Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün doktorum yatış için işlemleri başlatalim dedi.normalde bugün ameliyat olacaktım fakat troit kan değerlerimden biri yüksek diye anestezist onay vermedi.Hasimato hastasıyım 20 yıldır ilac kullaniyorum.ilac dozum arttırıldı 1 hafta bekleyecgiz bakalım .hayırlısı inşallah
Tekrar Merhaba arkadaşlar.. Dün ameliyata alındım ve tek gogsum alındı.koltuk altıma dokunmamislar lenflerden 3 tanesi alınmış onunda 1 i biraz sıkıntılı çıkmış.patoloji sonucuna göre tedavi şeklim belirlenecek.cok korkuyorum
Tekrar Merhaba arkadaşlar.. Dün ameliyata alındım ve tek gogsum alındı.koltuk altıma dokunmamislar lenflerden 3 tanesi alınmış onunda 1 i biraz sıkıntılı çıkmış.patoloji sonucuna göre tedavi şeklim belirlenecek.cok korkuyorum
İyiyiz diyeliiim iyi olalım....göğüs alındı...kemoda 2.kuru aldım .toplmda 16 kur alcam. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . bazen karamsarlığa düşsem de