• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz Annemden nefret ediyorum!

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Anneme ettigim beddua tutmaz inşallah özür dilerim buraya yazmamda salakça zaten öfke en kötü şey ne dedigini bilmiyorsn arkadasla kavga eder gibi :)) bu sinirimin nedeninin şimdi anladım 1,5 aydır olmuyorum karnım agrıyor her adet olmayasımda garip seyler yapıyorum :52:

bak canım en güzelini yapmışsın sonuçta ne kadarda kızsan o annen
bu ardaa adetiniin düzensiz olması normal
dertleşmek istersen seni her zaman dinler yardımcı olurum

onun annemle birilgisi yok sen once kadınlıgı hanım efendligi öğrenseymişsin büyüksün ama sen hakaret ederek konusuyorsun kojuyu uzattırmaya calısıyorsun .,,, her sey insanın kendii elindedir annem her seyi de ogretti banaa once pc yi bırak aglayan cocuguna bak

şu yazdığınla zaten sorunun annende değil sende olduğu apaçık.:)))

suan sinirim gecti peceteyi elimden bıraktım anneme sarıldım (böyle konustuguu bilmiyor) yuzune böyle bir şey zaten söylemedm buraya yazdım ama hala uzatılıyor konu kitlense ?

aferin sana,bizde zaten bunları annene söylemediğini biliyorduk.ama kendine biraz hakim ol.böyle şeyler de buraya yazıp bizim seni yanlış tanımamızı sağlama.annen ve diğer büyüklerine karşı kim olursa olsun saygılı biri olursun inş.

annen hakkında saygısız bir sürü kelime söylüyorsun ve buradada annen yaşında bir bayanın kalbini kırıyorsun, ağır laflar söyleyip dalga geçer tarzda konuşuyorsun.. :20: çok ayıp gerçekten bide kalkmış 1,5 ay regl olamadım ondan böyleyim diyorsun saçmalığın daniskası.. bende yıllardır regl oluyorum stresli olsam bile ne kimseye ne beddua ediyorum ne laf söylüyorum. kişiliğiniz bozuksa bunun regl ile alakası yok

yahu okullar kapandı burası çocuklar kulübüne döndü :20: seviyesiz konuşmalara tahammülüm yok..

onu kızgın oldugum ıcın söyledim ben anneme laf atmaktan korkarım ..yuzune o yuzden burada boşalttım siz emdiniz

Daha büyük hakaret olamazdı.
Burda bunca insanla alay ettiniz.
Memnun musunuz. Eminim kahkaha da atıyorsunuzdur.
Çok çok ama çok çirkin yaptıklarınız.

Daha büyük hakaret olamazdı.
Burda bunca insanla alay ettiniz.
Memnun musunuz. Eminim kahkaha da atıyorsunuzdur.
Çok çok ama çok çirkin yaptıklarınız.

kuran-ı kerim çarpsın ki alay maksatlı yazmadım agladım gözlerimde şiş ne alayı alakası bile yok . ben kimseyle alay etmedim . belki tarzım öyledir ablacım kalp kıracak ne söyledim cocuklar aglıyor diye mi ? ne var bunda bir kişiy bile küfür etmedim pc basındasın dedim ne var bunda

Son düzenleme:
annen hakkında saygısız bir sürü kelime söylüyorsun ve buradada annen yaşında bir bayanın kalbini kırıyorsun, ağır laflar söyleyip dalga geçer tarzda konuşuyorsun.. :20: çok ayıp gerçekten bide kalkmış 1,5 ay regl olamadım ondan böyleyim diyorsun saçmalığın daniskası.. bende yıllardır regl oluyorum stresli olsam bile ne kimseye ne beddua ediyorum ne laf söylüyorum. kişiliğiniz bozuksa bunun regl ile alakası yok

yahu okullar kapandı burası çocuklar kulübüne döndü :20: seviyesiz konuşmalara tahammülüm yok..

işte ben özür diliyorum annemle barıstım diyorum hala uzatılıyor ben onu anlamadım konu kilit diye saatlerdir bagırıyoruz bir kişide tık yok. o zaman birinci anaokulu kadınlar klübü kayıt senindir :20:

dyg01 : Canım teşekkürler.

Not;
Konu içeriğini boşaltmak yasak ve konuyu açıp işlerine gelmeyen cevaplar alıncada tamamen kaldırıyorlar.
Sayende konuyu okuyabildim ve rica ediyorum konulara ilk mesajı yazan arkadaşlar alıntılasınlar.
Tatlı su kurnazlığından hiç hoşlanmıyorum.

Son düzenleme:

Not;
Konu içeriğini boşaltmak yasak ve konuyu açıp işlerine gelmeyen cevaplar alıncada tamamen kaldırıyorlar.
Sayende konuyu okuyabildim ve rica ediyorum konulara ilk mesajı yazan arkadaşlar alıntılasınlar.
Tatlı su kurnazlığından hiç hoşlanmıyorum.[/QUOT

Ben bu iyrenc seyi okumasınlar diye sildim sizde konuyu kitlerseniz çok iyi olur... :49:

Not;
Tatlı su kurnazlığından hiç hoşlanmıyorum.[/QUOT

Ben bu iyrenc seyi okumasınlar diye sildim sizde konuyu kitlerseniz çok iyi olur... :49:

yönetim birazdan sler canım

Back