- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
Cok sevdigim bir arkadasım da aynısını söyledi senden daha kötü durumda olanları düsün, kücük yasta annesini babasını kaybedenleri, hic görmeyenleri hatta yetistirme yurtlarında kalanları düsün dedi. Dediginiz gibi ben annemle en azından bu yasa kadar geldim, anne sevgisini tattım.. Bunlar bir nebze' de olsa, su serpiyor yüregime. Biliyorum ki, annem hep yanımızda, bizimle sadece biz göremiyoruz onu o bizi hep görüyor, izliyor.
Bazen gercekten onu yanımda hissediyorum.. Dualar ediyorum hep göremesem bile, hep yanımzda ol, bizi bırakma diye.
Bundan sonra ona yardım edebilecek tek sey ''dua''
Ve ölen bir kisinin amel defterini yaptıgı iyilikler ve cocuklarının ettigi dualar kapatmazmıs..
Annemi sevdigimizi ona bol bol dua ederek, onu hep icimizde yasatarak gösterebiliriz bundan sonra..
Elimizden gelen hem tek aynı zaman da en büyük sey bu!
tabii ki cnm, o sizi hep görüyor olacak..onun için dik durmalısın, bir yanın hep eksik olacak olsa da, hayata kaldığın yerden devam etmelisin..
anneciğin de mutlu olmanı ister her zaman...
çok doğru söylüyorsun, geride kalan salih evlatların ettiği hayır dualar; anne babanın amel defterine yazılıyor..ne mutlu annene..senin gibi pırıl pırıl bir evlat yetiştirmiş..
Allah mekanını cennet eylesin, geçmiş günahlarını affetsin, kabri nur dolsun inşaAllah...
iyi akşamlar cnm...
Son düzenleme: