Annem ve Babam

Anneni boşanmaya istekli göremedim.
Babanda er geç mutlaka geri gelecek adam zaman geçsin affeder düşüncesiyle davranıyor.
Boşanmaya ikna edin,şiddet,huzursuzluk,ihanet var niye devam ettiriliyor ki
Evet er geç affedecekler diye düşünüyor açıkça bunu da dile getirmekten çekinmiyor. Annem oldukça kararlı olduğunu ve bu şekilde devam etmeyeceğini söylüyor ama bir adım da atmıyor. Bilemiyorum dengemiz bozuldu diyebilirim.

Babam benim evim diyerek kovmuş annemleri bir gece evden. Ben üniversitedeydim tam bilmiyorum olayı sormak istemedim de açıkçası bilmek istemedim. Sadece bunu biliyorum. Teşekkür ederim :)
Evlendikten sonra aldıkları malk mülk var mı ev-araba-arsa-dükkan eğer varsa baban belkid bu yüzden boşanmak istemiyordur.

Sevgi yok içinde haklisin ama saygı duymak saçma çünkü anlattığına Gore saygı duyulacak hiçbir yanı yok saçma . nikah dan ayrılmak istememesi ilerde yine başınıza bela olacağı anlamına geliyor bence

Sevgi yok içinde haklisin ama saygı duymak saçma çünkü anlattığına Gore saygı duyulacak hiçbir yanı yok saçma . nikah dan ayrılmak istememesi ilerde yine başınıza bela olacağı anlamına geliyor bence
Ne olursa olsun kız çocuğuyum ve çok şükür ki iyi kötü başımda bir baba diyebileceğim birisi var. Kendisine değil bulunduğu konuma saygım hala sonsuz. Bende aynı düşüncedeyim ama şuanda burada olmadığı için pek kafa yormak istemiyoruz

Evet er geç affedecekler diye düşünüyor açıkça bunu da dile getirmekten çekinmiyor. Annem oldukça kararlı olduğunu ve bu şekilde devam etmeyeceğini söylüyor ama bir adım da atmıyor. Bilemiyorum dengemiz bozuldu diyebilirim.

Annene eğer biradım atmazsa tekrardan kurmaya çalıştığını iz düzene oturacağını anlatın o halde. Gerekirse baskı yapın ama onu aldatan döven biriyle evli kalmasın

X