• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sürekli uyuyor

Firarperesst

Smaçör Hanım "7" ✋
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
343
277
18
Merhabalar ❤️
Benim annem sürekli uyuyor ve bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum psikoloğa götürdük ama bir şey yok dedi.. aslında bu uyku halleri yaklaşık on beş yıl önce başladı babamla severek evlenmiş kırk küsür sene önce ve aldattığını öğrenince sürekli uyumaya başladı, abim vefat etti daha çok uyudu, ben boşandım şu an yataktan hiç kalkmıyor hep uyku halinde uyanıncada esniyor zor yemek yediriyorum.. yatmaktan başka hastalıkları da çıktı bacakları ipince kaldı 😔 başka bir psikoloğa gidelim kesn psikolojik diyorum hayır hastayım diyo yıllardır böyle anlam veremiyorum bir öneriniz var mı

Öncelikle Allah rahmet eylesin abiniz için 😔🙏
Anneniz büyük üzüntüler yaşamış yani aldatılmak sonrasında bir evladını kaybetmek, sizin durumunuza da üzülmüştür elbet...Sanırım depresyonda çok bilgim yok ama sürekli uyumak bir depresyon göstergesiydi sanırım hani zaman geçsin diye yaşamak gibi. Bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum mutlaka bir bilene danışmanızı tavsiye ederim hiç beklemeden.Umarım her şey düzelir anneniz için, sağlıcakla kalın 🌸

Geçmiş olsun bence bir dahiliyeye gidin öncelikle kan testi yapılsın bazı vitamin eksiklikleri de hem uyku hem de depresyona meilli hale getiriyor insanı depresyon yaşayan kişilerde de uyku çok fazla olur kanda bir şey çıkmazsa annenizi bir psikiyatra götürün

Back