• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz Annemden nefret ediyorum!

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
şuanki gençliğin büyük bir kısmı düşünmezki acaba annemiz bizi bu yaşımıza getirene dek neler yaşamış.gençliğimizd emalesef ne anlayış kalmış,ne merhamet,ne saygı ne sevgi.allah sonumuzu hayır eylesin.ama yine suç bizde....

ben zaten ergenlikteyim ysım 16 saklamıyorum dogru duzgun okusan zaten anlardın ki ergenlikte oldugun snnde belli :)

Son düzenleme:
şu ergenliğin altına sığınıpğ nice kalpler kırılıyor.ergensin mergensin ama buraya üye olup konu açmayı akıl etmişsin.annene karşı saygılı olmayı nasıl akıl edemiyorsun.ergenlikte akıl sadece telefonla sms leşmeye pc tur atmayamı çalışıyor işte ben bunu anlamıyorum.allahım korusun senin gibi ergenlerden.

Son düzenleme:
şu ergenliğin altına sığınıpğ nice kalpler kırılıyor.ergensin mergensin ama buraya üye olup konu açmayı akıl etmişsin.annene karşı saygılı olmayı nasıl akıl edemiyorsun.ergenlikte akıl sadece telefonla sms leşmeye pc tur atmayamı çalışıyor işte ben bunu anlamıyorum.allahım karusun senin gibi ergenlerden.

50 yasındaki bir bayanın ergen diye konusması zaten menopozda oldugunun gostergesidir. Kadınlara yazık cidden. yazık Allah2ım koru beni bunlardan..korkuyorum artık yorum yapmayın da

Son düzenleme:
şuanki gençliğin büyük bir kısmı düşünmezki acaba annemiz bizi bu yaşımıza getirene dek neler yaşamış.gençliğimizd emalesef ne anlayış kalmış,ne merhamet,ne saygı ne sevgi.allah sonumuzu hayır eylesin.ama yine suç bizde....

Kesinlikle..
Ben de 41 yaşındayım ve kırka yakın yaşlarda doğurdum çocuklarımı.
Herkese zor ama yaş itibariyle bizlere daha zor.
Sadece 9 ay karnında taşımalarının hakkını ödeyemeyiz annelerimin.
Yazık...
Annesi içinbu kadar çirkin konuşabilen, daha doğrusu bu şekilde konuşabilen biriyle uğraşmak da anne için çok zor olmalı..
Benim nenem 95 yaşında babam torun sahibi 65 yaşında. Babannem hırka gfiydirmeye çalışırdı oğlum üşüteceksin diye..
Yemeğine dahi karışırdı. Babacım da gülümseyerek tamam anne nasıl istersen anne. derdi. Bilirdi onu hala bebeği gibi gördüğünü.
Rezil oldum arkadaşlarıma yanımdakilere diye düşünmeden

Kesinlikle..
Yazık...
Annesi içinbu kadar çirkin konuşabilen, daha doğrusu bu şekilde konuşabilen biriyle uğraşmak da anne için çok zor olmalı..
Benim nenem 95 yaşında babam torun sahibi 65 yaşında. Babannem hırka gfiydirmeye çalışırdı oğlum üşüteceksin diye..
Yemeğine dahi karışırdı. Babacım da gülümseyerek tamam anne nasıl istersen anne. derdi. Bilirdi onu hala bebeği gibi gördüğünü.

41 yasında internetteysn zaten sen elini sürme bile bana sen kim oluyosunda beni eleştiriyosun ? ben o kadına hıc bır sey yapmadan kafamı camlara geciriyordu ha noldu kaıdn dayanışmaısmı bu ? kadın ayaklarmı bebekken cimciklerken ne oluyodu? tekmelerken okula gidemezsen abla insansanız yorum yapmayın artık bu konuya kitlensin surası ozur dilerim tmm annemin boynuna sarıldım sımdı ne olacak hıc mı anne kız kavgaası gormediniz annem hastada değil ayrıcaaa kızdıgım ıcın yalan söyledim brz abarttımm

