Sanırım haklısınız abartmamak gerekEşiniz sorun etmiyormus kalsın. Ama eşiniz artık sorun oluyor demeden önce de gitsin. Bu mesefayi iyi ayarlamak lazim
Maalesef öyle olmuyor sanki abimn annesi halam yenge fln abim halamdan çekiniyor çünkü maddi olarak en çok hala destek veriyor annem pek umursanmıyorBen geçen konuda da düşündüm siz Bandırma ya gidince anne ne olacak diye
Misafir vs bir süre idare edilir de tüm ömür zor
Ayrıca abin halanın değil annenin oğlu ona müdahale edecek o
Oturulan ev kimin
Babam brn küçükken vefat etti..Abartmadan kalsın eşiniz sorun etmiyor
Yalnız yarın öbürgün kv de de kalmaya geldiğinde ona da istediği kadar kalmasında bişey dememeniz gerekir
Babanız nerelerde bu arada hala anenizi ezmesin o kadar annenize işleyin ezdirmesin
Annem babamdan maaş alıyor baktım olacak gibi değil öyle olur muhtemelen ileride alimlerin yanına gitsin hiç istemiyorumAnnenizin maasi var mi? Ona evinize yakin bir yerde ayri bir duzen kuramaz misiniz? Anneniz icin zor bir durum.
Halamn kafası hiç evlenmedi şu şekilde düşünüyor bu bana babamdan kaldı sizde babamın parasını yiyorsunuz brnm evim sizin değil diyor kalırım kimse de karışamaz modunda halbuki evler fln abşmn üzerine kendi mal varlığını da verdi verdiysem kalırım diyor abimde para geldiği için ses etmiyorAbi halanın oğlu gibi.
Halanızın geliri yok mu hiç, halaya düzen kurulamaz mıydı?
Babam vefat etti.Evde eşin ve senden başka kim olursa olsun yaşam kısıtlanır. Ha herkes anlayışlı ve duracağı yeri biliyorsa yaşanır ama bazı şeylerden mahrum kalınacağı kesin.
Ben abi/hala/anne üçgenini anlayamadım. Babanız hayatta mı? Abimlere yardım ediyor derken abiniz evli mi? Ev kimin?
Halaya bir ayar çekseniz annenizi ezmesi konusunda faydası olmaz mı?
Hala abşmn yanında kalıyor annemde oradaydı ama eziyet ediyor sürekli abimde halamdan para geldiği için ses çıkarmıyor olan anneme oluyorHala annenizin yaninda kaliyorsa anneniz neden sizin eve geliyor orasini anlamadim. Ayrica yarin kvde gelirse gitsin deme gibi bir şansınız olmayacaktir. Kendi annemde olsa aylarca yeni evli olsun eski evli olsun evi oglu varken yanimda kalmasi dogru olmazdi. Halayi neden barindirmiyolar onuda anlayamadim
Yasadiginiz yer cok pahali degilse, siz abinizle kirasini karsilayin, aldigi maasla kendisi gecinsin. Yetmedigi yerde yardimci olursunuz. Eger yasi gencse calissin diyecegim ama su zamanda gençler is bulamiyor, anneniz nasil bulsun. Ama evinde cocuk bakabilir bence. Bakici arayan cok insan var.Annem babamdan maaş alıyor baktım olacak gibi değil öyle olur muhtemelen ileride alimlerin yanına gitsin hiç istemiyorum
Ben istdayım abimler kastamonu da ama ben anneme kastamonu da ev açsam abim para yardımı yapmaz gelsin benmle kalsın der vermez yani para butun her şeyi bana yıkar sen düşündün sen öde der abim para aşığı çünkü. İstda da kiralar baya pahalı yetmezYasadiginiz yer cok pahali degilse, siz abinizle kirasini karsilayin, aldigi maasla kendisi gecinsin. Yetmedigi yerde yardimci olursunuz. Eger yasi gencse calissin diyecegim ama su zamanda gençler is bulamiyor, anneniz nasil bulsun. Ama evinde cocuk bakabilir bence. Bakici arayan cok insan var.
Ev dededen kalma ise halan kadar anneninde hakkı var o evde (babandan ötürü).Babam vefat etti.
Abim evli 2 yeğenim var
Ev deden kalma halamda kendi haklarını abime verdi
Kaö defa ayar çektim ben bekarken ne kavgalar edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?