Oy kuzum Rabbim korktuklarını uzak eylesin anacığın yattıkça sana sağlıklı ömürler versin hiçbir şey çıkmayacak Allah’ın izni ileGeçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Bu gün kahvemi ağlayarak yapıyorum. Annem yok ve ben çekimime yalnız gideceğim. Korkuyorum galiba. Moral verebilir misiniz teşekkürler :)
Çok çok geçmiş olsunGeçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
Bu gün kahvemi ağlayarak yapıyorum. Annem yok ve ben çekimime yalnız gideceğim. Korkuyorum galiba. Moral verebilir misiniz teşekkürler :)
Öncelikle anneniz için başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin. Umarım sonuçlarınız çok güzel,temiz çıkar. Korkmayın strese sokmayın kendinizi. Allah şifa versin inşallah.Geçen yaz annemi kaybettim. Evde babamla ben yaşıyorum. İstanbulda oturuyorum. Galiba bu aralar sinirlerim bozuk, desteğe ihtiyacım var. Geçen hafta sağ mememin altında biçimsiz bir yara çıktı. Aile hekimine gittim o da pek güzel bulmadı. Genel cerrahi meme polikliniğine gittim. Bazı testler istedi benden. Çekimler yarın başlıyor. Bu sabahta sol meme kenarında belli belirsiz bir sertlik hissettim.
aynen bu gün kendime bayan kız arkadaşı arıyorum diye biyerlere ilan verecektim. Gelsin benimle hastaneye eşlik etsin arkadaş olsun. Korkarım elimi tutar belki. Parasıyla olsa vermeye hazırım. Sonra kendi kendime saçmalama dedimÇok çok geçmiş olsunkahvemi " "ağlayarak yapıyorum " demeseydiniz keşke şuanda kahve içiyordum bunu okudum boğazımdan geçmedi. Bu gibi hayat olağan akışında bir sürü durum atlatacağız onun için güçlü olun lütfen.. annesi var olup YOK olanlarda var yanınızda olup destek olsaymış keşke ama yok elinizden geldiğince pozitif düşünün ve en kötü ne olursa nasıl başa çıkarım diye düşünün strateji geliştirin hep sonraki hamleleri sağlıkla ve mutlu kalın
Keşke yakın olsaydık konu sahibi ben gelirdim sizle.Bazen
aynen bu gün kendime bayan kız arkadaşı arıyorum diye biyerlere ilan verecektim. Gelsin benimle hastaneye eşlik etsin arkadaş olsun. Korkarım elimi tutar belki. Parasıyla olsa vermeye hazırım. Sonra kendi kendime saçmalama dedim
Hangi şehirdesiniz?Bazen
aynen bu gün kendime bayan kız arkadaşı arıyorum diye biyerlere ilan verecektim. Gelsin benimle hastaneye eşlik etsin arkadaş olsun. Korkarım elimi tutar belki. Parasıyla olsa vermeye hazırım. Sonra kendi kendime saçmalama dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?