babanızın nikahtan vazgeçmeme sebebi ne ki? saçma yani. ya boşanırısn ya boşanmazsın. böyle daha saçma.
Ben anne-baba da olsa bazı insanların sevgiyi hak etmediğini düşünüyorum,hatta bazen saygıyı da.Sizi ve annenizi yeterince yıpratmış,bundan sonra hataları için üzülmesi gereken vicdan azabı duyması gereken o,siz değilsiniz.
Tekrar barışmaya çalışacağını açık ve net bir şekilde söylüyor. Annem de huzurumuzu kaçırmasın şimdilik böyle kalsın nikahlı en ufak hatasında zaten boşayacağım ama maddi olarak biraz toparlanalım öyle diyor.
Hayır hiçbirimiz görmüyoruzbabadan maddi destek görüyor musunuz?
Hayır hiçbirimiz görmüyoruz
ama maddi olarak biraz toparlanalım öyle
maddi destek görmüyorsanız annenin kastettiği nedir?Hayır hiçbirimiz görmüyoruz
Yeni taşındık ve babamdan kalma hiçbir eşyayı yeni evimize almadık. Yeniden ev düzüyoruz yavaş yavaş ve taksitlerimiz var. Kiradayız. Annem de maddi olarak biraz rahatlayalım diyor. Önceden olsa babamla birlikte kaldığımızda eve yeni kavanoz bile almazdı heves etmezdi. Şimdi çok hevesli evimiz evimiz deyip duruyor ve yavaş yavaş taksit ödüyoruz. O yüzden maddi olarak toparlanmaktan bahsediyor. Yarın birgün ablanı seni istemeye gelirler ne olacağı belli olmaz düzgün eşyalar alalım diyor:)diyormuş annen o ne alaka o zaman. madem yardım almıyorsunuz? anlamadım ben. annenizin de boşanmaya nşyeti yok bence.
Yeni taşındık ve babamdan kalma hiçbir eşyayı yeni evimize almadık. Yeniden ev düzüyoruz yavaş yavaş ve taksitlerimiz var. Kiradayız. Annem de maddi olarak biraz rahatlayalım diyor. Önceden olsa babamla birlikte kaldığımızda eve yeni kavanoz bile almazdı heves etmezdi. Şimdi çok hevesli evimiz evimiz deyip duruyor ve yavaş yavaş taksit ödüyoruz. O yüzden maddi olarak toparlanmaktan bahsediyor. Yarın birgün ablanı seni istemeye gelirler ne olacağı belli olmaz düzgün eşyalar alalım diyor:)
maddi destek görmüyorsanız annenin kastettiği nedir?
annen boşanmak niyetinde değil.
siz de bir yere kadar karışabilirsiniz.
alkolik olmasında sizin ne gibi bir suçunuz olabilir ayrıca?
Hayırlısı olur İnşallah. Teşekkür ederim:)boşanma masraflı olur o açından mı?
bana yine mantıklı gelmedi. neyse. hakkınızda hayırlısı.
boşanırlarsa babanız o evden çıkaracak mı sizi.?Maddi olarak destek görmüyoruz annemin bahsettiği kendi borçlarımız yeni bir ev yeni bir düzen kuruyoruz şuanda. İnsan ister istemez düşünüyor bu adam neden bu kadar içiyor diye ve bazen bizde hata olduğunu düşünüyorum sonra bu düşünceden vazgeçiyorum
Babam benim evim diyerek kovmuş annemleri bir gece evden. Ben üniversitedeydim tam bilmiyorum olayı sormak istemedim de açıkçası bilmek istemedim. Sadece bunu biliyorum. Teşekkür ederim :)boşanırlarsa babanız o evden çıkaracak mı sizi.?
alkolik olması ile sizin alakanız yok.
kendi kendinize eziyet etmeyin
boşanma durumunda paylaşacaklar zaten.Babam benim evim diyerek kovmuş annemleri bir gece evden. Ben üniversitedeydim tam bilmiyorum olayı sormak istemedim de açıkçası bilmek istemedim. Sadece bunu biliyorum. Teşekkür ederim :)
Tabi ki haklısınız maddiyat açısından ama oldu bittiye getirildi hemen ayrı eve çıktığımızda koltuğumuz bile yoktu malesef ki ve hemen taksitlere başlamak durumunda kaldıkAdamın kuruşu girmiyorsa evinize, boşanmanın maddi boyutta ne gibi bir zorluğu olacak ki? Evinize aldığınız yeni eşyaları anneniz boşanınca da alırsınız, medeni durum bekar olunca daha pahalı olmuyor ya.
Haklı olabilirsiniz. Olayın içinde olduğum için dışarıdan bir gözle nasıl düşünülüyor bilmiyorum. Teşekkür ederim:)boşanma durumunda paylaşacaklar zaten.
benim evi demesinin bir geçerliliği yok.
başkaca paylaşılacak ne var?
ama annen istemiyor boşanmak.
asıl mesele bu.