- 7 Mayıs 2012
- 7.227
- 8.257
- 398
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Patavatsız lik, düşüncesizlik yapmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öz müMerhaba hanımlar annemle uzun süredir görüşmüyoduk çünkü sıkıntılarımız vardı bugün telefonla aradı beni baya bi konuştuk. Sonra konu benim hayatıma geldi okulumla alakalı falan normal konuştuk sonra hayatımda biri olup olmadığını sordu ben de yok dedim. Nasıl yok sen üniversiteye gidiyosun nerdeyse okulun bitecek bulamadın mı birini dedi. Ben de o işler öyle ha deyince olmuyor karşıma sevebileceğim biri çıkmadı zaten güvenemiyorum da dedim. O da bahane üretme onlar seni istemiyordur sana o kadar zayıflama dedim küçücük kaldın zayıfsın boyun da kısa göğüslerin bile yok kızım dışardaki kızlara bak artık herkes kendine dikkat ediyor dedi. Dondum kaldım diyecek bi şey bulamadım ben çirkinsem genetiktir belki dedim. Valla benimle alakası yok ben gayet etli butlu boylu posluyum deyip güldü. Saçını bari kestirmeseydin ayol göt yok meme yok gören erkek sanacak falan dedi. Bunları gülerek söyledi ben sinirlenince de şaka yapıyorum takılıyorum amma alıngansın bi konuşayım dedim moralimi bozdun öff dedi sonra da kapattım telefonu. Ben gerçekten anlamıyorum bu kadının derdi ne şaka bile yapıyor olsa böyle şaka mı olur ya. Tip olarak erkeğe de benzemiyorum ağzım burnum küçüktür minyon bi yapım var çok güzel değilim ama çirkin de değilim iltifat falan alırım gayet. Bir arada buğday tenli olmama takmıştı biraz beyazla falan derdi. Ay gerçekten çıldırmak üzereyim ya buraya yazıp içimi dökmek istedim üzülemiyorum bile artık şoka girmekten
Bakımsızlıkla meme boyutumun bir ilgisi yok ki. Spor yapayım vücudum güzel olur ama ten rengimi nasıl değiştirebilirim ki?Kirpi bile yavrusunu pamugum diye severmis bilemedm anneni anlamadm.ya da sizi kendinize bakmiyosunuz diye artk sertmi uyarayim dedi acaba
İkizler burcu. Ya gerçekçilik de değil bana çirkin olduğumu söyleyen tek insan diyebilirim. Güzel olmak için illa sarışın ve büyük memeli mi olmak gerekiyorAnnen belli ki fazla gerçekçi. Başak burcu mu? Bu kadar abartmaz ama benim annem de böyle beğenmez beni. Herkes Doğumdan sonra hemen zayıfladın, kim der iki çocuk annesi derken kendi annem zayıfım sanma kilolusun deyip durur.
Varsa kardeşlerinize de aynı şekilde yaklaşıyorsa annenizin annelikle ilgili bir sorunu vardır ya da belki kişiliği budur. Sadece size karşı böyle acımasız davranıyorsa ya onun yaşayamadığı hayatı yaşıyorsunuz ya da aranızda güvenli baglanma gerçekleşmedi ve size bakım verdiği süre boyunca bozulan konforunun sorumlusu olduğunuz düşüncesiyle bir şekilde intikam alıyor sizden.İkizler burcu. Ya gerçekçilik de değil bana çirkin olduğumu söyleyen tek insan diyebilirim. Güzel olmak için illa sarışın ve büyük memeli mi olmak gerekiyor
Konu tek kilo değil. Boyumdan meme ölçüme sarışın olmamama kadar her şeye takık ve hiçbir erkeğin beni beğenmeyeceğini düşünüyorBu muhabbet bizim ailede de gecer. Nedeni de yeni neslin 0 beden olma takintisi, surekli daha zayif olma cabasi, bir turlu normal kiloda daha guzel gorunduklerine inandirilamamalari. Anneler kendince boyle ikna edebileceklerini dusunuyorlar. Bizde baska sorun olmadigindan boyle seyler saka olarak algilanir.