Bu sefer de 'bizden paranı gocunuyosun, senin bize bi yardımın dokunmuyor' der. Su durumda bile baskaları sorunca X parasını napıyor size yardım ediyor mu falan diye 'eh işte yapıyo biseyler' diyip gecistiriyor. Annem emekli, babam calısıyor benim maasım olmasa da o ev her türlü gecindirilir yani.İlk yol konuşmak. Annene o kendi kazandığın parayı kendin yönetmek istediğini söyleyeceksin. Hır gür çıkar tabi ki ama başka yolu yok.
İkinci yol, bankayı arayıp kartım kayboldu deyip iptal ettireceksin annendeki kartı. Yenisini de iş yerine isteyeceksin. Bu biraz daha agresif bir seçenek ama.
Eski konunu hatırlıyorum. Annene karşı tırnaklarını çıkarmalısın artık.
Emin olun her yolu denedim. Hiç bir şekilde yaranamıyorum çünkü annem hep kendini haklı görüyor.ne olursa olsun annenizi kırmadan yapın herşeyi. Tatlı dille gidin baktınız sonuç vermiyor o zaman net tavrınızı korsunuz.
Dediğim gibi paramı ben cekiyor olsam bile zaten eve para vermemezlik yapmam. Onlara göre 200 lira bana yetiyor işte öyle düşünüyor malesef. Baskası olsa simdiye coktan isten cıkmıstı madem param elime gecmiyor bende calısmam deyip.Bence kartı kaybettim deyip yenisini çıkarın. Kart sizde olduğu zaman da annenize kendim yönetmek istiyorum diyeceksiniz.
Yaşınız küçük değil 200lira neye yeter ki.
Maaş kartınızı alıp olmadı aylik mutfak giderini falan karşılarsiniz geri kalan para size ait olur
Büyük konuşmak istemiyorum ama ilerde çocuk sahibi olduğum zaman kesinlikle benim yaşadıklarımı kendi çocuğumun yaşamasını istemiyorum. Böyle baskın karakterli hele ki hiç olmak istemiyorum..İşte bunlar hep ibretlik...yani çocuğumla böyle bir ilişki düşünemiyorum. ..benimki de seninkinden beter her konuda
Zaten maaşımdan kendim için yaptığım tek şey o. 1 2 parça bişey almıştım çeyiz için en başında onların taksidine girmiştim. Her ay düzenli olarak ona yatırıyor oda mecburiyetten. Elinde olsa ona bile karşı çıkar. Geçinemiyorum işte zaten arkadaş ortamı diye bir şey kalmadı. Çıkıp gezemiyorum çıkıcak olduğum zaman da cebimde param olmuyor öyle de ben rahat edemiyorum. Para çar çur oluyor iyice.Çeyize başlayacağını söyle ve kartı al
200 lira nedir ya
1 ay o parayla nasıl geçiniyorsun
Al işte bak.. Sonra kaçınca, gizli saklı işler yapınca biz suçlu oluyoruz. Yapana değil yaptırana bakmak lazım birazda gerçekten. Sende ki büyük cesaretmiş gerçekten bravo :) ben öyle bişey yapsam annem beni hayatta affetmez hiçbir şekilde hemde.Benzeri bi anne de bende var arkadaşlar erkek arkadaşımı istemedi beğenmedi ağza alınmıcak laflar yüzüne söylemesede telefonda söyledi ve biz ailemle ayrı şehirlerdeydik yanımda erkek arkadaşım var mı yok mu hiç düşünmedi özgüvenim benimde ypk derdim hep ama gittim onlardan gizli evlendim... Affettiler ama annem hiç değişmedi 2 yışlık evliyim hala ayıtmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?