Annem yok ve kimsem yok

Hangi şehirdesiniz belki burda birimiz size yakınızdır

strestendir belki.
Güzel çıksın sonuçlarınız inşallah.

Öncelikle başın sağ olsun, Allah sabırlar versin.

Çok çok geçmiş olsun!

Konuşmak istersen herzaman yazabilirsin.

çok çok geçmiş olsun sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallah
kuzeniniz vs yok mu yardım istemekten çekinmeyin

Basiniz sag olsun çok geçmiş olsun kaç yasinizdasiniz ben de böyle annesiz kaldim şimdi babam da hasta. Ailenizi kurarsınız inşallah aile kurunca acılar daha katlanır olur

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Umarım sıkıntı çıkmaz. Teyze,hala,kuzen,arkadaş yok mu biriyle gitmek sana iyi gelir

Merhaba başın sağolsun canım ve çok geçmiş olsun öncelikle sakin ol henüz bir sonuç çıkmadan kafanda bisürü şey kurma bu seni iyce stresse sokar.. malesef ki hayatta en doğal şey ölümdür ben bunu hep söylüyorum asıl bu hayat yalan , biz sadece bu dünya da bir kiracıyız bir pencereden hayatın içine bakıyoruz aslında.. ölüm kadar doğal bişey yok.. biz hep bunları düşünmediğimiz için aniden bişey olunca çöküş yaşıyoruz.. sen çok güçlü bir kadınsın ve tek başına da değilsin şükret en azından baban var ve baban varken ona sıkıca sarıl pozitif olmaya bak.. yarın birgün sende Anne olucaksın evleneceksin hayatın bi şekilde düzen alacak meme kontrollerini aksatma inşallah temiz çıkcak

Ben sana yardimci olmak isterim soyledigin yere yakinim.
Insansizligi ben de cok iyi bilirim senin isin olur herkesin de isi olur. Yasamayan da sen gibi anlayip uzulemez
Yarın öğlen birde haydarpaşa numune hastanesinde olmam gerekiyor çekimim var. Sonra doktora göstereceğim. O saatte müsaitliğiniz var mı

Yarın öğlen birde haydarpaşa numune hastanesinde olmam gerekiyor çekimim var. Sonra doktora göstereceğim. O saatte müsaitliğiniz var mı
Ben calisiyorum yarin o saatte mesaideyim, son dakika soylemekle malesef yonetici izin vermiyor. Bidaha ozelden haberleselim yardimci olmak isterim. Ne zaman istersen ozelden de yazabilirsin cunku insan bazen bi yabanciya daha kolay anlatiyor teyze hala disinda. bu arada her cekimin sonucu hemen gelmiyor. Meme us ise hemen veriyorlar.
Yanlis anlama ama ben babana da cok uzuldum o da kac yillik esini kaybetmis onun icin de cok zor bir durum.
Hastalik saglik hepimizin basina geliyor inan oraya gidince senden daha kotu durumda olanlari da goreceksin ve kendinden cok onlar icin uzuleceksin. Yakin zamanda ben de kendim icin hastanelere gittim oradan tecrubeliyim

Ah canim benim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun. Annecigine rahmet eylesin.hayat bu malesef birgun hepimi yasayacagiz Allahim kimseye muhtac etmesin

Tamam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…