- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 53
- 54
- Konu Sahibi bayanaslan
-
Umarım aynen boyle der annesi konu sahibinin.Sizin anneniz de kızım mesafe uzak o sebep gelemiyorum yoksa gelirdim. Acaba ne yapsak ki senin işini derse kırılmazsınız artık. Çünkü birebir ayni şey sizin yaptığınızla.
Aminn.Allah cümlemizi evlat eline düşmekten korusun.
Buna bende kırılırım,insan o hastalık da her türlü yardımı bekliyor.Akşamları iki kap yemek eşiniz bırakabilir,kullan at kaplar alır koyarsınız yemekleri.evden kimse çıkamaz 15 gün. alışveriş falan ne olacak yeme içme olayı.biz de biraz daha yakın olsaydık yapardık bir şeyler ilgilenirdik ama ne yapsak ki bir plan ayarlama yapalım falan dedim nasıl olacak bu işler dedim.
Insanlar anlamiyorlar. Gecenlerde bebegimin ikinci ay asisi icin saglik ocagina gittim. Gerizekalinin teki arkamdan okadar yakin iceri girdiki, gorevli “birlikte misiniz” diye sordu. Hayir deyince adama tek tek aliyoruz siz cikin dedi. Sonra benim isim bitti, kapidan cikicam -kapi tek kisinin gececegi boyutta- uzerime dogru geliyor. “Sosyal mesafeyi koruyalim lutfen, daha az once uyardilar sizi, biraz saygi” falan bagira bagira ciktim. Sonra cirkef biz oluyoruz...Valla ya. Su sıra fena takıgım o tip insanlara. Tak maskenı koru mesafeni uzatma iste.
biz de biraz daha yakın olsaydık yapardık
Hamileligimin ilk 3 ayinda vitaminlerim cok dustu, bitkin haldeydim. Hep yatmak istedim. Yorgunluktan ve mide bulantisindan hic yemek yapamadim. Normalde mutfakta vakit gecirmekten hoslanan biriyimdir. Ama herkesin hamileligi ayni seyretmiyor. Belki o da benim gibi yemek yapabilecek durumda degildir...sadece hamilesiniz hasta değilsiniz
bende hamileyim nasil yapacagim kisminin alakasini anlamadim oyuzden. evinize pisirdiginiz yemekten 3 5 gun fazla pisirip 15 dk yola goturup kapilarina birakabilirsiniz bence aracta varmis.
Pes yani. Aslında bangır bangır bagrılıp rezil olmayı hakedıyorlar ama, artık insanların ustune yuruyorlar sıddet falan uygulayanları var bu hanzoların.Insanlar anlamiyorlar. Gecenlerde bebegimin ikinci ay asisi icin saglik ocagina gittim. Gerizekalinin teki arkamdan okadar yakin iceri girdiki, gorevli “birlikte misiniz” diye sordu. Hayir deyince adama tek tek aliyoruz siz cikin dedi. Sonra benim isim bitti, kapidan cikicam -kapi tek kisinin gececegi boyutta- uzerime dogru geliyor. “Sosyal mesafeyi koruyalim lutfen, daha az once uyardilar sizi, biraz saygi” falan bagira bagira ciktim. Sonra cirkef biz oluyoruz...
bazen boyle agir gecen hamilelikler olabilir evet ama ,bayan bunca yoruma cevap olarak hamileligim agir geciyor evde kendimizede yapamiyorum yazardi sanirim boyle bir durum olsaHamileligimin ilk 3 ayinda vitaminlerim cok dustu, bitkin haldeydim. Hep yatmak istedim. Yorgunluktan ve mide bulantisindan hic yemek yapamadim. Normalde mutfakta vakit gecirmekten hoslanan biriyimdir. Ama herkesin hamileligi ayni seyretmiyor. Belki o da benim gibi yemek yapabilecek durumda degildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?