• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok çalışıyor.

Haklısın bazen kızarak bazen de sakin bir şekilde bu konuyu konuşuyorum eşimle -bu aralar daha sık- eşimle o da durumun farkında tabii ama ona göre o işleri o yapmazsa kimse yapmayacak, diyorum boşver sen yapmazsan biri mutlaka yapacak
Eşim inatçı biri benim fikirlerime değer veriyor ama kafaya koyduğunu mutlaka yapacak
Çocuk yok ben de öyle düşünüyorum

ben de öyle istiyorum ama onun için biraz daha sabretmem gerekecek.
Bir de eşim babasına direkt ayrılmak istediğini değil de farklı iş alanlarına girmek istediğini söylediğinde hemen o zaman abin ne yapacak diyor
bir de bugün geldiler iyi insanlar allah razı olsun ama kayınvalidem daha önce de dediği gibi onlar kardeş birbirlerini taşıyacaklar tabi diyor tabi ki birbirlerini taşıyacaklar ama her zaman birinin diğerini taşıması olur mu, bir de onlar kardeş hadi ben taşımak zorunda mıyım
bu haksızlığı hazmedemiyorum.
valla bidaha kaynanan taşımaktan falan bahsederse
e hep benim kocam onu taşıyor, sırtını dayamışş ohhh ne ala memleket de

kendimden biliyorum. eşime işkolik demek az kalır. o kadar çok bağlı işine. ama memur kendisi. ilk iş yerinde tüm işler eşimin elindeydi. millet rahat rahat gezerken, nettee dolaşırken benim eşim elinde evraklar gecelere kadar çalışıyordu. du diyorum iş yeri değişene kadar o şekilde devam etti. kavga ettim olmadı, küstüm olmadı.

eşinizin huyu o. kardeşide rahata alışmış. düzeltmek imkansız gibi birşey...

kimisi eşim çok çalışıyor kimiside eşim çalışmıyor tembel der şikayet eder ortası yokmu bunun :1::1:

Back