Kızlar belki bana kızacaksınız .Annem beni aşırı kendinden soğuttu.Ekim ayında evlendik .Düğünümde bin bir sorun yaşadım bir kısmı annem bir kısmı kayınvalidem yüzünden .Sonrasında eşimle küs kaldım baya bi .Şuan eşimle aram iyi çok şükür düğünü unuttuk atlattık gibi .Bugünde annemi yemek tarifi almak için aradım .Durduk yere hiç lafı bile geçmedi düğünün ama bana dedi ki ‘biz size kırıldık el öpmeye gelmediniz kayınvaliden kayınbaban . biz eşimle doğuda çalışıyoruz memuruz .Balayından dönerken ailelere uğradık ama kalmadık .Sadece eşim ve ben değil kayınbaban kaynanan da olacaktı.dedi
Eee anne ben 10 defa mı evlendim nereden bileyim öncesinde söyleseydin dedim .Sen bilmezden saten nereden bileceksin dedi eşine de kırılmadım .Onun ailesine kırıldım dedi .Kaynanan bir adet bilmiyor dedi .Millete rezil olduk ne diyeceğimizi şaşırdık dedi .
Kızlar annemle kayınvalidem hiç iyi anlaşamaz zaten ısrarla niye gelmesini istiyor onu da anlamıyorum .Neredeyse bir yıl olacak durduk yere benim moralimi bozuyor onu da anlamıyorum .ama gerçekten hayattan soğuttu beni .Hep bir sorun oluyor arayınca .ben aramasam o arıyor ama hep modum düşüyor konuşunca .Bir yıldır bunu mu dert edindi kendine anlamıyorum ki .
Çocukken hatırlıyorum hep sinirliydi .Babaannem kötü amcamlar kötü bir de çocuk aklı annem iyidir diye düşünüyordum .Sürekli babamla ailesi hakkında kavga ederdi .Şimdi hepsi öldü uğraşacağı Benim kaynanam kaldı ona mı sardı diye de aklımdan geçiyor .Ama ben gerçekten çok zorlanıyorum ve ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum