Ben 7 aydır nişanlılıyım. Nişanlım benden uzakta ve bu 7 aylık süreçte nişanlım yanıma geldi sürekli ama nişanlımın ailesi ygelmedi ziyarete, ben onu sıkıntı yapmıyorum mesafe uzak ortada virüs falan filan var tabiki. Onu geçtim nişanlımın annes ailemi doğru düzgün arayıp sormuyorlar nasılsınız iyi misiniz diye toplasak belki 3 kez aramışlardır. Geçenlerde anneannem hastalandı acile kaldırıldı. Kv bunu biliyor hatta bana yazdı sordu nasıl iyi mi diye. Ama annem bana diyor ki onlar korona olduklarında ben senin hatırın için aradım sordum geçmiş olsun diye, onlar beni aramadılar bile diyor. Onlarda insanlık yok diyor. Ama benimde elimden bir şey gelmiyor kalkıp kayınvalideme annemi neden aramadın da diyemiyorum. Böyle ortada kalıyorum süreli annemle çatışma halimdeyim. annem tutturdu dedi evlendiğinde imkanı yok onların orada yaşamanı istemiyorum dedi. Bizim bu tarafa geliceksin dedi. Ama ben annem bu sefer nişanlım hakkında başıma her şeyi kalkarsa diye korkuyorum ilerde kocan neden bunu yaptı kocan neden böyle dedi falan. Bende buna tahammül edemem. Hatta annemede söyledim bunu, dedi ki
Hayır ben karışmam senin evin içine karışmaya hakkım olmaz tarzı konuştu. Bilmiyorum çok kararsızım yarımlarınıza ihtiyacım var