Annem...

Wunsch

Aşk Her Daim AŞK
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.259
1
156
Diğer
Annem bi süredir rahatsızdı doktorlar hastane uğraşıp duruyordu bugun verdıgı testlerı sonucu çıktı ve gırtlak kanseri şüphesi taşıyor önümüzdeki hafta ameliyat olcak parça alınıp pataloji olcakmış şu an kendimi kocamanbi boşlukta hissediyorum dünya üstüme çökmüş sanki ne yapcağımı şaşırdım aptal gibiyim senağlamasenağlamasenağlama
Bizi bırakma annemsenağlama.

cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda iyilesir. Allah uzun omur versin annelerimize...

çok geçmiş olsun..ALLAHIM ŞıFASINI TEZ ZAMANDA VERSıN SıZLERE BAĞIŞLASIN ıNŞ..

allah sifaversin gecmis olsun.
bu meleti iyi bilirim yengem 2 sene once vefat etti. girtlak kanserinden.
birden bire ortaya cikti bogaz yanmasiyla doktora gitti veteshis konuldu 1sene icinde kemoterapi herturlu tedavi gordu ama maalesef kaybettik dayanamadi.
insallah anneniz iyilesir.sigara iciyormu anneniz?

allah sifa versin canim cok üzüldum. insallah hersey en yakin zamanda duzelir.

inşallah pataloji sonucu temiz çıkar çok geçmiş olsun allah annene uzun ömürler versin tez zamanda iyileşir inşallah

canım ya çok geçmiş olsun..
üzülme herşey iyi çıkacak ben inanıyorum,dualarım sizinle.
Allahım anneciğini sizlere bağışlasın eksikliğini göstermesin inşallah

geçmiş olsun dualarımız annenle beraber iyi olacagını düşün rabbim karşılıgını verir

Geçmiş olsun canım,inşallah biyopside kötü şeyler çıkmaz,iyi düşünmek lazım.Acil şifalar diliyorum.

Gırtlak kanseri tedavi edilebilen bi tür dür merak etmeyin
geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun
Rabbim sizlere bağışlasın anneciğinizi
Dualarım sizinle cnm

çoktşk ederim arkadaşlar ilginiz ve dualaınız için rabbim bütün hastalara acil şifa versin dua etmekten başka caremiz yok

Canım çok geçmiş olsun..
Rabbim acil şifalar versin,erken tanıyla inan
güzel sonuçlar çıkıyor,umudunuzu hiç kaybetmeyin...
güzel haberlerinizi bekliyoruz...
sevgiyle ve sağlıkla kalın...

Alllah şifa versin umarım patolojiden temiz sonucu aldıgın günü burdan haykırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…