• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yanlış mı anladı acaba

bayanaslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
229
312
23
İyi akşamlar kızlar akşamdan beri biraz kafaya taktığım bir konuyu sorucam. Hamileyim ondan mı takıntılı oldum yoksa biraz pot mu kırmışım sizin gözünüzden görmek istedim.

Kız kardeşim dünden beri çok rahatsız korona şüphesi var bugün gidip test yaptırmış sonuç çıkmadı henüz beklemedeyiz . Annemle bu konu üzerine konuşuyorduk telefonda

konuştuk ettik yesin içsin dinlensin falan dedim klasik şeyler işte. Sonra ben şey dedim şimdi kardeşimin testi pozitif çıkarsa ne olucak tüm aile beşiniz birden karantinaya gireceksiniz di mi? evden kimse çıkamaz 15 gün. alışveriş falan ne olacak yeme içme olayı.biz de biraz daha yakın olsaydık yapardık bir şeyler ilgilenirdik ama ne yapsak ki bir plan ayarlama yapalım falan dedim nasıl olacak bu işler dedim.

annemin bunları diyince sesi değişti yok ya evde her şeyimiz var ekmeğimi evde yaparım gerek yok falan dedi. kendimi ve rahatımı düşündüğümü sandı

ama arabayla 15 dk mesafede oturuyoruz.eşim gündüz işte. ben hamileyim böyle bir durumda onlara nasıl faydam olacak diye düşündüm kendimce çözüm yolu aradım ama yanlış kelimelerle ifade ettim sanırım.

bi de babam 25 yıldır sigara içen birisi onun için de endişelendim. hadi kardeşim hasta oldu babam olmasın gitsin babannemin boş evde kalsın kendini karantinaya alsın falan dedim ne alaka dedi annem. Babamı söyleme sebebim sonuçta yemek yapamaz kardeşime annem bakacak evde kalmasının bir anlamı yok diye ne bileyim ya ben bunları diyince annemin sesi değişti kem küm etti gibi hissettim

bir şey var mı benim dediklerimde dobrayım lafı eğip bükmem ama kafama takıldı

Covıdle ılgılı kimseyle konusmuyorum artık.
Maskenı tak dıyosun, bende bısey yok yanıtı alıyorsun. Belki bende var????

Senın soyledıgınde hıcbısey yok, babanla ilgili fikrinde son derece mantıklı.
Senden cıkmis, artık yorum yapma.

Alısverıs ıcınde yardıma ihtiyaçları olacak, aksamları kocan ıs cıkısı ugrar halleder.

İyi akşamlar kızlar akşamdan beri biraz kafaya taktığım bir konuyu sorucam. Hamileyim ondan mı takıntılı oldum yoksa biraz pot mu kırmışım sizin gözünüzden görmek istedim.

Kız kardeşim dünden beri çok rahatsız korona şüphesi var bugün gidip test yaptırmış sonuç çıkmadı henüz beklemedeyiz . Annemle bu konu üzerine konuşuyorduk telefonda

konuştuk ettik yesin içsin dinlensin falan dedim klasik şeyler işte. Sonra ben şey dedim şimdi kardeşimin testi pozitif çıkarsa ne olucak tüm aile beşiniz birden karantinaya gireceksiniz di mi? evden kimse çıkamaz 15 gün. alışveriş falan ne olacak yeme içme olayı.biz de biraz daha yakın olsaydık yapardık bir şeyler ilgilenirdik ama ne yapsak ki bir plan ayarlama yapalım falan dedim nasıl olacak bu işler dedim.

annemin bunları diyince sesi değişti yok ya evde her şeyimiz var ekmeğimi evde yaparım gerek yok falan dedi. kendimi ve rahatımı düşündüğümü sandı

ama arabayla 15 dk mesafede oturuyoruz.eşim gündüz işte. ben hamileyim böyle bir durumda onlara nasıl faydam olacak diye düşündüm kendimce çözüm yolu aradım ama yanlış kelimelerle ifade ettim sanırım.

bi de babam 25 yıldır sigara içen birisi onun için de endişelendim. hadi kardeşim hasta oldu babam olmasın gitsin babannemin boş evde kalsın kendini karantinaya alsın falan dedim ne alaka dedi annem. Babamı söyleme sebebim sonuçta yemek yapamaz kardeşime annem bakacak evde kalmasının bir anlamı yok diye ne bileyim ya ben bunları diyince annemin sesi değişti kem küm etti gibi hissettim

15 dk mesafeden sayılmaz . Ayrıca 1 saat olsa ne olur ki
Allah korusun onlara bir şey olsa vicdanınız bırakmaz peşinizi söyleyeyim.
Sonuçta hergün ihtiyaçları olmaz size. Eşiniz işten gelince haftada 1 gün gidip eksiklerini alsa yeter.

