• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve çirkin olmamla alakalı

Merhaba hanımlar annemle uzun süredir görüşmüyoduk çünkü sıkıntılarımız vardı bugün telefonla aradı beni baya bi konuştuk. Sonra konu benim hayatıma geldi okulumla alakalı falan normal konuştuk sonra hayatımda biri olup olmadığını sordu ben de yok dedim. Nasıl yok sen üniversiteye gidiyosun nerdeyse okulun bitecek bulamadın mı birini dedi. Ben de o işler öyle ha deyince olmuyor karşıma sevebileceğim biri çıkmadı zaten güvenemiyorum da dedim. O da bahane üretme onlar seni istemiyordur sana o kadar zayıflama dedim küçücük kaldın zayıfsın boyun da kısa göğüslerin bile yok kızım dışardaki kızlara bak artık herkes kendine dikkat ediyor dedi. Dondum kaldım diyecek bi şey bulamadım ben çirkinsem genetiktir belki dedim. Valla benimle alakası yok ben gayet etli butlu boylu posluyum deyip güldü. Saçını bari kestirmeseydin ayol göt yok meme yok gören erkek sanacak falan dedi. Bunları gülerek söyledi ben sinirlenince de şaka yapıyorum takılıyorum amma alıngansın bi konuşayım dedim moralimi bozdun öff dedi sonra da kapattım telefonu. Ben gerçekten anlamıyorum bu kadının derdi ne şaka bile yapıyor olsa böyle şaka mı olur ya. Tip olarak erkeğe de benzemiyorum ağzım burnum küçüktür minyon bi yapım var çok güzel değilim ama çirkin de değilim iltifat falan alırım gayet. Bir arada buğday tenli olmama takmıştı biraz beyazla falan derdi. Ay gerçekten çıldırmak üzereyim ya buraya yazıp içimi dökmek istedim üzülemiyorum bile artık şoka girmekten
Ben büyüyeli anne çocuk ilişkileri değişmiş .

ne yanı dötünüzü memeytolarınızı şişirip mı gezmenız gerekıyormus ? kendınızı oyle mı gosterıp dıkkat cekmenız gerekıyormus ?
oyle olsanız bu seferde baska sekılde suclayıcı konusurdu
bosverın oyleyse pek bu tarz muhabbetlere gırmeyın dırek ben bu tarz konuları senınle konusmak ıstemıyorum deyın gecın bence

gercekten futursuz sozlerı var cunku

Konu ana baba olunca pek yapacak bir şey yok. Uyarın. Laflarını düzeltsin. Olmuyorsa takmamayı öğreneceksiniz. Başkası olsa görüşme dersin de, anne yani... Demek ki dili sivri. Şu zamana kadar annenizi tanıyıp kabul etmiş olmanız, hatta moral bozmamak için yapacağınızı ve yapmayacağınızı (umursamamak gibi) biliyor olmanız gerekirdi. Bu yaştan sonra değişmez sonuçta.

Ben ne okudum böyle?
Ne bileyim,ne annemden böyle şeyler duydum,
ne de evladımla bu şekilde konuşurum.
Fazla saygılıyız sanırım biz ailece.

Ben de bir gün mağazadaydım, gerçekten yalansız yazıyorum. Kadın elbise giydi çıktı kabinden, annesine gösteriyor. Mini bi elbise. Annesi de diyor ki güzel ama uzun biraz.. minicik elbiseye. Şaşırmıştım
Bastırılmış bir nesil çocuklarını -tersine- kontrolsüzce özgür bırakıyor olabilir. (Yaşayamadıklarını çocuklarına yaşatarak katarsis yaşamak gibi)

Aslında kötü niyetli değildir de,nedir dersen bende isimlendiremiyorum..
Benim annemde öyleydi, daha lohusaydim, haliyle kiloluydum, hamilelikten onceki ceketimi saklıyordum, sen bunu neden saklıyorsun dedi, e dedim kilo verince giyerim.
Sen bir daha bunun içine n.h girersin demisti :D :D
Velhasıl yapıyorlar, bak ben emziren kadindim, oz annemdi o da .
Yani takma. Sonuçta ben eski halinden daha zayıf oldum.
Sende eminim vakti gelince birini bulursun :)

30 bin göndersin çok istiyosa hallolur. Öyle çeneyle olmuyor, hem yapamamış hem gömüyor. Ayrıca her insan nasibini bulur. Hiç üzülmeyin, her halinizle seven biri çıkar karşınıza. Anneniz de ışık saçıyor güzelliğiyle sanırım

Belki de şaka yapmak istedi dozunu kaçırmis . Ama ben şaşırdım ne günlere geldik anne ve kızın diyaloğu gözlerii yaşattı :işsiz:

A aaa daha neler ne kadar ayıp!
Bir annenin sevgili bulabilmesi için kozına göt ve meme nasihati vermesi...cidden diyecek bir şey bulamıyorum!

Merhaba hanımlar annemle uzun süredir görüşmüyoduk çünkü sıkıntılarımız vardı bugün telefonla aradı beni baya bi konuştuk. Sonra konu benim hayatıma geldi okulumla alakalı falan normal konuştuk sonra hayatımda biri olup olmadığını sordu ben de yok dedim. Nasıl yok sen üniversiteye gidiyosun nerdeyse okulun bitecek bulamadın mı birini dedi. Ben de o işler öyle ha deyince olmuyor karşıma sevebileceğim biri çıkmadı zaten güvenemiyorum da dedim. O da bahane üretme onlar seni istemiyordur sana o kadar zayıflama dedim küçücük kaldın zayıfsın boyun da kısa göğüslerin bile yok kızım dışardaki kızlara bak artık herkes kendine dikkat ediyor dedi. Dondum kaldım diyecek bi şey bulamadım ben çirkinsem genetiktir belki dedim. Valla benimle alakası yok ben gayet etli butlu boylu posluyum deyip güldü. Saçını bari kestirmeseydin ayol göt yok meme yok gören erkek sanacak falan dedi. Bunları gülerek söyledi ben sinirlenince de şaka yapıyorum takılıyorum amma alıngansın bi konuşayım dedim moralimi bozdun öff dedi sonra da kapattım telefonu. Ben gerçekten anlamıyorum bu kadının derdi ne şaka bile yapıyor olsa böyle şaka mı olur ya. Tip olarak erkeğe de benzemiyorum ağzım burnum küçüktür minyon bi yapım var çok güzel değilim ama çirkin de değilim iltifat falan alırım gayet. Bir arada buğday tenli olmama takmıştı biraz beyazla falan derdi. Ay gerçekten çıldırmak üzereyim ya buraya yazıp içimi dökmek istedim üzülemiyorum bile artık şoka girmekten
Kirpi bile yavrusunu pamugum diye severmis bilemedm anneni anlamadm.ya da sizi kendinize bakmiyosunuz diye artk sertmi uyarayim dedi acaba

30 bin göndersin çok istiyosa hallolur. Öyle çeneyle olmuyor, hem yapamamış hem gömüyor. Ayrıca her insan nasibini bulur. Hiç üzülmeyin, her halinizle seven biri çıkar karşınıza. Anneniz de ışık saçıyor güzelliğiyle sanırım

30 bin yetse ben yaptırırım, sadece popo implantları neredeyse 20 bin hahahs

Sen de deki o sarışınların annelerine de bakmak lazım. Ya da baba tarafına benziyorsan kendince kendini övmeye çalışıyor galiba.

Kusura bakmayin ama anneniz kaale alinacak birisi degil gibi duruyor.
Asla kafaniza takmayin.
Biraz spor yaparsiniz vucudunuz sekilsizse de şekle girer yani ne var.
Boy, post bunlar gecici şeyler. Karakter ise kalıcı. Anneniz fiziken güzel oldugunu söylüyor fakat karakteri cirkin.

Varsin siz cirkin olun ama karakteriniz güzel olsun.

Back
X