Annem yanlış mı anladı acaba

Canım benim tabiki kırılıp üzülmüştür annen böyle zamanda birbirimize ihtiyacımız var biz eşimle orta yaşsız cokkk uzak akrabalarımız coronali dün akşam birseyler hazırladım şehrin bir ucunda o bir ucunda biz gittik kapının önüne koydum çantayı teli aradım ac diye maskeli elimde eldiven inan goturklerim değil onları düşünmemiz mutlu ediyor en önemlisi vitaminli besleneceklerki iylessinler bunu düşünseniz zaten akıtırsınız

15 dakikalık mesafeyi 3 saatte yürüyerek giden annem geldi aklıma şimdi siz uzak filan yazinca.

15 dakikaya uzak diyen bir insanın yakin kavramini cidden cok merak ettim.

Başlıkta annem yanlış mi anlamıştır acaba demişsiniz ama yok. Ortadaki yanlışlık annenizde değil.

Sizin söyledikleriniz yeterince yanliş zaten.

Bazen burda konu açılıyor. Doğumdan sonra herkes annesini istiyormuş yanında.

Sizin anneniz de kızım mesafe uzak o sebep gelemiyorum yoksa gelirdim. Acaba ne yapsak ki senin işini derse kırılmazsınız artık. Çünkü birebir ayni şey sizin yaptığınızla.

Allah cümlemizi evlat eline düşmekten korusun.

Bizler büyüklerimize karşı bazen çok zalim olabiliyoruz.

Sizin anneniz de kızım mesafe uzak o sebep gelemiyorum yoksa gelirdim. Acaba ne yapsak ki senin işini derse kırılmazsınız artık. Çünkü birebir ayni şey sizin yaptığınızla.
Umarım aynen boyle der annesi konu sahibinin.
Allah cümlemizi evlat eline düşmekten korusun.
Aminn.
Gercekten o kadar üzüldüm ki kadinin durumuna. Biz de yeni atlattik arayan arayana komşular uzak akrabalar. Komsularimiz bile sag olsun yemek yapip yolladilar. Halamlar teyzemler hepsi kendini parcaladi. Kuruyemisten tutun ozel bitki caylarina kadar kaynatip yolladilar. Ne kadar uzucu ki yefi kat el bile bunu yaparken insanin kizinin buna gocunmasi.

Sonuc cıkmadan hemen kacıyım ben gıbı olmus ama duzelmıcek kadar can sıkıcı degıl. Insalllah negatıf cıkarda pozıtıfte cıksa yemek yaparlar ıhıyacları esınız sabah gıtmeden yada aksam gelınce kapıya koyar. Sızde gonullerını almıs olursunuz babanız ıcın soyledıgınız seyde kırılacak bısey yok ama tek kalması ıyı olmaz bı odada karantınaya alsın kendını nolur nolmaz tabı pozıtıfse kardesın. Takılacak bısey yok yanı gecer gıder

Hamile olmanız biraz daha fazla yemek yapıp kapıya koymanıza engel değil.
Alısveriş desen sanal marketten yapıp gönderebilirsiniz.
Ne demek biz de ilgilenemeyiz yakın değiliz falan 15 dk uzak mi? Onlar sizin aileniz kim ilgilenecek başka? el olsa gider kapıya yemek koyar ya hu.
Ayrica dobralik dediginiz şey bu değil siz onu çok yanlış anlamışsınız ..

Buna bende kırılırım,insan o hastalık da her türlü yardımı bekliyor.Akşamları iki kap yemek eşiniz bırakabilir,kullan at kaplar alır koyarsınız yemekleri.

Madem insanlar işin sonunda başlarının çaresine kendileri bakacaklar telefonla neyi nasıl yapacaklarını söylemek neden bu çözüm üretmek değil ki ! Üstelik çocuğum virüsün babasına buluşmasından korksa ama annesi olarak benim için endişelenmese.. covit pozitif diğer çocuğuma yemek pişirmem için kalmam gerektiğini söylese cidden bozulurdum. Anneniz sizi kırmak istememiş birşey dememiş yutmuş ...bence çok şansınızı zorlamayın .

