Annem ve vicdan azabım...

Çalışıyordum iki senedir. Bu sene kapandım böylesi ders çalıştım. İşle yürümüyorfu adam akıllı hazırlanıp memur olmak istedim. Bitti de zaten yakınfa işe giricem. Dediklerinde haklısın. Kendimi düşünmem elbet gerek. Aptal dersin belki ama olmuyor işte. Tek duam iyileşmesi...

O kadar kötü çocukluk ve ergenlikten sonra siz ne yapsanız normal. Neden vicdan azabı çekiyorsunuz ki? Anneniz ne yaptığının farkında değil, depresyonu çok şiddetli, içindeki suçluluğu, değersizliği size boşaltıyor doğal olarak. Tedavisini olduktan sonra sizd bunları yaşattığı için o vicdan azabı çekecektir eminim. Çok güzel bir adım atmış iyileşmek için, bu durumda biraz daha sabredip ona yardımcı olun. Söylediklerine asla kulak asmayın, çocuğunuz gibi görün onu. Onu sevdiğinizi belli edin sürekli bırakın konuşsun. Umarım tedavisi etkili olur ve huzurlu bir hayata adım atar. O da siz de..

Aptal degil iyi kalpli ve merhametlisin..hayirlisi olsun diyelim..

NE olursa olsun ben terkedemezdim sanırım anne sonuçta. Kötü biri değil gibi geldi bana sadece bağımlı ve hasta. Yanınızda kimse kalmadığında yine o kalabilir. Ne bileyim ya anne sonuçta. Bence önce Hastaneye yatırımin biraz olsun iyileşmek istesin gerisi gelir.

insan gibi muamele görmek istiyorsa insan gibi davranacak o zaman. vicdan azabı çekecek bi durum yok.

Anneniz sağlıklı düşünemiyor neden etkileniyorsunuz? Işkence evi değil orası sağlık kuruluşu.
Ek olarak siz de tedaviye devam edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…