- 7 Aralık 2018
- 6.856
- 17.793
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhaba hanımlar annemle uzun süredir görüşmüyoduk çünkü sıkıntılarımız vardı bugün telefonla aradı beni baya bi konuştuk. Sonra konu benim hayatıma geldi okulumla alakalı falan normal konuştuk sonra hayatımda biri olup olmadığını sordu ben de yok dedim. Nasıl yok sen üniversiteye gidiyosun nerdeyse okulun bitecek bulamadın mı birini dedi. Ben de o işler öyle ha deyince olmuyor karşıma sevebileceğim biri çıkmadı zaten güvenemiyorum da dedim. O da bahane üretme onlar seni istemiyordur sana o kadar zayıflama dedim küçücük kaldın zayıfsın boyun da kısa göğüslerin bile yok kızım dışardaki kızlara bak artık herkes kendine dikkat ediyor dedi. Dondum kaldım diyecek bi şey bulamadım ben çirkinsem genetiktir belki dedim. Valla benimle alakası yok ben gayet etli butlu boylu posluyum deyip güldü. Saçını bari kestirmeseydin ayol göt yok meme yok gören erkek sanacak falan dedi. Bunları gülerek söyledi ben sinirlenince de şaka yapıyorum takılıyorum amma alıngansın bi konuşayım dedim moralimi bozdun öff dedi sonra da kapattım telefonu. Ben gerçekten anlamıyorum bu kadının derdi ne şaka bile yapıyor olsa böyle şaka mı olur ya. Tip olarak erkeğe de benzemiyorum ağzım burnum küçüktür minyon bi yapım var çok güzel değilim ama çirkin de değilim iltifat falan alırım gayet. Bir arada buğday tenli olmama takmıştı biraz beyazla falan derdi. Ay gerçekten çıldırmak üzereyim ya buraya yazıp içimi dökmek istedim üzülemiyorum bile artık şoka girmekten