Şunu da ekleyeyim,zaten pozitiflerse iştah falan olmuyor,yapacağınız bir tencere çorbayı üç günde zor bitirirler,öyle çeşit çeşit yemek yapacağınızı düşündüyseniz eğer

Valla ya. Su sıra fena takıgım o tip insanlara. Tak maskenı koru mesafeni uzatma iste.
Insanlar anlamiyorlar. Gecenlerde bebegimin ikinci ay asisi icin saglik ocagina gittim. Gerizekalinin teki arkamdan okadar yakin iceri girdiki, gorevli “birlikte misiniz” diye sordu. Hayir deyince adama tek tek aliyoruz siz cikin dedi. Sonra benim isim bitti, kapidan cikicam -kapi tek kisinin gececegi boyutta- uzerime dogru geliyor. “Sosyal mesafeyi koruyalim lutfen, daha az once uyardilar sizi, biraz saygi” falan bagira bagira ciktim. Sonra cirkef biz oluyoruz...

15 dklik mesafe nedir uzak bile olsa yaparsin yemek yaparsin alisveris goturursun. Alisveris siteleride getiriyor ama biz kendi aileme hep aldik götürdük annen alinmakta hakli bukadar nasil yapariz ederiz dersen.. ayrica bence sende yuk gormussunki bukadar dusundun hamilesin evet ama hamilelikte sikinti yoksa yemek yaparsin zaten kendine yapiyosundur abartmissin

sadece hamilesiniz hasta değilsiniz
bende hamileyim nasil yapacagim kisminin alakasini anlamadim oyuzden. evinize pisirdiginiz yemekten 3 5 gun fazla pisirip 15 dk yola goturup kapilarina birakabilirsiniz bence aracta varmis.
Hamileligimin ilk 3 ayinda vitaminlerim cok dustu, bitkin haldeydim. Hep yatmak istedim. Yorgunluktan ve mide bulantisindan hic yemek yapamadim. Normalde mutfakta vakit gecirmekten hoslanan biriyimdir. Ama herkesin hamileligi ayni seyretmiyor. Belki o da benim gibi yemek yapabilecek durumda degildir...

Babam başka bir yerde karantinaya girsin demenizde bi şey yok da sanki fizanda oturuyorsunuz gibi biz de yardım edemeyiz, uzağız ayağı yapmanız hoş olmamış.

Yedi kat ellere market alışverişi yapıp kapılarına bırakıyor insanlar. İki kap yemek market alışverişi kocanız bırakıverirdi ya da birlikte gider bırakırdınız. Ben anneniz olsam ben de bozulurdum. Daha 5 aylık hamilesiniz ayrıca neyin bahanesi bu

15 dakikalık mesafe nedir ki? Annenizin yerinde olsam bu yaptığınızı asla unutmazdım. Hamilelik süreciniz zor geçiyor olabilir ama bu bahane edebileceğiniz bir şey değil. Birçok seçeneğiniz var. Eşiniz işten dönünce marketten ihtiyaçları olabilecek şeyleri alıp götürebilir ya da siz online market alışverişi yapabilirsiniz. Bana ailenize karşı çok duyarsız geldiniz

Pes yani. Aslında bangır bangır bagrılıp rezil olmayı hakedıyorlar ama, artık insanların ustune yuruyorlar sıddet falan uygulayanları var bu hanzoların.
Gorgu kuralıdır once ıcerıdekı cıkar sonra dısarıdaki girer. Toplu tasımadan inerken de böyledir bu.
Ne olacak bu halimiz gercekten bılmıyorum.

bazen boyle agir gecen hamilelikler olabilir evet ama ,bayan bunca yoruma cevap olarak hamileligim agir geciyor evde kendimizede yapamiyorum yazardi sanirim boyle bir durum olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…