sizin annenizi bilmiyorum ama benim annem kırılırdı . Sanırım ben de kırılırdım . 15 dakikalık mesafe ne ki ? Hamile olmanız Bir kap yemek yapıp , kapılarına bırakmaya , Ya da ihtiyaçlarını almaya engel değil ki:/ sanki biraz hamileliğin arkasına sığınmışsınız gibi olmuş .
Hani son günleriniz olur , o Zaman başka , ama öyle bişey de yok .
anne kırılmıştır . Ama alırsınız gönlünü . Sıkmayın canınızı .
Bu arada şimdiden hayırlısı ile kucağınıza alın evladınızı🧿

Ben olsam kirilirdim yakınsınız eşiniz kapi ya herşeyi götürebilir kaldiki babanızı tek bos eve gitsin demissiniz ona bulaşmadıysa bana gelsin diyebilirsiniz anneniz cok şeye kırılmış olabilir

On-line marketten gönderirsiniz en kötü biseyler. Alinmiş olabilir anneniz. Belki de alınmamıştır. Anne sonuçta arayın sorun kendisine

Covıdle ılgılı kimseyle konusmuyorum artık.
Maskenı tak dıyosun, bende bısey yok yanıtı alıyorsun. Belki bende var????

Senın soyledıgınde hıcbısey yok, babanla ilgili fikrinde son derece mantıklı.
Senden cıkmis, artık yorum yapma.

Alısverıs ıcınde yardıma ihtiyaçları olacak, aksamları kocan ıs cıkısı ugrar halleder.

Bir tek siz söylediğinizde kırıcı bir şey yok demişsiniz karakter meselesi sanırım. İçim dışım bir o an aklıma geldi söyledim elbette yardım ederiz en çok biz ilgileniriz ama ne bileyim realist düşündüm. Neyse iş işten geçti üzülmek gereksiz davranışlarımla telafi etmeye çalışırım bu sözlerimi. Bana birisi bunları söylese hiç kırılmam ama herkes bir değil işte

Bir tek siz söylediğinizde kırıcı bir şey yok demişsiniz karakter meselesi sanırım. İçim dışım bir o an aklıma geldi söyledim elbette yardım ederiz en çok biz ilgileniriz ama ne bileyim realist düşündüm. Neyse iş işten geçti üzülmek gereksiz davranışlarımla telafi etmeye çalışırım bu sözlerimi. Bana birisi bunları söylese hiç kırılmam ama herkes bir değil işte
Ama alısverıse ihtiyaçları olacak kocan ıs cıkıs ları ugrasın yapsın da dedım.
Yani onlara yardım etmek durumundasınız.
Ben hamileyim kocam calısıyor diyip, bırakamazsınız.
Babanızla ilgili fikriniz dogru, negatif cıkarsa pozitif evde duramaması onun ıcın iyi olur elbette

Ben olsam kirilirdim yakınsınız eşiniz kapi ya herşeyi götürebilir kaldiki babanızı tek bos eve gitsin demissiniz ona bulaşmadıysa bana gelsin diyebilirsiniz anneniz cok şeye kırılmış olabilir
Ya ben mi çok duygusuzum anlamıyorum kardeşimle temaslı olan babamı nasıl bize çağırıp kendimi eşimi çocuğumu riske atayım ki. 15 gün kimseyi görmemeleri gerekiyor bu nasıl bir bakış açısı nerden bileyim babama bulaştı mı bulaşmadı mı

15 dk lik mesafe is çıkışı esin bi poşet bırakıp dönebilir..Allah korusun bende suan yaşadığım ilde hic akraba yok bi komşum var karantinaya falan alinirsak ne yaparız diye düşünüyorum mecbur komşudan rica edicem utana sıkıla..sizde annenize destek olabilirdiniz biraz empati yaparsaniz anlarsınız ne demek istediğimi..ama siz üzülmeyin yinede hamilesizin

alışveriş falan ne olacak yeme içme olayı.biz de biraz daha yakın olsaydık yapardık bir şeyler ilgilenirdik ama ne yapsak ki bir plan ayarlama yapalım falan dedim nasıl olacak bu işler dedim.
Babanız için söylediklerinizde bir şey yok fakat bu alıntıladığım kısım ailem tarafından bana söylense ben kırılırdım. Anneniz kırılmış mıdır bilmem. Alt tarafı 15 dakikalık mesafedeymişsiniz ama sözleriniz sanki yardım etmek istemiyormuşsunuz gibi olmuş. Hem de böyle önemli bir hastalığa yakalanmış olma ihtimalleri varken var gücünüzle onların yanında hissettirip hiç böyle şeyler söylememeniz gerekirdi bence, ama siz yardım etmek istemiyor değilsiniz, sadece biraz patavatsızlık olmuş sanırım. Üzülmeyin, o sizin anneniz, anne önceki konuşmamda beni yanlış anlamadın değil mi, elbette her ihtiyacınızda önce biz yanınızdayız deyip kolayca tatlıya bağlarsınız.

Back