Bidaha asla evinede gitmezdim görüsmezdimde .. Allah Annenin bile hayirlisini versin ..Herkese merhabalar. Annem ile ilişkimiz her geçen gün kötüye gidiyor gerçekten buna çok üzülüyorum. Şöyle anltayım; geçen hafta annemin evine tatile geldik bebeği ile. Ayrı şehirlerdeyiz. 10 Aydır gelmemiştik. Dinleniriz denize gireriz diyerekten çıktık geldik. Annem çok suratsız sürekli mutsuz hırçın inatçı herkese karışan bir kadın. Sabahları uyandık ben bebeğimle uğraşıyorum o ise kahvaltı hazırlamaz isterki beraber hazırlayalım. Söylerim anca öyle hazırlar. Söylene söylene kaldırır sofrayı. Bu sürede hep 5 karış surat ama. Evdeki diğer yeğenlerime kendi torunlarına sürekli bağrınır. Bir tanesi 6 yaşında babası bir süreliğine bize bıraktı ve onu çok azarlıyor. Defalarca uyardım ama inatla bildiğini okuyor. Çok üzülüyorum. Bende dinlenmek için tatile gelmişim evde böyle şeyler yaşıyorum. Evde sürekli gerilimli bir hava mevcut. Kendisi sürekli ama sürekli internette oyun Facebook instagramda. Bizimle hiç muhabbet etmez güzel tatlı bir söz yok. Anca laf sokar başkalarının çocuklarını över eşimin ailesini yerer bizleri aşağılar evdeki çocuklara genç kızlara azarlar daha sayamayacağım bir sürü şey. Bizlere asla yemek hazırlamaz mesela kalkın kendiniz hazırlayın der. Çocuklarına ve torunlarına yemekler hazırlamayı enayilik gibi görüyor. Kek börek yapalım bir gün dedim canımız çekti yapmadı. En ufak eleştiride acayip sesini yükseltir içeri gider ağlar. Olmaz olsun sizin gibi evlatlar der. Ablamla sürekli konuşuruz neden böyle diye? Bir çok kişi anne evinden kendi evine gitmek istemezken ben geldiğime pişman oldum. Tatilimiz burnumudan geldi. Ters bakışlar laf sokmalar gözümüzün önünde küçük yeğenime sürekli bağırmaları. Ve bu küçük yeğenimin annesi babası ayrı annesi onları istemedi çocuk babası ile yaşıyor. Bunca şeylere rağmen babaannesi tarafından ititlip kakılıyor. Resmen sinirini boşaltıyor çocukla. Dün sabah ayağa kalkıp zorla yanaklarını sıkıp ağzını açıp yemek tıkıştırdı. Yere bardak döktü diye tüm site duyacak şekilde bağırdı. Çocuk içeri gidip bana sarılıp ağladı babama götür beni diye. Kucağımda Bebeğim ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Çok üzülüyorum senelerdir bu böyle... küçükken bize yaptıklarını şimdi bu yeğenime yapıyor bize hala yapıyor.. siz olsanız ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz?
Çok zor bir durum insan arada kalıyor. Küçüklüğümden beri ağır psikolojik şiddet görüyoruz. Sanki bizler suçluyuz diye. Anlatsam daha neler varBidaha asla evinede gitmezdim görüsmezdimde .. Allah Annenin bile hayirlisini versin ..
