye zor gelmesin gelir tabi yaşlı kadın çocuk bakiyor birde torum tombalak kızlarına hizmet mi etsin .2 yasinda bir kızım var ve yaşlılığım da onun bana kahvaltı hazırlamasını tercih ederim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…