- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
-demeni bekliyorum anne senden ayıp ediyorsun sen böyle dedikçe ve insanları örgütledikçe ben kaygılanıyorum lütfen bu konuyu artık kapat-"Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, senin mutlu, huzurlu olman en önemlisi"
niye bukadar takiyosunuz insanlarin soylediklerini, onceki konunuzda benzeri biseydi.
yazis sekliniz, espirileriniz filan, gayette sivri zekalisiniz, sizin icin bu annelerin kuzenlerin teyzelerin vslerin soyledigi seyler veya hakkinizda dusundugu seylerin size gercekten 'dert' olmasi beni biraz sasirtiyor acikcasi.
fil derisi derler avrupada, biraz kalinlastirin derinizide kulak asmayin insanlarin soylediklerine fikirlerine.
-demeni bekliyorum anne senden ayıp ediyorsun sen böyle dedikçe ve insanları örgütledikçe ben kaygılanıyorum lütfen bu konuyu artık kapat-
diyebilirsin
konuşman gerekiyor. eğer konuşmaz içinde kurarsan gelsin kaygılarBugün "Haklısın tamam" der, iki ay sonra yine başlar.
Biraz keskin davranmam lazım.
Konuşup-konuşmama kısmına takılmıştım da, netleştim konu içinde biraz daha.
Eşim arada kalacak diye "Haberim yok" takılayım dedimdi de öyle olmayacak gibi, bir yandan düşünüyorum konu içinde, işte -Ben fark ettim, yakaladım seni- tarzında konuşayım, sitemimi edeyim, kah duygusal kah asabi, kapatayım konuyu en iyisi.
Öyle yapayım.
Konuyu bu kadar büyütecek mevzu göremedim ben. Hayırlısı demissiniz ucu açık kalmış. 14 aylık kızım var bizim çoktan başladı muhabbet. Ama ben sert çıkıyorum kimse tekrar edemiyor. Erken doğum riskim var. Ne çektiğimizi biz biliyoruz kimse anlamaz diyip kapatıyorum konuyu. Sen yinede düşün ikinciyi
Bnm münnak 3 aylık şimdiden çevre uzatmayın 1 yaşına gelince başka diyor.benim yatalak geçirdiğim o son 5 aykimsenin umrunda değil. Şuan bebişin kolik sorunuda umurlarında değil. Bak maddiyatı sölemiyorum bileBiraz başka evet, çok da girmek istemiyorum ama sağlık meseleleri diyeyim.
Anladım canım o yüzden annenle net bir şekilde konuş diğerlerini de takma kafana. Hakkınızda hayırlısı inşallahÇok girmeyeyim dedim de baya yüzeysel bıraktım sanırım.
"Bana net söyleyin" ısrarım ile ölümü konuştuk doktorumla an geldi ve annem de odadaydı, o kadar diyeyim.
"İkinciyi düşün" diyecek son kişi olur kendisi.
Bu yüzden benim için baya büyük bir mevzu.
Ben bi de bunun diger ayagindan bir sikayette bulunayim. Ilk bebegim tup bebek sonra spontan bir bebek daha. 16 ay var aralarinda. Allah onlara omur versin olmayanlara nasip etsin. 3. Elbette dusunmuyorum ki zaten ikisi de birer mucize benim icin. Ama obune gelen herkesin korunuyorsunuz degil ki iyiyi bak prezervatifle korunun aman ha spiral de iyiymis aylik igne varmis. Yahu sana ne sana ne sana neeeeee.... artik sevisemezsiniz nasilsa diyeni duydu bu kulaklar... velhasil ikinciyi yapsan yine de susmayacaklar...
Off bu aralar bizdeki gündem de bu...
Oğlum 2 yaşında ve birkaç aydır kademeli olarak artarak çocuk baskısı yapılıyor, en fazla baskı yapan da kv
Bir tane de kızın olsun deyip duruyor(sanki sipariş üzerine geliyor), e anne ya erkek olursa diyorum olsun onu da severiz diyor(lütfettiniz)
En son konu açmasında ben artık eskisi kadar sabırlı değilim, yeni baştan gebelikti uykusuzluktu gazdı çişdi çekebileceğimi sanmıyorum dedim, kadın bana bir fırça kaydı hiç olur mu öyle şey elim ayağım tutarken ona da bakarım bilmemne... tövbestağfirullah hmm peki dedim kapattım ama konu kapanmadı, eşimi işlemeye başlamışlar hemen
Aman bir tane yeter diyen adam oğlum kardeşsiz büyümesin demelere başladı
Çıldıriciiim
Konuyu takipteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?