• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Yalnız Çok Üzülüyorum İçim Yanıyor..

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
Dertler sorunlar bitmiyor evliliğim olsun ailemden yana olsun kaynanamdan yana olsun.. Başımda zırt pırt oğluunun izin günlerinde oğlunu bekleyen hafta içi bekleyen bir kaynanam var.. Fazla olmasada anneci bir eşim var burda derdimi paylaşmıtım :KK43: :KK43: her neyse..
Benim babamla annem 18 yaşındaken ayrıldılar babam yurt dışında ne gördüm ne ettim başka birile evli..
Bacım kardeşim yok tek kızım.. Annem okuttu büyüttü beni arkamda durdu annemle de cok sorunlar yaşadım cok sorunlar aştım.. onunda doğal olarak psikolojisi bozulmuştu.. evlenene kadar cok zorluklar yaşadım ailemden dolayı şimdi burda anlatmak istemiyorum ama evlenmem cok zor oldu (ailemi çünkü herkez kötü biliyor afedersniz teyzem olan insanlar kocalarını aldattılar felan herkez duydu etti annem evli birile görüşüyordu felan:KK43: fazla deginmek istemiyorum).. Annem iki tane cocuga bakıyor şükür işi gücü var kendi ayaklarının üzerinde durabilyor..
Ama ben gidince yapayalnız kaldı.. iyice evimiz kiraydı bu arada hep gitmeye çalışıyorum birgün gidiyorum birgün duruyorum ama annem cok değişik bir insan..
Çağırınca gelmez eşim çağırır gelmez.. Niye gelmiyosun annne yok cevap Belliki utanıyo gelemiyor eşimden çekiniyor Allah yukarda eşim anneme ne bi laf etti ne bi sözü oldu.. sürekli cagırdı gelsin gitsin gel git yalnız kadın dedi .. ben hep gittim ama daha evlendim evleneli annem ya 4 5 kere geldi eşim artık cagırmaktan sıkıldım dedi gelene kapım açık... :KK43: :KK43: daha napyım dedi o da haklı.. annemin çok değişik bir yapısı var
Bayram geldi.. kaynanamlarda kurbanımızı keseceğiz..
Eşim arife gününden akşam gidelim benım annemde kalalım sabahta babamla camiye gider ordan gelir kurbanla uğraşırız.. Annenide alalım hep birlikte olalım yiyelim içelim o kadında tek kalmasın dedi...
Eşim bu kadar düşünceli bir insan.. Ve annemi aradı benm için Anne dedi böyle böyle bayramın ilk günü senide alalım hep birlikte halledelim sende yalnız kalma o gün kızının yannda ol hem felan
Annem yok gelmem gelemem Kendi anneme felan gidecğeim dedi ( halbisem yalan kendi annesinede gitmeyecek .. ) ama gelmiyor.. Benim içim yanıyor ben o gün orda olacağım kurban kesiminden dolayı annem tek olacak boğazımdan geçmicek yiyemcm hamile oldum için cok duygusallştm sürekli ağlıyorum zaten size örnek vermek istedim annem hep böyle yapıyor..
Eşim akşamları cık gek anne kalalım dıyor beraber yiyelim diyor gelmiyor annem cok ısrar edeceksin de öyle
Başımdakide elin oğlu annem böyle yaptıkca eşimde elinden birşey gelmiyor..
Annemin günden güne kötü olduğnu hissediyorum çöktüğünü hissediyorum napmalyım bilmiyorm inanın çok zor
Bende evliyim sonuçta kendi yuvam var her gün hergün illaki gidemiyorum arayı bulmaya calışıyorum anneme nasıl gidiyorsam illaki kaynanamada gidiyorum gidiliyor geçim böyle oluyor..
Eşim benm anneme bu kadar ılımlıyken ben kaynanamada gitmemezlik yapamıyorum çünkü gerçekten bu bencllik olur
Tama kaynanamn sevmediğim huyları var misal hep bizi beklemeleri eşimin izin günlerinde bizi çağırmaları kafalarına göre plan yapmaaları gibi.. her neyse :KK43: ama ben artık bunlardan geçtim evliliğimdende geçtim..
SAdece annemi düşünüyorum
Annem evlenmeyi çok istiyor eşimlede konuştm ama bir türlü hayırlı bır kısmet bulamadık :KK43: olmuyor bir türlü birileri çıkıyor ama olmuyor hani hiç değilse evlense yalnız kalmaz diyormm iyi bi evlilik yapsa başında kocası olur diyoruz yok yok yok oda olmuyor
benm bi annem var onada birşey olursa napacam bilmiyorum cok bunaldım bbana akıl verin :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende tam annen evlense iyi olur dicektim, evlenmek istiyormuş zaten, annen çok ince düşünceli sanırım rahatsız etmek istemiyor, sıkılıyordur belkide o yüzden geri çekiliyordur. eşin yokken de gelmiyor mu

bende tam annen evlense iyi olur dicektim, evlenmek istiyormuş zaten, annen çok ince düşünceli sanırım rahatsız etmek istemiyor, sıkılıyordur belkide o yüzden geri çekiliyordur. eşin yokken de gelmiyor mu
hayır canm gelmiyor çekiniyor cok gururlu.. inan eşim anneme bir laf söz etmedi çekineceği birşey demedi ama gelmiyor işte bende her zaman hergün gidemiyorum dengeyi kurmaya calsşyrm sonuçta eşiminde ailesi var.. ne kadar sevmesende onlarada gtmek zorundasın.. :(
bilmiyorum napacam bir yanm buruk içim kan aglıyor napmalıyım ben :(