Son düzenleme:
41 yasında internetteysn zaten sen elini sürme bile bana sen kim oluyosunda beni eleştiriyosun ? ben o kadına hıc bır sey yapmadan kafamı camlara geciriyordu ha noldu kaıdn dayanışmaısmı bu ? kadın ayaklarmı bebekken cimciklerken ne oluyodu? tekmelerken okula gidemezsen abla insansanız yorum yapmayın artık bu konuya kitlensin surası ozur dilerim tmm annemin boynuna sarıldım sımdı ne olacak

41 yaşında internete girilemiyor mu. Ayıp mı.
Güzelce anlatsaydın. Düzgün bir şekilde. Anlar ona göre yorumyapardık.
Annenize çok kızgınım ben de şu anda.
Saygıyı öğretememiş size..

41 yaşında internete girilemiyor mu. Ayıp mı.
Güzelce anlatsaydın. Düzgün bir şekilde. Anlar ona göre yorumyapardık.
Annenize çok kızgınım ben de şu anda.
Saygıyı öğretememiş size..

onun annemle birilgisi yok sen once kadınlıgı hanım efendligi öğrenseymişsin büyüksün ama sen hakaret ederek konusuyorsun kojuyu uzattırmaya calısıyorsun .,,, her sey insanın kendii elindedir annem her seyi de ogretti banaa once pc yi bırak aglayan cocuguna bak

Son düzenleme:
Kimseyi yargılamamayı hayat felsefesi haline getirmiş bir insanım.
Çünkü kimse kimsenin ne yaşadığını , ne hissettiğini bilemez.

Ancak ;

Bir cümle bazı şeyleri o kadar özetler ki. 'Hayatta koşulsuz seven tek varlık annedir.'

16 çok kritik bir yaş. 10 yıl sonra bu söylemlerinizden dolayı müthiş vicdan azabı çekebilirsiniz. Söylemleriniz çok ağır. Hissettiklerinizin ağırlığından ötürü muhtemelen. Ancak annenizin bu tür davranışlarda bulunmasının sebebini kendiniz söylüyorsunuz. Sağlıklı bir birey her şeyden önce kendine verdiği değer sebebiyle böyle davranmaz.

Diğer aile bireylerinin bu konuya yaklaşımı nasıl? Herkes normal mi karşılıyor. Kesinlikle bir uzmana görünmeli anneniz. Siz de tabii ki.

Sevginin ve iyiliğin karşısında hiçbir kötülüğün duramayacağına inanıyorum.

Umarım en kısa sürede atlatırsınız.

canlarım mübarek günde kimse kimseyi kırmasın lütfen ergenlikte olan derdini biraz abartarak anlatmış üsütne gitmeyelim

canlarım mübarek günde kimse kimseyi kırmasın lütfen ergenlikte olan derdini biraz abartarak anlatmış üsütne gitmeyelim

suan sinirim gecti peceteyi elimden bıraktım anneme sarıldım (böyle konustuguu bilmiyor) yuzune böyle bir şey zaten söylemedm buraya yazdım ama hala uzatılıyor konu kitlense ?

onun annemle birilgisi yok sen once kadınlıgı hanım efendligi öğrenseymişsin büyüksün ama sen hakaret ederek konusuyorsun kojuyu uzattırmaya calısıyorsun .,,, her sey insanın kendii elindedir annem her seyi de ogretti banaa once pc yi bırak aglayan cocuguna bak

bu mu saygılı halin.
Hanımefendiliği ve nezaketi gayet iyi biliyorum. Dert etme.
Çocuklarım da ağlamıyor.
Şükürler olsun huzurlu mutlu çocuklarım var.
Ve her ikisi de konuşurken seslerini yükseltmemeleri gerektiğini bile biliyorlar.
Anneniz herşeyi öğrettiyse sorun ne o zaman..
Demek ki anneniz çok iyi bir anne.

