Annem yanlış mı anladı acaba

bazen boyle agir gecen hamilelikler olabilir evet ama ,bayan bunca yoruma cevap olarak hamileligim agir geciyor evde kendimizede yapamiyorum yazardi sanirim boyle bir durum olsa
Konudan bagimsiz olarak yazmistim.
Fakat ben konu sahibinin su an cok uzgun oldugunu, o yuzden cevap yazmadigini dusunuyorum. :)

B bayanaslan sikma canini, ana-kiz arasinda olabilir boyle muhabbetler. Ararsin anneni, anne yanlis ifade ettim galiba, hormonlarima ver de :) sucu hormonlara at gitsin bosver, bu sans ele az geciyor :)

Daha ortada bir şey yokken bu konuları dillendirp planlar yapmaya gerek yok. Olursa da elinizden geleni yapın. Annenizi gereksiz yere strese sokmuşsunuz.
Ben de gebeyim ve çalışıyorum. Midem bulanıyor yemek yapamıyorum. Anneme uğramak istedim dün bi çorba yapsan olur mu gelip alsam dedim. Aman sen buralara bulaşma işe gidiyorsun çorbanı dışardan söyle dedi. Ben de ona aşırı kırgınım şu an :) bu pandemi hepimizin psikolojisini alt üst etti.

Ben de 3 ay once dogum yaptim. Ve anneme asiri kirginim...

Temas olmayacak ki. En fazla alis veris yada yemek her ne ise, kapinin önüne konulcak ve telefon edersiniz. Onlarda esin gittiginde kapinin önünden alir. Tencerelerim gitmesin dersende, plastik kaplara koyarsin. Ki yemek yollaman bile hemen gerekmez, eger annen mesela hasta olmadiysa. Ancak alis verislerini, isteklerini alip götürebilirsiniz. Yada kagit isleri var ise, disardan hal etmek.

Yani onlar biryere çikmayacak, siz evlerine birakacaksiniz. Bunda kusura bakma ama beyin patlatack seyler degil. 15 dakika mesafe söz konusu.

Ben çocuğuma böyle bişey dedi diye kırılmam, 15 gün kapımın önünden bile geçme kızım sen hamilesin derim. Bişey lazım olursa biz eve sipariş veririz derim. Bence söylediklerinizde bişey yok

Siz harika bir annesiniz.
Benim annem hayatta olsaydı böyle yapardı bence... Benim hayatımı hep kolaylaştırmaya çalıştı hiç alınıp küsme diye bişey yaşamadık ben onu üzsem de. Benim de çocuğumdan tek beklentim sağlıklı, mutlu olması, bunun da dozunu kaçırdığım için 2 yaşında bacaksız beni şu an kukla gibi oynatıyor ama olsun. :) Ne yaparsa yapsın ona küsmem, alınmam.

Benim annem maalesef anlattiginiz gibi degil. Ve boyle bir annenin ne kadar hayati zorlastirdigini bilemezsiniz.
Insallah ben de sizin gibi bir anne olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…