- 14 Aralık 2024
- 830
- 1.979
- 28
Hangi şehirdesiniz belki burda birimiz size yakınızdırBazen
aynen bu gün kendime bayan kız arkadaşı arıyorum diye biyerlere ilan verecektim. Gelsin benimle hastaneye eşlik etsin arkadaş olsun. Korkarım elimi tutar belki. Parasıyla olsa vermeye hazırım. Sonra kendi kendime saçmalama dedim
İstanbul anadolu yakasıHangi şehirdesiniz?
İstanbul anadolu yakası kadıköyHangi şehirdesiniz belki burda birimiz size yakınızdır
Ben İstanbul’dan baya uzaktayım ama burda mutlaka vardır.İstanbul anadolu yakası kadıköy
strestendir belki.Geçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Bu gün kahvemi ağlayarak yapıyorum. Annem yok ve ben çekimime yalnız gideceğim. Korkuyorum galiba. Moral verebilir misiniz teşekkürler :)
Geçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Bu gün kahvemi ağlayarak yapıyorum. Annem yok ve ben çekimime yalnız gideceğim. Korkuyorum galiba. Moral verebilir misiniz teşekkürler :)
çok çok geçmiş olsun sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallahBazen
aynen bu gün kendime bayan kız arkadaşı arıyorum diye biyerlere ilan verecektim. Gelsin benimle hastaneye eşlik etsin arkadaş olsun. Korkarım elimi tutar belki. Parasıyla olsa vermeye hazırım. Sonra kendi kendime saçmalama dedim
Çok geçmiş olsunGeçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Ben İstanbul’dan baya uzaktayım ama burda mutlaka vardır.
Ben sana yardimci olmak isterim soyledigin yere yakinim.İstanbul anadolu yakası kadıköy
Geçmiş olsun. Umarım sıkıntı çıkmaz. Teyze,hala,kuzen,arkadaş yok mu biriyle gitmek sana iyi gelirGeçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Merhaba başın sağolsun canımGeçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Yarın öğlen birde haydarpaşa numune hastanesinde olmam gerekiyor çekimim var. Sonra doktora göstereceğim. O saatte müsaitliğiniz var mıBen sana yardimci olmak isterim soyledigin yere yakinim.
Insansizligi ben de cok iyi bilirim senin isin olur herkesin de isi olur. Yasamayan da sen gibi anlayip uzulemez
Ben calisiyorum yarin o saatte mesaideyim, son dakika soylemekle malesef yonetici izin vermiyor. Bidaha ozelden haberleselim yardimci olmak isterim. Ne zaman istersen ozelden de yazabilirsin cunku insan bazen bi yabanciya daha kolay anlatiyor teyze hala disinda. bu arada her cekimin sonucu hemen gelmiyor. Meme us ise hemen veriyorlar.Yarın öğlen birde haydarpaşa numune hastanesinde olmam gerekiyor çekimim var. Sonra doktora göstereceğim. O saatte müsaitliğiniz var mı
Ah canim benim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun. Annecigine rahmet eylesin.hayat bu malesef birgun hepimi yasayacagiz Allahim kimseye muhtac etmesinGeçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Tamam teşekkürlerBen calisiyorum yarin o saatte mesaideyim, son dakika soylemekle malesef yonetici izin vermiyor. Bidaha ozelden haberleselim yardimci olmak isterim. Ne zaman istersen ozelden de yazabilirsin cunku insan bazen bi yabanciya daha kolay anlatiyor teyze hala disinda. bu arada her cekimin sonucu hemen gelmiyor. Meme us ise hemen veriyorlar.
Yanlis anlama ama ben babana da cok uzuldum o da kac yillik esini kaybetmis onun icin de cok zor bir durum.
Hastalik saglik hepimizin basina geliyor inan oraya gidince senden daha kotu durumda olanlari da goreceksin ve kendinden cok onlar icin uzuleceksin. Yakin zamanda ben de kendim icin hastanelere gittim oradan tecrubeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?