Anneme ettigim beddua tutmaz inşallah özür dilerim buraya yazmamda salakça zaten öfke en kötü şey ne dedigini bilmiyorsn arkadasla kavga eder gibi :)) bu sinirimin nedeninin şimdi anladım 1,5 aydır olmuyorum karnım agrıyor her adet olmayasımda garip seyler yapıyorum :52:

Kesinlikle..
Yazık...

bu ergenlik ve aman psikolojisi bozulacak olayını malesef eğitimcilerimiz yerleştirdi çocukların kafalarına bilmiyorum belkide onlara haksızlık ediyorum.çünkü şunu düşünmeden edemeyeceğim.ben köyde doğup büyüdüm ve bende bir insanım hoş.ben bir çocuk için gerçekten zor bir çocukluk yaşadım babam çok agresif sinirliydi.söylemesi ayıp dayak bile atardı.gece uykudan uyandırıp.ergenlik dönemi nedir bilmezdik.okuldan gelir direk tarlada bahçede anneme yardıma giderdik.oturduğumuz evin yeri toprak çatısı tenekeydi ve yağmur yağınca evimiz bildiğiniz çamur olurdu.11 kardeştik.hepimiz aynı odada yatardık.şimdi bunları niye anlatıyor diyeceksiniz.sorum şu neden bizim psikolojimiz bozulmadı.genç kız olduğumda kendi kendime gün gibi hatırlıyorum şunu demiştim.artık ben büyüdüm daha bir dikkat etmeliyim hal ve hareketlerime.utanmıştım anneme bile söyleyememiştim.şimdi bakıyorumda,aynı bu konu sahibi yaşında görümcemin kızı var oda böyle annesini beğenmez.eve gidersin elinde telefon zırt bırt sms arkadaşlarıyla.tırnaklar nerdeyse saçı kadar uzun.annesi nedese batar olmuş kıza.yok intihar etmeler.ne var ne oldu sana.kaloriferli evde oturuyorsun.ne sıcağı düşünürsün ne soğuğu,yediğin önünde yemediğin arkanda.ne istiyorsan oluyr.ne oldu neyi kaldıramıyorsun ne istiyorsun.bu ne asilik,küstahlık,terbiyesizlik mutsuzluk,saygısızlık.

Son düzenleme:
bu mu saygılı halin.
Hanımefendiliği ve nezaketi gayet iyi biliyorum. Dert etme.
Çocuklarım da ağlamıyor.
Şükürler olsun huzurlu mutlu çocuklarım var.
Ve her ikisi de konuşurken seslerini yükseltmemeleri gerektiğini bile biliyorlar.
Anneniz herşeyi öğrettiyse sorun ne o zaman..
Demek ki anneniz çok iyi bir anne.

haha bir şey demedim ki gayette komik bir şey dedim bence . bunda ne var :) yazı ile ses yükseltildgi nereden anlasılıyor ogretir misin ablam

Anneme ettigim beddua tutmaz inşallah özür dilerim buraya yazmamda salakça zaten öfke en kötü şey ne dedigini bilmiyorsn arkadasla kavga eder gibi :)) bu sinirimin nedeninin şimdi anladım 1,5 aydır olmuyorum karnım agrıyor her adet olmayasımda garip seyler yapıyorum :52:

Neyse ki..
Öfkenizi kontrol edemiyorsunuza ma çabuk geçiyor anlaşılan.
Bana çok laf ettiniz ama size bir tavsiyede bulunacağım.
Öfkelendiğinizde en yalnız kalacağınız yere geçip geçmesini bekleyin.
Kalpler kırmadan.
Biz size kötü birşey söylemedik.
Sadece anneniz için böyle konuşmanıza tahammül edemedik o kadar.

Sizin tarzınız bu demek ki.
Herkesle böyle mi konuşursunuz.
Bu kadar küstah..

off ya ne olacak bu yeni nesilin hali çoğu böyle tanıdıklarımın hiç saygı yok annelerine hep hakaret ediyorlar burda böyleyse anneine karşı kimbilir nasıldır kadını delirtiyordur :20:

Back