hayır canm gelmiyor çekiniyor cok gururlu.. inan eşim anneme bir laf söz etmedi çekineceği birşey demedi ama gelmiyor işte bende her zaman hergün gidemiyorum dengeyi kurmaya calsşyrm sonuçta eşiminde ailesi var.. ne kadar sevmesende onlarada gtmek zorundasın.. :KK43:
bilmiyorum napacam bir yanm buruk içim kan aglıyor napmalıyım ben :KK43:

elinde olan bir şey yok ki canım, fırsatını buldukça annene gidersin yalnız bırakmazsın, bence üzülme çünkü elinde olan bir şey yok, annenin huyu yapıcak bir şey yokki, hamilesin çok kafaya takma bazı şeyleri, gerçi sana diyorum ama bende aynıyım kafama takmaktan uyuyamıyorum :))

elinde olan bir şey yok ki canım, fırsatını buldukça annene gidersin yalnız bırakmazsın, bence üzülme çünkü elinde olan bir şey yok, annenin huyu yapıcak bir şey yokki, hamilesin çok kafaya takma bazı şeyleri, gerçi sana diyorum ama bende aynıyım kafama takmaktan uyuyamıyorum :))
allah yardımcımız olsn ne kadar takmasak ta takmak istemesekte bir şekilde takılıyor işte değil mi :(

Merhaba canım. . Benim de annem yalnız sayılır. .
Kardeşim vardı şu an yoğun bakimda durumu kritik. . Allah göstermesin ama doktor hiç umut yok diyor..
Babamı 10 yıl önce kaybettik.
Ben de evliyim bir kızım var
Başka kardeşim de yok..
Annem açıdan kivraniyor zaten.. gel yanımda kal bu süreçte diyorum kalmıyor gündüz ya o bana geliyor ya ben ona gidiyorum akşam yine yalnız kalıyor aklım onda kalıyor. .
Bizim durum farklı gerçi. ..

Merhaba canım. . Benim de annem yalnız sayılır. .
Kardeşim vardı şu an yoğun bakimda durumu kritik. . Allah göstermesin ama doktor hiç umut yok diyor..
Babamı 10 yıl önce kaybettik.
Ben de evliyim bir kızım var
Başka kardeşim de yok..
Annem açıdan kivraniyor zaten.. gel yanımda kal bu süreçte diyorum kalmıyor gündüz ya o bana geliyor ya ben ona gidiyorum akşam yine yalnız kalıyor aklım onda kalıyor. .
Bizim durum farklı gerçi. ..
canım allah şifa versin :( :( çok üzüldüm kardeşine durumuna cok zor gerçekten ne hayatlar var işte böyle
bende senn gibiyim sürekli aklım annemde birşey olacak mı oldumu evde yalnız napıyor
hiç birşeyden tat alamıyorumm senn durumunda daha ağırmış allah sabır versn allah yardımcımz olsun o kadar doluyum ki :(

canım allah şifa versin :KK43: :KK43: çok üzüldüm kardeşine durumuna cok zor gerçekten ne hayatlar var işte böyle
bende senn gibiyim sürekli aklım annemde birşey olacak mı oldumu evde yalnız napıyor
hiç birşeyden tat alamıyorumm senn durumunda daha ağırmış allah sabır versn allah yardımcımz olsun o kadar doluyum ki :KK43:

Ahh canım hiç sorma.. yaşayan ölü gibiyim..
Babamı kaybettik. .
Şimdi kardeşim Durumu çok çok kötü. .
Annem yapayalniz kaldı. .
Ben de aynen senin gibiyim..
Amin canım amin. .. Rabbim kardeşimi bizze bagislasin

Annene başbaşayken sürekli hayır dediği için eşinin yanlış anladığını fln söyle. Sen eminim rahat edelim diye yapıyorsun ama anne bende sahipsiz kalıyorum vs de.
Emin ol daha sık gelir.

Bence hamilelik duygusalligi ile yaklaşıyorsun. Kimileri yalnız olmayi sever. Evet tek olmasi seni uzecektir de bu kendi seçimi bence. ben de olsam damat yaninda sıkılırim hele bi de ailesi ile olmak istemem çünkü bu sefer yalnızlığım ve hatalarim daha çok canımı acitir.

inşallah bende bunun için dua ediyorum ama bu gurur hiç iyi değil lütfen böyle gururlu olmaym sizde olan bize oluyor :KK43:
haklısın,ama bızım gıbı ınsanların gözleri nemlenır,kendı eğreti hısseder,şöle düşün,ınan bana yalnız o çok mutludur,inan buna,yapı meselesı,bır kadın bir seyhat turunda şöle demişti,en çok kocası ölen kadınlara üzülüyorum,oğlu ile gelının yanında kendını kötü hisseder,oysa oğluda gelınıde çok ıyı davranıyor,çok ilgilenıyordu,ama o mutsuzdu,keşke getırmeselerdi diyordu,

annen çok ince düşünceli bir anne. ona kızmamalısın. kimseye rahatsızlık vermek istemiyor. ben anlıyorum anneni. çünkü benim annemde kendi evinden başka kime giderse gitsin fazla oturamaz kimseye de gitmek istemez rahatsızlık vermek istemez. huy bu kişillik. sen üzülme bu duruma. onu da böyle kabullenmen gerekir.seninde annen böyle. ne kadar ince düşünceli. eğer düşündüğün şekilde olsaydı zaten gelirdi sana sık sık. demek ki o şekilde değil yalnız hissetmiyor kendisini. o nasıl mutluysa o şekilde kabullenirsen sende mutlu olursun.

Back
X