Annem..

Bende yazdim zaten istemiyorsan görüşme diye..annesi illede maasini bana vereceksin dememis kıza..icinden geldigi icin yada minnet etmemek icin annesine elinden gelendigince harcamış..bundan sonra aramasin sormasin parasini harcayip kadinin başına kakmasin..
Ve evet ben anneligi kutsarim ((tabi gercek anneleri)) yoklukta bilezigini satip kizini okutan anne kutsaldir benim icin..

Sizde annesiniz artık, o nasıl varını yoğunu yolunuza sermişse, sizde artık evladınıza yapacaksınız, bunu söylemenin en nazik yoluda, ben anneliği senden öğrendim fedakar annem demek :) kırmadan dökmeden usulünce en doğru yol bu geliyor.. allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi, ne kadar büyüsek muhtacız..

Anne-baba ve çocuklar yaptıklarından dolayı birbirine alacaklı ve verecekli değildir. Sıkıntılı bir zihniyeti var annenizin belli ki boş verin yapacak bir şey yok.

Annesi evlat ayrımı yapıyor, benim gözümde böyle bir anne kutsal olamaz , benimde bir kızım var onu dünyaya getirdiysem bakmak ve okutmak zorundayım, bu kafalardan çıkın artık, bu zihniyette insanların çocuklarına çok acıyorum, hep anne babalarına borçlu kalıyorlar ölene kadar , doğmayı hiçbir çocuk tercih etmedi...

Ben şimdi kendimden pay biçerek düşünüyorum.
Tek çocuk olarak ailem beni okutmak için hiç çaba sarf etmedi desem yeridir.
Ne yaptıysam ettiysem kendi çabalarımla bir yerlere geldim (üni mezunu değilim).
Artı annemi de üstüne üstlük emekli ettim, kendi çabam ile, borç ile kazandığım paralar ile.

Bunları yapmak zorunda değildim, ama zorunda hissettirildim.
Biz böyle bir kuşağın çocuğu olduk maalesef, birşeyler dillendirilmeden, zorunluluk hissettirilen nesil.

Senin konuna gelince, annedir yapacak tabii ki! Neden seni ve kardeşlerini dünyaya getirdi o zaman?
Kalkıp bunu ben sana şunu yaptım bunu ettim diye durduk yere kafana kakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…