How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Annem ve babam kavga ediyor

Erguvancicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
3
1
1
26
Kizlar bir yıldır evliyim 8 aylikta hamileyim. Annem ve babam kavga ediyor aklim orda kaliyor .. kavgalari cok gergin siddetli oluyor bu yuzden acaba evde durumlar ne diye dusunmekten huzurum kacti. Varmi bunlari yasayan 😕

Kizlar bir yıldır evliyim 8 aylikta hamileyim. Annem ve babam kavga ediyor aklim orda kaliyor .. kavgalari cok gergin siddetli oluyor bu yuzden acaba evde durumlar ne diye dusunmekten huzurum kacti. Varmi bunlari yasayan 😕
Kavgaların sebebi ne mesela bence bi evlilik terapistine girmeye ikna et aileni

Onlarin düzeni bu saatten sonra değişmez . Ne sizin cabanizla barışır ne de sizin konuşmamızda susarlar .hamileymissiniz de .siz kendi duzeninizi bakın . İkiside arar size anlatırlarsa sakince tarafsız dinleyin .böyle gelmiş böyle gider

Onlarin düzeni bu saatten sonra değişmez . Ne sizin cabanizla barışır ne de sizin konuşmamızda susarlar .hamileymissiniz de .siz kendi duzeninizi bakın . İkiside arar size anlatırlarsa sakince tarafsız dinleyin .böyle gelmiş böyle gider
Kesinlikle katılıyorum

Bu forumda daha önce yaşanılmış tecrübesi olan bayanların fikirlerine çok önem veriyorum forumları okurum eğer gerçekten tecrübe edindiğim bilgiler varsa bunu bayan arkadaşlarımızla paylaşırım ama o konuda tecrübem veya bildiğim yoksa okumayı tercih ederim yorum yapmam 42 yaşındayım bu yaşa kadar da gerçekten çok fazla imtihanlardan geçtim bunlardan bir tanesi de anne babam arasındaki geçimsizlik imtihanımdı ben evde bekar olarak kalan en son çocuktum evlendiğim ay ben evden gidince babam sürekli bahanelerle yazlık da yaşamaya başladı annemden ayrı olarak . İnanın insan eşinden onun ailesinden utanıyor böyle durumlarda ben de utandım ve utandığım için de defalarca arabamı çektim çektim eşyalarını topladım babmi yazdıktan getirdim tekrar annemin yerine yerleştirdim fakat o benim getirdiğim in ertesi günü tekrar tekrar gitti . Anneme beş kuruş para bırakmadan bu evin elektrik su telefon aidat gibi fatura borçlarını düşünmeden çekti çekti her defasında tekrar geri gitti annem yalnız kaldı faturalarını ve evin masraflarını biz çocukları karşıladık.bütün çabalarıma rağmen düzeltemedim yani çoğu ailede anne baba arasındaki dengeyi de çocuk sağlamak zorunda kalıyor maalesef ki. Halbuki çocukları evlendirmişler okutmuş lar herkes yerine yerleştirmiş şimdi onların el ele tutuşup ibadet edecekleri yürüyüş yapacakları zamanlardı Ama bizimkiler bunu beceremedi ve ben evlendikten 4 sene sonra annem de yalnız yaşarken annem vefat etti babam yalnız kaldı babam annemden sonra 11 yıl yaşadı onun da bakımın üstlenmek zorunda kaldım. Tabii bir sıcak yemeğe aile sıcaklığını Hasret kaldı o zaman anladı pişman oldu ama iş işten geçmişti ve şimdilerde düşünüyorum ki her insan kendi tercihini yaşıyor

Back