- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 32
- Konu Sahibi Justholdme_
-
hayır canm gelmiyor çekiniyor cok gururlu.. inan eşim anneme bir laf söz etmedi çekineceği birşey demedi ama gelmiyor işte bende her zaman hergün gidemiyorum dengeyi kurmaya calsşyrm sonuçta eşiminde ailesi var.. ne kadar sevmesende onlarada gtmek zorundasın..bende tam annen evlense iyi olur dicektim, evlenmek istiyormuş zaten, annen çok ince düşünceli sanırım rahatsız etmek istemiyor, sıkılıyordur belkide o yüzden geri çekiliyordur. eşin yokken de gelmiyor mu
hayır canm gelmiyor çekiniyor cok gururlu.. inan eşim anneme bir laf söz etmedi çekineceği birşey demedi ama gelmiyor işte bende her zaman hergün gidemiyorum dengeyi kurmaya calsşyrm sonuçta eşiminde ailesi var.. ne kadar sevmesende onlarada gtmek zorundasın..
bilmiyorum napacam bir yanm buruk içim kan aglıyor napmalıyım ben
allah yardımcımız olsn ne kadar takmasak ta takmak istemesekte bir şekilde takılıyor işte değil mielinde olan bir şey yok ki canım, fırsatını buldukça annene gidersin yalnız bırakmazsın, bence üzülme çünkü elinde olan bir şey yok, annenin huyu yapıcak bir şey yokki, hamilesin çok kafaya takma bazı şeyleri, gerçi sana diyorum ama bende aynıyım kafama takmaktan uyuyamıyorum :))
Merhaba canım. . Benim de annem yalnız sayılır. .
canım allah şifa versinMerhaba canım. . Benim de annem yalnız sayılır. .
Kardeşim vardı şu an yoğun bakimda durumu kritik. . Allah göstermesin ama doktor hiç umut yok diyor..
Babamı 10 yıl önce kaybettik.
Ben de evliyim bir kızım var
Başka kardeşim de yok..
Annem açıdan kivraniyor zaten.. gel yanımda kal bu süreçte diyorum kalmıyor gündüz ya o bana geliyor ya ben ona gidiyorum akşam yine yalnız kalıyor aklım onda kalıyor. .
Bizim durum farklı gerçi. ..
canım allah şifa versinçok üzüldüm kardeşine durumuna cok zor gerçekten ne hayatlar var işte böyle
bende senn gibiyim sürekli aklım annemde birşey olacak mı oldumu evde yalnız napıyor
hiç birşeyden tat alamıyorumm senn durumunda daha ağırmış allah sabır versn allah yardımcımz olsun o kadar doluyum ki
inşallah bende bunun için dua ediyorum ama bu gurur hiç iyi değil lütfen böyle gururlu olmaym sizde olan bize oluyorannen gıbı bırıyım,gururmdan gitmezdım,eşinde çok sağolsun,sende,inşallah hayırlı bır kısmet çıkar
haklısın,ama bızım gıbı ınsanların gözleri nemlenır,kendı eğreti hısseder,şöle düşün,ınan bana yalnız o çok mutludur,inan buna,yapı meselesı,bır kadın bir seyhat turunda şöle demişti,en çok kocası ölen kadınlara üzülüyorum,oğlu ile gelının yanında kendını kötü hisseder,oysa oğluda gelınıde çok ıyı davranıyor,çok ilgilenıyordu,ama o mutsuzdu,keşke getırmeselerdi diyordu,inşallah bende bunun için dua ediyorum ama bu gurur hiç iyi değil lütfen böyle gururlu olmaym sizde olan bize oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?