Yanına bir daha gitmeyerek annenizi de kendinizi de ödüllendirin.Herkese merhabalar. Annem ile ilişkimiz her geçen gün kötüye gidiyor gerçekten buna çok üzülüyorum. Şöyle anltayım; geçen hafta annemin evine tatile geldik bebeği ile. Ayrı şehirlerdeyiz. 10 Aydır gelmemiştik. Dinleniriz denize gireriz diyerekten çıktık geldik. Annem çok suratsız sürekli mutsuz hırçın inatçı herkese karışan bir kadın. Sabahları uyandık ben bebeğimle uğraşıyorum o ise kahvaltı hazırlamaz isterki beraber hazırlayalım. Söylerim anca öyle hazırlar. Söylene söylene kaldırır sofrayı. Bu sürede hep 5 karış surat ama. Evdeki diğer yeğenlerime kendi torunlarına sürekli bağrınır. Bir tanesi 6 yaşında babası bir süreliğine bize bıraktı ve onu çok azarlıyor. Defalarca uyardım ama inatla bildiğini okuyor. Çok üzülüyorum. Bende dinlenmek için tatile gelmişim evde böyle şeyler yaşıyorum. Evde sürekli gerilimli bir hava mevcut. Kendisi sürekli ama sürekli internette oyun Facebook instagramda. Bizimle hiç muhabbet etmez güzel tatlı bir söz yok. Anca laf sokar başkalarının çocuklarını över eşimin ailesini yerer bizleri aşağılar evdeki çocuklara genç kızlara azarlar daha sayamayacağım bir sürü şey. Bizlere asla yemek hazırlamaz mesela kalkın kendiniz hazırlayın der. Çocuklarına ve torunlarına yemekler hazırlamayı enayilik gibi görüyor. Kek börek yapalım bir gün dedim canımız çekti yapmadı. En ufak eleştiride acayip sesini yükseltir içeri gider ağlar. Olmaz olsun sizin gibi evlatlar der. Ablamla sürekli konuşuruz neden böyle diye? Bir çok kişi anne evinden kendi evine gitmek istemezken ben geldiğime pişman oldum. Tatilimiz burnumudan geldi. Ters bakışlar laf sokmalar gözümüzün önünde küçük yeğenime sürekli bağırmaları. Ve bu küçük yeğenimin annesi babası ayrı annesi onları istemedi çocuk babası ile yaşıyor. Bunca şeylere rağmen babaannesi tarafından ititlip kakılıyor. Resmen sinirini boşaltıyor çocukla. Dün sabah ayağa kalkıp zorla yanaklarını sıkıp ağzını açıp yemek tıkıştırdı. Yere bardak döktü diye tüm site duyacak şekilde bağırdı. Çocuk içeri gidip bana sarılıp ağladı babama götür beni diye. Kucağımda Bebeğim ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Çok üzülüyorum senelerdir bu böyle... küçükken bize yaptıklarını şimdi bu yeğenime yapıyor bize hala yapıyor.. siz olsanız ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz?
acaba norolojik bir durum mu var? Bir de belli yasdan sonra gurultu misafir agirlamak zor geliyordur. Gittiginiz de yemekleri falan siz yapsaniz. Ablanizla birlikte. Gercekten yazin siccakta zor yani. Biz ablamla gireriz mutfaga annem hic elletmeyiz ki dinlensin. O yasta tansiyon olabilir o da sinir yapar. Yani yukunu hafifletin kadincagizin. Bir de check up yaptirin.Herkese merhabalar. Annem ile ilişkimiz her geçen gün kötüye gidiyor gerçekten buna çok üzülüyorum. Şöyle anltayım; geçen hafta annemin evine tatile geldik bebeği ile. Ayrı şehirlerdeyiz. 10 Aydır gelmemiştik. Dinleniriz denize gireriz diyerekten çıktık geldik. Annem çok suratsız sürekli mutsuz hırçın inatçı herkese karışan bir kadın. Sabahları uyandık ben bebeğimle uğraşıyorum o ise kahvaltı hazırlamaz isterki beraber hazırlayalım. Söylerim anca öyle hazırlar. Söylene söylene kaldırır sofrayı. Bu sürede hep 5 karış surat ama. Evdeki diğer yeğenlerime kendi torunlarına sürekli bağrınır. Bir tanesi 6 yaşında babası bir süreliğine bize bıraktı ve onu çok azarlıyor. Defalarca uyardım ama inatla bildiğini okuyor. Çok üzülüyorum. Bende dinlenmek için tatile gelmişim evde böyle şeyler yaşıyorum. Evde sürekli gerilimli bir hava mevcut. Kendisi sürekli ama sürekli internette oyun Facebook instagramda. Bizimle hiç muhabbet etmez güzel tatlı bir söz yok. Anca laf sokar başkalarının çocuklarını över eşimin ailesini yerer bizleri aşağılar evdeki çocuklara genç kızlara azarlar daha sayamayacağım bir sürü şey. Bizlere asla yemek hazırlamaz mesela kalkın kendiniz hazırlayın der. Çocuklarına ve torunlarına yemekler hazırlamayı enayilik gibi görüyor. Kek börek yapalım bir gün dedim canımız çekti yapmadı. En ufak eleştiride acayip sesini yükseltir içeri gider ağlar. Olmaz olsun sizin gibi evlatlar der. Ablamla sürekli konuşuruz neden böyle diye? Bir çok kişi anne evinden kendi evine gitmek istemezken ben geldiğime pişman oldum. Tatilimiz burnumudan geldi. Ters bakışlar laf sokmalar gözümüzün önünde küçük yeğenime sürekli bağırmaları. Ve bu küçük yeğenimin annesi babası ayrı annesi onları istemedi çocuk babası ile yaşıyor. Bunca şeylere rağmen babaannesi tarafından ititlip kakılıyor. Resmen sinirini boşaltıyor çocukla. Dün sabah ayağa kalkıp zorla yanaklarını sıkıp ağzını açıp yemek tıkıştırdı. Yere bardak döktü diye tüm site duyacak şekilde bağırdı. Çocuk içeri gidip bana sarılıp ağladı babama götür beni diye. Kucağımda Bebeğim ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Çok üzülüyorum senelerdir bu böyle... küçükken bize yaptıklarını şimdi bu yeğenime yapıyor bize hala yapıyor.. siz olsanız ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz?
Yaşlı diyorum ama bizimle her yere geliyor. Gece gündüz nereye gitsek gelir. Madem yaşlı dinlenmesi gerek evde oturur annem çok aktif faal bir insan. Çevresi geniş gezer demek istediğim ayakta durmasını engelleyecek herhangi bir durumu yok. Sabahlara kadar internet başında oyun oynuyor gayet iyiacaba norolojik bir durum mu var? Bir de belli yasdan sonra gurultu misafir agirlamak zor geliyordur. Gittiginiz de yemekleri falan siz yapsaniz. Ablanizla birlikte. Gercekten yazin siccakta zor yani. Biz ablamla gireriz mutfaga annem hic elletmeyiz ki dinlensin. O yasta tansiyon olabilir o da sinir yapar. Yani yukunu hafifletin kadincagizin. Bir de check up yaptirin.
Bebeğim var ben bir işle ilgilenemiyorum. Tüm kış onunla ilgilendim yoruldum. Annemin yanında biraz dinlenmek istedim yardım ilgi istedim. Her çocuk ister bekler bence bu normal. Anneler evlatlarına yardımcı olmalı böyle köstek olmamalıYanına bir daha gitmeyerek annenizi de kendinizi de ödüllendirin.
Tatil için annenize muhtaç değilsiniz, gerekirse günü birlik gidin denize, ama kafanız rahat olsun.
Ayrıca kek börek canınız çektiyse siz de yapabilirsiniz annenizin kalkıp hadi yapalım demesine gerek yok.
Gerçekten üzülüyorum böyle insanlara ama. Kimi bağırır çağırır değer vermez ama evlat ve torun sahibidir. Kimi çok çok iyi birisidir ama evlat hasretiyle yanar tutuşur.
Rabbim hayırlısını bilir sabır diliyorum sizin için
Yemek yapmak bu kadar zor gelmemeli bir anneye. Tabiki bekleyeceğim kendisinden. Çocukkende böyle hep söylenirdi şimdide. Beklediğimiz sadece yemek yapması senede bir o da yanına geldiğimizde. Senenin 12 ayı zaten tek yanlızEvet annenizde sorun varda sizde biraz herseyi annedenmi bekliyorsunuz acaba yemek falan filan cocuklar belki kadin yorulmustir tek kalmak istiyordur
Bence böyle bir anneden bunu beklemeniz bencillik..Bebeğim var ben bir işle ilgilenemiyorum. Tüm kış onunla ilgilendim yoruldum. Annemin yanında biraz dinlenmek istedim yardım ilgi istedim. Her çocuk ister bekler bence bu normal. Anneler evlatlarına yardımcı olmalı böyle köstek olmamalı
Ben oğlumla ilk kez yanına geldik ziyaret hem dinlenme. Diğer çocuklar torunlar ise ben geldim diye geldiler. Senede bir kaç sefer bayramlarda hepsi o. Bilemiyorum benim evlatlarım torunlarım gelecek yanıma etraflarında 4 dönerim onlar için canım fedaannenizin belliki psikolojik sorunları var ve bencil biri bunu bildiğiniz halde neden çoluk çombalak evine gidip kalıyorsunuz ki?? birde kadından iş yapmasını bekliyorsunuz belli ki o da yalnız kalıp kafa dinlemek istiyor..
benim böyle annem olsa sadece telefonda arar, bayramda usuleten ziyaret eder bir iki gün dönerim evime, heleki çoluk çombalak asla gitmem kadının mizacı belli tatil yapacaksam da veririm parasını gider kalırım bir otelde bu kadar basit..
10 Aydır kendisini görmedim bebeğimide görmedi. Ziyarette mi etmeyeyim? Gelmeyeyim mi memleketime? Tatili ise eşimle yapacağız zaten. Eşim burda yanımıda değil bu aradaBence böyle bir anneden bunu beklemeniz bencillik..
Huyunu biliyorsunuz, yapmayın gitmeyin.. Kendiniz ev tutun orada dinlenin...
Sanki anneniz hep ilgi gösteriyormuş da sadece bir seferlik böyle davranmış, hayır. Çocukluğunuzdan beri yapıyormuş.
Kendiniz gidin tatile ailenizle. Kendiniz yapın yemeğinizi işinizi
Muhtaç değilsiniz ki.
Annenize söylersiniz evlatlara destek olunur köstek olunmaz diye.
Kendisi çağırdı zaten. Ama gidince değişiyorPeki siz neden oraya gidiyorsunuz, sizi istemiyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?